Glasklokker

Der er flere af jer, som har efterlyst glasklokker. Nu er de i Bilka.

 

20120126_121143 20120126_121156

 

Den store model her har en medfølgende metalbakke, og bakke og klokke koster kr. 399,-

 

20120126_120334

 

Klokken er i en gedigen kvalitet og vil være smuk i sig selv, blot som pynt. Eller hvad med at bruge bakken på kaffebordet til servering af lagkage eller lignende. Det skal nok vække opsigt.

 

20120126_115006

 

De små klokker vil være fine i drivhuset eller på køkkenbordet til krydderurter.

18 kommentarer:

 1. vældig fine, bliver vist ruineret inden havesæsonen for alvor får startet:) AnneLilla

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tusind tak for opdatering! Ville ønske at jeg kunne hoppe ud i bilen og køre til Bilka MED DET SAMME, men det må vente til i morgen. De ser fine ud. Bare der nu er nok :0)

  SvarSlet
 3. Kære Claus Dalby
  Disse glasklokker ser rigtig lækre og smarte ud både mht. anvendelse og udseende.
  Håber at kunne komme i Bilka inden længe.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Åh, så vackra!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 5. Til alle jer der står på spring: de er allerede i Bilka Horsens, jeg så dem dernede i sidste uge og de så rigtigt fine ud.
  Til Claus: er der luft/ventilation i toppen af de store?

  mvh
  Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine, Claus!
  Men jeg holder lidt på de penge, der står havenyanskaffelser på, for var der ikke noget med, at der også hen ad vejen kommer nogle temmelig høje klatrestativer? Sådan mindst ét skal jeg ha' til ærteblomster('Matucana' og 'Ice Cream'), som skal ha' show-stopper-plads i min 'Provence Have' i år. (Ja, 'vi er noget pretentiøse med sted- navne' i lighed med, hvad Anne Just engang udtalte i en TV udsendelse)!
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign

  SvarSlet
 7. Det var virkelig noen flott glassklokker! Jeg ønsker meg en slik !!!

  SvarSlet
 8. Skønt :-)
  Jeg vil sprede rygtet til andre ivrige klokkefans!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Øv... 399,- for en glasklokke er nok for meget for mig. (Og hvorfor kommer de dog med en bakke; er den traditionelle anvendelse ikke i bede, snarere end til at sætte små putter under glas?)

  Jeg holder mig til Plan B og begynder planlægningen af en mistbænk i stedet. ;-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus..En god ide som mange kan bruge til pynt i haven eller i drivhuset..Kan godt lide den store glasklokke og et par stykker ved siden af hinanden med for exempel perlehyacinter i, ville da bare være smukt ved fordøren ..Har set en lille udstilling i kew Garden i England for nogle år siden. Utrolig fint at se, og hvor var der mange forskellige , selvfølgelig også i alder og prisklasse... Man kunne godt købe nogle ved have butikken der over men De var rimlige dyre, så syntes ikke at 399 kr er dyrt..for hvad får man for det beløb i dag.. !!! Claus jeg syntes at det er rigtig godt at man kan søge her på bloggen under bilka og så se mange de ting som er planlagt.. Tak for i dag .. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 11. Hej Claus, hvor bliver der mange skønne ting, man skal investere i. Åhhhh hvornår kommer den Bilka i Slotsarkaderne, Hillerød. Jeg glæder mig.
  Hilsen,
  Lis

  SvarSlet
 12. Kære Mette - nej, der er ikke ventilation i den store klokke.

  Kære Lis - Bilka i Hillerød åbner sidst i marts, og jeg kommer og hjælper med til at festliggøre dagen torsdag d. 29. marts mellem kl. 14.00 og 16.00.

  Lørdag d. 31. marts kommer jeg til Bilka i Hundige mellem kl. 10.00 og 12.00. Håber, at nogle af jer kommer forbi.

  SvarSlet
 13. Har lige læst at der åbner en Bilka i Hillerød. Butikken skal ligge i 'Arkaderne', hvor der er ledige kvm. Så jeg håber, de skynder sig at få åbnet, og jeg håber selvfølgelig især, at de har dine skønne haveting på hylderne. Det bliver spændende at se.

  SvarSlet
 14. Kære Claus, tak for dit svar, det er hermed noteret i kalenderen. Det vil jeg bestemt ikke gå glip af.
  Hilsen,
  Lis

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Tog tidligt fri fra arbejde i går med det formål at tage i Bilkas havecenter og det blev en (halvdyr) FORNØJELSE. Fik købt adskillige af de fine ting, som du har skaffet, bla. den store klokke, som jeg ellers havde bestemt mig for ikke at købe. På mystisk vis endte den alligevel i indkøbsvognen. Nu glæder jeg mig bare til at smedejernsreolerne kommer, for sådan nogle har jeg været på jagt efter i flere år. De skal huse min pelargoniesamling. Tusind tak fordi du tager dig tid til at finde alle de dejlige ting til glæde for os andre, og ikke mindst for din fantastiske blog, som jeg følger ivrigt hver dag.
  Venlig hilsen
  Pernille

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Kommer du til Bilka i Aalborg her i foråret?
  For så vil jeg da op og hilse på

  SvarSlet
 17. Kære Johanne - det er der ikke planer om.

  SvarSlet