En buegang

Det er bestemt ikke første gang, jeg skriver om mine rosenbuer, men jeg har ikke før vist dem ved vintertide.

 

20120130_090648

 

Selv når der ikke er noget grønt, danner buegangen stramhed og statur i haven.

 

20120130_090020

 

Jeg er vældig glad for designet, fordi buerne er forbundne og dermed danner en helhed.

 

20120130_090425

 

Om en god måneds tid kan buerne - der er meget kraftigere end dem, man normalt ser – købes i Bilka. I første omgang er det kun buerne, der kan fås. Mellemstykkerne kommer måske til salg på et senere tidspunkt.

21 kommentarer:

 1. This rose ornaments are superbe! I hardly can't wait to see them back when they are fealed with roses.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 2. Du er den største frister, der findes Claus :-D
  Det ser så smukt ud!
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Det er meget, meget smukt. På alle årstider.

  SvarSlet
 4. Ih altså, Claus. Man skulle næsten tro du var tankelæser. Har gået de sidste par dage og overvejet om man kunne få en smed til at kopiere mellemstykkerne - og så er du allerede ved at overveje sætte dem i produktion. Smiler stort

  SvarSlet
 5. Brrrrrrr rigtig kold aften her i København, lige nu minus 8.. Kan se at der er sne på billederne med rosenbuerne, det har vi dog ikke noget af endnu, men mon ikke at det er lige rundt om hjørnet..Jeg kunne godt lokkes til at købe rosenbuer, de skulle placeres ind mod naboen men i forlængelse af hinanden og ikke overfor hinanden, 4 stk i alt....Jeg har desvære fået det man kalder indkøbs stop, og hvordan gemmer man lige rosenbuer.. Jeg plejer altid at kunne gemme ting lidt på loftet og så af den vej pluslig at have nye ting i haven, men det går nok ikke denne gang.. Har før sagt at man da skulle have en avistur rundt i nabolaget og tjene lidt extra til alle de ting som man bare skal have..Kan man mon vinde 4 rosenbuer i en konkurrence?? eller lade som om at de var stillet til storskrald...smil.. Jeg skal nu nok finde på noget.. Rigtig god aften til dig Claus og alle i andre derude. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 6. ja misundelse er en grim ting he he

  SvarSlet
 7. Kære Claus,

  gad vide, om jeg i virkeligheden ikke er en arveberettiget milliadærdatter, der blev forbyttet ved fødslen? Gad vide, om nabo-landmanden ville opdage, hvis jeg nuppede en lillebitte luns af hans jordlod? Gad vide, om ikke jeg vinder i Lotto på lørdag, så jeg kan købe mig til lidt havehjælp?

  Drømme, planer, ideer og kreativt havetankemylder rumler konstant i hovedet på en stakkels havetosse med kuk i kysen. Og disse pragtfulde og forføriske buebilleder gør det bestemt ikke nemmere, for her på matriklen er der, som hos Paw, også indført haverelateret indkøbsstop! Jeg føler med dig, Paw:o) Kan du ikke bare sige til din bedre halvdel, at buerne faldt ned fra himlen? Eller at du har arvet dem efter en rig onkel i USA??? De er godtnok lidt svære at gemme i skabe eller bedrollers disse flotte buer. Eller er vi nødt til at gå mere drastisk til værks?:o)

  Man må sno sig, sagde ålen!!! Jeg har en rigtig sød haveveninde, som heller ikke altid kan få sin havevilje trumfet igennem, hos ham hun deler avis med. Men hun er en snu rad! Hun har udviklet en helt speciel fedte-sig-ind-teknik, som andre, der læser med her måske kunne have glæde af: Hun laver gemalens yndlingsdessert og mens han sidder med himmelvendte øjne og nyder hendes opmærksomme forkælelse, siger hun sødt: "Duuuu skat.....der er noget, jeg har tænkt på..... til haven!" DEN VIRKER HVER GANG!!!!! Jeg skal nok lade være med at nævne navne, Margrethe:o)

  Hvis andre her på bloggen har nogle gode råd til Paw, mig og evt andre med skumle haveplaner, som vi ikke rigtig kan få gennemtrumfet, så modtages tips om listige tricks og lusket kvindelist med kyshånd og stor stor tak.

  De kærligste hilsner fra havetossen

  Kære Annelilla,

  hvor hyggeligt, at du også har fået et dueslag. Jeg troede først, der var tale om et foderhus. Håber du vil fortælle lidt om dine duer her på bloggen. Du kommer til at ELSKE dem.

  De kærligste hilsner fra een der også har pip

  SvarSlet
 8. Hahahahaha, Paw sørgede for aftenens latter :0) Også jeg har overvejet om den økonomiske vej frem (til buerne) ikke var grød i forskellige former de næste 6-7 måneder - *host* jeg mener år. Det med grød skulle være så moderne. Så slog det mig: Kan vi ikke bare sige, at det var EN GAVE fra Claus? Hvis nogen skulle være klog nok til at spørge Claus, er jeg sikker på, at han ville bekræfte dette. Hahahahahaha.

  SvarSlet
 9. Kære alle
  Jeg har med vilje allerede startet den hjemlige kampagne med alle de ting til haven som jeg IKKE har brug for, for ligesom at få nogle udvalgte must-haves igennem uden problemer og for mange suk. Heldigvis har vi en aftale om at så længe jeg bare selv betaler, så må jeg selv om det. Og likewise med diverse elektroniske gadgets som åbenbart er uundværlige. Gad vide hvor mange rosenbuer der går op i en bærbar MAC?
  Claus, kunne du afsløre afstanden mellem rosenbuerne, HVIS nu mellemstykkerne skulle komme til salg på et tidspunkt, så jeg slipper for at flytte rundt efterfølgende?

  Kærlig hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 10. Øj, dem må jeg have. Skal de bare graves ned? Eller skal de støbes?
  Dejligt at du kan berige haverne med sager, der ikke har de der afskyelige krummelurer på, man ellers ser på rosenbuer.

  SvarSlet
 11. Det trækker op til en weekend med udsøgte lækkerier og desserter i flere omgange fornemmer man ...

  Det ER nogle umådeligt flotte buer Claus. Kan godt forstå at alle jer med egen jord, er ved at græmmes over ikke at kunne skabe "ressourcer" nok til dem i jeres have.
  Men der er aldrig noget så skidt, at det ikke er godt for noget, og i mit tilfælde, hvor jorden er yderst begrænset, da kan jeg kun slappe af, for disse fantastiske buer har alligevel hele tiden været uden for min rækkevidde. MÆEEN, en dag, så skal I bare se ... !

  De bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Kære Sidsel - ja, buerne skal støbes fast.

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  ÅH hvor er det smukt med de buer.
  HVIS HVIS HVIS !!!!!!!!!!!
  jeg bliver den lykkelige ejer af 4 rosenbuer og placere dem med samme afstand som dig,kan jeg så regne med at mellemstykkerne passer?
  Tante Grøn en dessert kan nok ikke gøre det.

  KH.Margrethe

  SvarSlet
 14. Kære flere af jer - uha, jeg er ved at rode mig ud i noget, kan jeg mørke. Jeg tør ikke love, at mellemstykkerne bliver en del af Bilkas sortiment, og jeg er bange for, at de kun kan monteres sammen med buerne. Den mindste forrykkelse kan skabe problemer.

  SvarSlet
 15. Hvor er jeg glad for, at jeg ikke har ovennævnte "problemer".
  Jeg er i den "heldige" situation, at buerne overhovedet ikke passer til denne matrikels udseende og modus.
  Det ville nok blive kategoriseret som dårlig stil, hvis jeg vovede forsøget!!
  Mon det snart er tid til at finde et andet stykke jord at udfolde sig på........!?

  Kærlig solskinshilsen til alle
  Karen O.

  SvarSlet
 16. Oohh are so beautiful even in winter! very impressive!
  atmosphere of the past!
  Claus have a link to suggest for a possible purchase?

  SvarSlet
 17. Tak for svar. Dejligt at du giver dig tid til det. Håber snart der kommer forår til din have, så alle kan nyde synet :-)

  SvarSlet
 18. Og mig der aldrig kommer i Bilka ! Idag er svigerdatteren sendt afsted for at købe glasklokkerne.
  De seneste måneder har jeg ledt efter rosenbuer. Vi skal bruge 4 stk til et nyt bed, og så kommer de jo næsten dumpende ned helt af sig selv. Med eller uden dessert - anskaffes skal de :-) . Dem må jeg nok hellere selv køre efter.
  Tak for alle de dejlige ideer.
  Og Claus, du må advare os i god tid, før Bilka får dem. De skulle jo nødig være udsolgt, inden vi kommer.

  SvarSlet
 19. Kære Claus
  Jeg vil rigtig gerne købe en af de buer, når de kommer i Bilka. Men kan du oplyse, om de leveres i ét stykke eller som samlesæt? Hvis de er i ét stykke, så kan der blive problemer med hjemtransporten. Og jeg bor altså ikke lige ved siden af Bilka, så hvis jeg skal til at betale dyr transport oveni, så kan jeg måske lige så godt afskrive den idé med det samme.
  Med venlig hilsen Heddie

  SvarSlet
 20. Til alle med "Bilka-udfordringer": Er der ikke noget med at man kan skrive og spørge fra deres hjemmeside samt finde telefonnumre? Husker da også noget om meget billig transport hvis man køber for xx kr. *sarkasme igen slået fra* :0)

  SvarSlet
 21. Kære Heddie - stativerne kan godt skilles ad.

  SvarSlet