En herlig blog

Det er desværre ikke så tit, at jeg har tid til at surfe rundt på nettet, men når det endelig sker, er det ikke så sjældent, at jeg lander på den norske blog Moseplassen, som indehaves af den flittige Anne.

 

20090617_161256

 

Lige nu har Anne gang i en spændende konkurrence – ’X-faktor i blomsterudgaven’.

 

Her kan alle sende et billede af deres yndlingsblomst ind, og farven skifter hver anden  dag. Først var det de rosa blomster, det gjaldt, siden de blå og nu de gule. I de næste dage fortsætter det med hvid, rød, lille, orange og ’andre’.

 

Der er tale om store og flotte præmier. I kan stadig nå at deltage, læs mere her.

12 kommentarer:

 1. åå, takk for dine gode ord Claus! Det er riktig hyggelig av deg å fortelle dine lesere om konkurransen :)

  Det er så morro at det har blitt så fin oppsluttning om den, meget inspirerende å se alles favoritter i de ulike fargene, jeg fyller stadig på ønskelisten for hagen, (som begynner å bli lang...)

  (konkurransen er forøvrig åpen for hver farge i to dager, ikke bare en)

  SvarSlet
 2. Fy for den hvor billedet her er delikat!

  Desværre røg min computer på gulvet med et brag for et par måneder siden, så jeg har store huller i billedarkivet og kan ikke bidrage med meget. Og da slet ikke gult. Endnu. Men jeg nyder de forskellige indslag fra deltagerne rundt omkring i Blogland.

  SvarSlet
 3. Det var hyggelig gjort av deg Claus - og helt sant! Er det ikke gøyal konkurranse? Jeg har presentert min "Netto-gule" rose Graham Thomas som jeg elsker ;) Nå er det snart våååår! Er det ikke deilig? Hanne

  SvarSlet
 4. sejt :) det skal vist undersøges lidt nærmere ...

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 5. Vilken härlig ide, nu får jag allt titta in där.

  Anna

  SvarSlet
 6. Hurra for fiiiine Moseplassen - og herlig og inspirerende konkurranse!!

  KLEM KLEM
  ANETTE

  SvarSlet
 7. Smukt billede.

  Tak for henvisningen.. En fin blog. Jeg har ligge kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 8. Det var vel nok en dejlig hjemmeside, vi der fik. Og nu gul og hvid igen. Jeg kan simpelthen ikke få nok at disse sarte farver. Især skønt med den hvide farve, som lyser så fint op, når det bliver mørkt. Men lyserøde, lilla og mørk violet kan jeg nu heller ikke undværre.

  Knus fra Janne i Greve

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Sååå fint og æterisk blomsterbillede.
  Bor der mon elverpiger i din have!?
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 10. Tak for tippet Claus! Sjov konkurrence! Nu fik jeg endelig taget mig sammen til at begynde at skrive lidt på min blog igen. Havde nærmest glemt, hvordan den virkede.

  SvarSlet
 11. Hej Claus.

  Jeg er helt forelsket i de lysegule
  guf guffer du har vist de sidste dage.

  KH.
  Margrethe.

  SvarSlet