Lidt mere lyserødt

Sidste år tilplantede jeg et lyserødt bed omkring det runde spejlbassin foran søjlepavillonen, og jeg skruede så mange planter ned, at jeg er sikker på, at det allerede i år vil blive rigtig godt.

 

_20100624_105257 _20100624_105304

 

I går fortalte jeg om den lyserøde mjødurt, og i dag gælder det endnu et par rosa vækster. Den ene af en ridderspore, Delphinium ’Magic Fountain’ lilac-pink – der ikke bliver meget mere end godt en meter. En skøn partner til den er akelejefrøstjerne, Thalictrum aquilegifolium.

 

NB. Tante Grøn er sprunget ud som gæsteblogger. Læs tantens herlige indlæg her:

7 kommentarer:

 1. Dette er kjempe flotte planter!

  Lilla er en fin farge i hagen.

  SvarSlet
 2. prøvede at lægge en kommentar hos Nette, men blev som sædvandelig smidt af,. det er faktisk kun hos dig det lykkes,.
  Det er et skønt indlæg, tante Grøn har "begået". hun har bare tastaturet i sin magt. Det er et vidunderlig billede af datteren, hun ligner en lille rosenalf.
  Tante Grøns hjemmeopgave til os, bliver vist for lang en stil til at skrive her.Men det er en sjov ide. Nu vil jeg prøve kræfter med afsendelsen
  kh gunvor

  SvarSlet
 3. Den fine ridderspore kan jeg godt lide :-) Den vælter vel heller ikke, da den kun er 1 meter høj?
  Det er et dejligt indlæg Tante Grøn har lavet!
  God aften
  Gro

  SvarSlet
 4. Hun er bare skøn den gode Tante Grøn...........og jeg havde ellers skrevet et langt indlæg om mine lykkelige havestunder, men man kan ikke efterlade kommentarer kun med navn, som man kan her hos dig og jeg er ikke med i alle de fancy netværk........æv, æv. Til gengæld var jeg i Bilka forleden dag og det var skønt skulle jeg lige hilse og sige. Tak for de mange skønne ting du bringer ind i den butik.

  SvarSlet
 5. Ja, jeg er da fuldstændig pjattet med den sammensætning. Akelejefrøstjernen har jeg, men riddersporen er ny for mig. Den må jeg vist kigge nærmere på. En smuk ridderspore som ikke dratter om uden at blive holdt oppe, er afgjort værd at kigge nærmere på. Som du kan :-)

  SvarSlet
 6. Kære Gunvor, Gro og Trine:o)

  Tusind tusind tak for alle jeres søde ord. At møde sådan en varme, tøer det gamle vinterforfrosne havehjerte op og fylder een med glæde og taknemlighed over dette pragtfulde haveblog-forum, hvor folk vil hinanden det så godt.

  Kære Claus Matchmaker,

  Sikke et smukt plante-makkerskab. Den måde de to skønheder supplerer hinanden på er helt fænomenal.

  Hav en skøn søndag derude. Håber mange får lejlighed til at komme i haven, for vejret er pragtfuldt:o)

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 7. What's up to all, how is all, I think every one is getting more from this website, and your views are nice designed for new visitors.

  Also visit my blog ... payday loans

  SvarSlet