Jeg har noget med døre

Det er noget hemmelighedsfuldt ved døre. Hvad gemmer der sig bag dem? De gør os nysgerrige, fordi vi vil vide, hvor de fører hen.

 

20120204_074450

 

Nogle steder har jeg oplevet døre, som ikke kunne åbnes, fordi de var placeret i en mur eller lignende, som stod i skel. Effekten er ganske stor, fordi den får een til at tro, at haven er meget større.

 

20120204_074458 20120204_074516

 

Døren her kan godt åbnes. Den fører om til vor arbejdsområde, og jeg har ønsket mig sådan en i rigtig lang tid. Så var det, at jeg stødte på ham her, og han var ikke sen til at hjælpe mig. Herligt ... Så nu går jeg og glæder mig over min nye dør. Der skal ikke så meget til for at gøre mig glad.

12 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Der er noget med døre, jeg bliver også draget af døre, det er ligesom de gemmer på en hemmelighed, man gerne vil se hvad der gemmer sig.
  Jeg har beundret den gennem gang du har mellem de to haverum mange gange, når jeg sidder og kikker på de billeder jeg tog oppe ved dig i august måned, det er ligesom hele det haverum med det lille væksthus og The Sunken Garden, og dit ude- køkken har en specialt stemning, jeg tror den bliver endnu mere intakt med den sorte dør du har sat i nu.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. I sandhed en flot og minimalistisk dør. Hvordan er det dog gået for sig? :0)

  Jeg har en ældre model af Preben, som jeg ind i mellem ringer til og råber "HJÆLP!". Det fantastiske ved ham er, at han udover at være i besiddelse af et utroligt højt energiniveau også kan ALT med træ. Derfor har jeg allerede varskoet ham om, at jeg får brug for en ny havelåge til foråret. Nu skal jeg så bare hitte ud af, hvordan den skal se ud. Og det er ikke en nem sag.

  SvarSlet
 3. Når man går og mangler noget - drømmer om noget i lang tid, så bliver man bare SÅ glad når det endelig lykkedes :-)
  Kender det udemærket - jeg blev bare så glad da jeg endelig fik mit skur til alle havetingene. For andre lyder det nok lidt underligt - men skidt med det. Bare man selv er glad! :-)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  En flot dør! tillykke med den!

  Mange varme hilsner
  jmn

  SvarSlet
 5. Kære Skt. Helena - ja, et skur er helt uundværligt, og det kan bestemt også være smukt.

  SvarSlet
 6. En låge i haven er ligesom en julekalender... man ved der gemmer sig noget bag, og det drager... smiler... jeg syntes lågen er super flot og dragende...

  SvarSlet
 7. Flot arbejde Mikkel. Og så er det jo altid godt med lidt opdeling. Det gør jo alt lidt mere spændende. :)

  Du får virkeligt nået noget her om vinteren. Det er dejligt at der altid er "gang i den" ovre hos dig Claus.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Ja,låger sætter fantasien i gang.

  KH Margrethe

  SvarSlet
 9. The garden gate you chose is perfect for that space. I love the lines and the touch of black, it brings everything together. Lovely!!

  SvarSlet
 10. Døre er dejlige, det er vist noget vi er mange der har til fælles. Fin dør jeres arbejdesområde, mon ikke den også kan bruges som baggrund til et billed eller to?

  SvarSlet
 11. Kære Marina - jo, det kan du tro.

  SvarSlet
 12. Jeg har det ogsaa saadan med doere - og med trapper. Man skal lige se hvor de leder hen. Skoenne vinterbilleder. :)

  SvarSlet