Endnu en af mine darlings ...

Mon jeg snart bliver mistænkt for bigami? Pynt med det; det er vel ikke nogen skam, at man let bliver forelsket.

 

_20100621_095322_low

 

Hvad siger I så til denne nye staudevalmue? ’Papillon’ hedder den, og den kan fås i Bilka i løbet af foråret.

 

_20100621_095633_low

 

Lidt mere rosa end ’Pattys Plum’ er den, og også lidt lavere – en lille meter. Så måske bliver den stående på egne ben.

22 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Da jeg læste dit svar i forrige indlæg om, at mine Karine nok var draget til himmels, var det ikke særlige lady-like ord, som kom ud af munden på mig. Men nu er jeg glad igen. For det er da nogle VIDUNDERLIGE valmuer du her viser! Dem må jeg have fingre i! Bilka here I come :-)

  SvarSlet
 2. Hej Claus..Jeg kan kun sige, at dem må jeg OGSÅ have i haven, ligesom efterhånden Rigtig meget af det andet, du har vist..Så lige i bilka- kataloget, der er sørme også en del, som skal indkøbes ;)Så jeg kan regne ud, at jeg skal igang med skovl og spade, og få lavet nogle ekstra bede i haven..Jeg var en af de heldige, som fik valmuefrø af dig, da du startede bloggen, og dem har jeg også stadig glæde af..Skønt..God søndag, kh Camilla..

  SvarSlet
 3. Sådan en skønhed kan man da slet ikke lade være med at forelske sig i. Jeg er også helt solgt - bliver nok nødt til at lægge ven forbi en Bilka i løbet af foråret. Ved du, hvornår de får den?
  Knus Signe

  SvarSlet
 4. Kære Signe - hvis du følger med her, skal du nok få besked.

  SvarSlet
 5. Staudevalmuer er nå bare flotte, når de blomstrer er det fest i haven. Bare så synd det er så kort blomstringstid.

  SvarSlet
 6. Valmuer er da yndige Darlings med fine silke skørter,(heller) ikke til at stå for. Tak for de fine postkort, super god ide, dejlige billeder hver især. Fortsat god skrivelyst i smukke Skagen, håber du giver dig tid til at nyde området -mon der har været fugletræk udenfor vinduet? Mange forårshilsner fra solbeskinnede østjylland, Anne Ring, Mårslet

  SvarSlet
 7. Hej Claus,

  Her er vi nys kommet ind efter 1½ times busk- og trærydning i det herlige forårsvejr. Med sol og høj blå himmel er det jo umuligt at være i dårligt humør.
  Denne valmue er overdådig smuk. Hvem der havde en Bilka indenfor rækkevidde. Vi har kun en enkelt valmue i haven - eller nærmest midt på en grøftekant i haven. En ældgammel knaldorange en af slagsen. Jeg ved ikke hvad, den hedder, men jeg kan også huske den fra mine forældres have for mange år siden. Jeg må se at få fat i flere valmuer og prøve mig lidt frem.
  Du kan da umuligt få skrevet ret meget på den hvide havebog, med alle de kreative indslag, du har her på bloggen!?

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Åh så otroligt fin rosa färg!En vallmo i min smak!

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Helt sikkert en lækker sag! Godt jeg ikke har alt for langt til Bilka, varerne kommer jo selvfølgelig drypvis over sæsonen, så det bliver nok til en del ture
  ;0)
  Faktisk beskyldes jeg for at have en netaffære - med dig! Sidst vi havde middagsgæster måtte jeg sågar fremvise et billede...Min mand lever nu udmærket med treenigheden, værre er det når du lokker helt i fordærv med jernstativer, knolde og skønne vækster!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. ’Papillon’ har jeg i haven, den er bare en rigtig showstopper! :-) Og så vælter den ikke, kan klart anbefales! Min er ca. 15 cm oppe af jorden nu.
  Jeg har et enkelt billede af den på min blog, dog i et sent stadie, hvor den er blegnet til svagt lyserød: http://haveplanter.blogspot.com/2011/06/odyssey-er-sprunget-ud-plus-lidt-flere.html

  SvarSlet
 11. Den er bare skøn. Det er rart når de ikke er så høje at de vælter. Den ville passe fint ind i mine bede.

  SvarSlet
 12. Jeg skal til at gøre mig mine første erfaringer med Valmuer i år. Startende med dine Opiumsvalmuer 'White Cloud'. Staudevalmuer vil jeg holde lidt øje med når jeg til april skal forbi Staudemarken i Birkelse.

  SvarSlet
 13. Hej Claus. -Det var nogle flotte juleroser jeg fik i dag. Micha-Pink beayty kæmpe
  stor. +påskeklokke Angel Glow7 og en lille fin Gul påskeklokke.Hvornår kommer .De engelske roser. Man får helt lyst til at komme i haven og plante når vi har så fint vejr. Hilsen G H vIBORG.

  SvarSlet
 14. Kære GH - skal nok fortælle dig, hvornår 'mine' roser kommer i Bilka.

  SvarSlet
 15. Underbar färg på dessa vallmor!
  Vad är Bilka? Kan det finnas möjlighet att skicka efter plantor?

  SvarSlet
 16. Kæer Märit - Bilka er en dansk varehuskæde, som også har havecentre. Dem er jeg konsulent for og sparringspartner med. Desværre sender de ikke planter som postordre, og i det hele taget sender de kun i Danmark. Desvære ...

  SvarSlet
 17. Tack för svar, Claus!
  Då får vi väl lov att göra en tur över till Danmark, när det är dags! Hoppas att det finns något Bilka i närheten av Köpenhamn.
  :-)

  SvarSlet
 18. Kære Märit - det er der. I Hundige og i Ishøj.

  SvarSlet
 19. Claus, altså, du lokker! Du er en blomsterlokker, er du! Ender jo med jeg må købe nabohaven for at få plads! Efter en hektisk dag i kageverdenen, er det skønt at falde ned i haveverdenen og på rette hylde.
  Så må jeg jo holde øje med dig og Bilka så de små darlings kan komme med hjem.
  Mange tak for friske postkort/ baggrundsbilleder! Lige det pust min pc manglede.
  Lennart spørger, om du ikke udgiver en bog om fotografering?

  SvarSlet
 20. Havde ellers svoret, der ikke var plads til staudevalmuer i min have. Nu bliver jeg nok nødt til at rokere lidt rundt, så der kan blive plads til papillon...

  SvarSlet
 21. Enig i at valmuer er flotte. Håper man kan få tak i de rosa valmuene du viser også i Norge etter hvert :-)

  SvarSlet
 22. Støn, jeg vil også have disse her....
  Min liste over hvilke planter jeg gerne vil have, er alenlang.
  Jeg forsøger ihærdigt at styre mig og for en gangs skyld holde mig til min haveplan, som foreskriver at næste projekt er at plante en bøgehæk, som rumdeler, afskærmning og ikke mindst læbånd gennem haven. Så håber jeg at fuglene en dag vil bygge rede i den også.
  Men mellem at grave rende og sætte bøgeplanter, kan man vel altid lige få tid til at lave et hul og sætte en valmue til...

  SvarSlet