Jeg tager tråden op

Selv om jeg i går skrev, at jeg skiftede spor, kan jeg alligevel ikke lade være med at tage tråden op fra den hvide beplantning.

 

20110423_135628

 

Blot for at vise jer, hvordan bedet ser ud i maj, hvor kodriverne stadig pynter. De porrelignende blade tilhører hvid allium – ’Mont Everest’.

8 kommentarer:

 1. How lovely it must be to have a garden like yours. What color you choose does not matter. The vieuws are gorgeous.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 2. Vi er fler som lengter etter vår og sommer, bildene dine er til å drømme seg bort i. Morgenstemningen du viste i gård er nydelig, innbiller meg å høre fuglesang i bakgrunnen...

  SvarSlet
 3. Godaften Claus

  Jeg har været helt væk siden i fredags, og har simpelthen haft for travlt til at komme her forbi. Vil straks dykke ned i de seneste indlæg!

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Är så glad över alla dina gula och vita inlägg. Så för min del får du gärna fortsätta... ;) Håller själv på att planera en helt gul och vit rabatt.
  Hälsar,
  Anna-Karin

  SvarSlet
 5. Hej Claus,

  Hvidt ER skønt. Og det ser lokkende ud, som den hvide allium står på spring. Jeg har et forsøg igang med såning af ramsløg frø. Jeg blev helt fortryllet af din tv-udsendelse, hvor man kunne se alle de ramsløg, du havde som nabo i skoven. Og nu vil jeg forsøge at "lave" nogle. Og de er jo også hvide! Bliv endelig ved med det hvide, eller er man for ensporet?

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Smukt...kom forår,kom hurtig...vi længes..:-)

  hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Gad vide, om man overhovedet kan blive træt af hvide bede?
  Jeg elsker alt det lyse og rosa-lilla, men det ender med, at du får provokeret/fristet mig til, at forsøge med en lille bitte orange krukkehave på min lille bitte terrasse. Den er omkranset af bøgehæk og med udgang fra stuen. Faktisk vil de gyldne farver passe perfekt til stuens farver. Egentlig underligt, at der ikke altid er overensstemmelse med boligens yndlingsfarver og havens. Alt det lyserøde indenfor går slet ikke, men i haven kan det ikke blive lyserødt nok.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  det er en fornøjelse at se dine fotos, uanset farve. Jeg er meget begejstret for dit valg af gule nuancer, for jeg synes de er så fine. Ikke på nogen måde larmende. Dine fotos viser også en god blanding af ensartede bede, der giver ro for øjet og så mere sammensatte bede, som giver forandring og oplevelse. Det er virkelig noget jeg vil lade mig inspirere af. Jeg har faktisk fået min mand haveinteresseret, da jeg viste ham din blog og nu har han læst drivhusdrømme, så hold da op, han er næsten ekspert. Der er sket en ændring, når vi taler have sammen. Han siger " Claus skriver også at ..." Og jeg smiler. TAK ......

  SvarSlet