Endnu en forårsstemning

Som nævnt i går er jeg nu på vej til Århus, men derfor skal I ikke snydes for et lille blogindlæg.

 

080503_2093_havedrømme

 

Billedet her er taget på samme tidspunkt som de tre med gule blomster, som jeg viste i går. Altdominerende her er den blå perlehyacint, som jeg elsker over alt på jorden.

 

Jeg har en del nuancer af blå og også hvide. Og i år har jeg kastet mig over de lyserøde, som kom frem for nogle år siden. Frygteligt kostbare var de, så det blev bare til et par håndfulde.

14 kommentarer:

 1. Godmorgen Claus, hele tre indlæg jeg ikke har set, fordi jeg ikke var hjemme igår - herligt man bliver i godt humør af at se dine billeder. Ja Perlehyasinter er dejlige, dem kan man ikke får for mange af. Har også selv lagt en del nye tulipaner, ikke industrielle mængder, kan se de er begyndt at vise sig.
  Ha en dejlig dag.
  Hilsen,
  Lis

  SvarSlet
 2. Det er også Lennarts yndlings, så dem har vi overalt i haven - i snorlige rækker med 15 cm mellem hvert løg. Ja man er vel ingeniør! Fred være med det, jeg sætter i grupper.
  Har også de lyserøde, købt hos Isabella Smith for et par år siden i dyre domme. De er ganske søde og især med ranunkler eller botaniske tulipaner.

  SvarSlet
 3. I would love a garden like that my favorite colours.

  SvarSlet
 4. Dejligt bed og glade farver. Har også mange perlehyacinter. Satte sidste år en del hvide i mit hvide bed. De står sammen med tulipan Spring Green og en dobbelt hvid, jeg ikke lige husker navnet på, samt hvide alium, så det er et bed jeg glæder mig meget til i år :-).
  For mig er perlehyacinter lig forår og for altid for købt mig til at sætte gang i foråret indendørs.
  Har også købt de lyserøde som er sat i en krukke, da man jo ikke får så mange for pengene og ligeledes en meget sart lyseblå er ligeledes nyindkøbt og sat i krukker.
  Så forår bare kom an.

  SvarSlet
 5. Kaere Claus
  Her er en lille hilsen fra the Midlands hvor der for alvor er foraar i luften og paaskeliljer i vejkanten. Det er mildt og godt, med andre ord rigtigt havevejr.
  Det bliver haardt at vende hjem til Dk igen.
  hilsen Anne Marie Christensen - denne gang fra England.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Hvor ER det et smukt billede. Tja, i mine øjne er blåt altid godt. De hvide perle hyacinter er nu også smukke, de lyserøde skal jeg lige vænne mig til.De ´gule´ Perle hyacinter ´macrocarpum´ må da absolut være næste års hit til de, som ikke er ´gul-forskrækkede´ som jeg nok er, lidt, en smule, sådan en anelse ... endnu.
  God dag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. Teaseren med at alting har en ende virkede heldigvis ikke på undertegnede, da jeg allerede havde læst dette og "det gule" indlæg.

  Heldigt for mig, ellers havde jeg vist også lige fået et sug i maven :-)Tror vist du kan lide at drille lidt Claus!

  Smukke billeder i øvrigt i alle tre indlæg - og påskeliljer i Midlands! Wauw, der skal jeg snart hen og bo. Kommer foråret virkelig så tidligt der? Desværre er det i sensommeren og efteråret jeg skal være der, så foråret kommer jeg ikke til at nyde derovre. Håber til gengæld på en lang og varm indian summer og nul frost!

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Sikke en duft, det flotte tæppe, må bringe.
  Perlehyacinter står også på min top ti.
  Sammen med "tulipaner, narcisser, vibeæg og det, der ligner" :-))

  SvarSlet
 9. Tjekkede lige prisen på de skønheder. Frøbutikken har dem til 80 kr for 10 stk -bortset fra at de aktuelt er udsolgt.
  Det er da til at overkomme..?
  Derimod købte jeg i efteråret prydløg til 33 kr/stk, så jeg nøjedes med 3. Jeg fik afgrundsdyb respekt for dine mængder!!
  Det var indtil jeg fandt ud af, at nettet har adskilligt billigere løg..
  Så til efteråret...

  Men dine forårsbilleder er forførende. Heldigt, at varmen er på trapperne

  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Glæder mig til at se de lyserøde perlehyacinter, for du viser da et billede når de blomstrer ikk'?
  Købte forleden år lyserøde russisk scilla, men ved ikke helt...de minder mig en lille bitte smule om en kogevask, hvor der er smuttet en blå + en rød sok med.
  - Har iøvrigt mistanke om, at et par (2?)"håndfulde" perlehyacintløg er en underdrivelse...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. kære Claus Ummmmm lækkerier!
  Den lyserøde perlehyacint er meget yndig og jeg har også kun en god håndfuld. :-D Men den nydes!
  Rigtig god dag
  Gro

  SvarSlet
 12. Ha,ha, sammenligningen med den uheldige vask passer godt på den rosa scilla - den er små-kedelig, men man er jo large på den tid af året

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Jeg glæder mig også til maj, men vi skal også huske at glæde os over, hvad der bryder jorden netop idag. Jeg synes, det er et under, hvert år. Men jeg kan heller ikke sige mig fri for at glæde mig til bedene får lidt mere charme, end det har lige for tiden.
  Tak for dine mange flotte billeder, de er så smukke

  venlig hilsen Bibi fra Almind

  SvarSlet