Endnu en af de holdbare

Da jeg forleden skrev et indlæg om ’Spring Green’-tulipanens fortræffeligheder og om dens evne til at komme igen år efter år, var der een som skrev, at hun troede, at det var ’Purissima’, der var meget holdbar.

 

080509_5124_ 080507_3750_havedrømme

 

Nu udelukker det ene ikke det andet, for ’Purissima’ er nemlig også meget anbefalelsesværdig. Dels fordi, den er trofast, og dels fordi den er smuk og sund. Hvad blomstringstid angår, kan jeg fortælle, at den akkurat afløser ’Concerto’ og takker af, lige før ’Spring Green’ springer ud.

10 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sagde ...

Ja den är fin Purissima. Kan inte få nog av tulpaner, även om det inte ryms riktigt lika många som hos dig. Grävde i alla fall ner ca 500 lökar i fjol!
Allt gott,
Eva
PS Sitter just nu och läser en av dina böcker. Härligt!

Brenda sagde ...

just beautiful - I adore white tulips in the spring time - so fresh and pretty, very clever to mix different flowering varieties to extend the bloom time

Marianne sagde ...

HVilket altså vil sige, at "Spring Green" kan betegnes som en af de "sene"(-ere)?
;)

Jeg skal nemlig have bryllup i maj 2013. Så jeg er meget obs. på netop sent majblomstrende tulipaner, hvilket mit seneste indlæg også omhandler.

Har fået mange dejlige tips.

Du skal da også være velkommen, hvis tilden tillader det.

knud sagde ...

når jeg ser dine mængder af planter så tænker jeg at det hjælper til at huske det. Jeg kan glædes lang tid efter over et af dine billdeder og fremtrylle det i erindringen. To hvide tulipaner gør det ikke Der er flere føleleser involveret i disse mængder Jeg synes nogle gange at det er et studie i naturens givtighed

Karina sagde ...

Super dejlige tulipaner.
Glædeligt at de er trofaste.
Jeg har købt dem begge for første gang og glæder mig til at se dem til foråret.
Ha' en dejlig aften.

Pia Kbh. sagde ...

Hej Claus
Det er hermed noteret - først "Concerto", så "Purissima" og finalen "Spring Green" TAK ;0)

Anonym sagde ...

Jeg suger til mig og tager noter. Mit 'hvide bed' bed indeholder stauder, roser og løgplanter. 'Spring Green' har fundet vej hertil sammen med 'Mount Tacoma', påskeliljerne 'Mount Hood', 'White Lion' og 'Thalia' (Den cremefarvede kasse med forårsløg). Men jej suger til mig med inspiration mhp. udvidelse. Har lige læst/genlæst Jens Otto Pedersens artikel om hvide Austinroser i Rosennyt 2011/1.

Gitte H sagde ...

Tak for afklaringen Claus, så er jeg alligevel ikke gået galt i byen :-)

Kh

Gitte

Nette sagde ...

Kære Claus

Det kan man da kalde 3 dejlige på stribe :-)

Margrethe sagde ...

Kære Claus.

Hvor er det smukt.

KH. Margrethe