Mere af det hvide og det gule

Det er langt fra første gang, at jeg nævner, at hvidt og gult er to farver, der klæder hinanden.

Inden, der et gået par måneder, vil vi kunne nyde det skue, I ser her.

 

claus_20100418_135453

 

De skønne lysegule kodrivere, som vi også kan opleve ude i den danske natur, er dejlige for eksempel sammen med hvide krokus. Gribende enkelt, men dog smukt, synes jeg ...

 

claus_20100418_155044 claus_20100418_155100

11 kommentarer:

 1. Ja, det er vakkert, drømmer om det nå når alt bare er hvidt sne..huff

  SvarSlet
 2. Å som jeg lengter..:) Et herlig syn:) Fuglene i hagen er helt clausifisert de også, he, he:)Takker for ditt at du solgte ditt flotte design til bilka:)

  SvarSlet
 3. Hej Claus,
  Ja de lysegule fladkravede kodriver, Primula "Elatior" hører til en af mine favoritter.
  Jeg købte den for en række år siden på en planteskole nær Horsens, og da det ikke var en af planter de havde i sortimentet, måtte jeg bestille den hjem.
  Det efterfølgende år var jeg på familieskovtur. I en lysning i skovbunden var der et tæt tæppe af lysegule kodriver. Jeg var helt oppe at køre og måtte have nogle med hjem. Jeg havde ikke noget at grave med, ud over mine fingre altså. Så jeg gik løs, og fyldte favnen med kodriver. Idag står de i forhaven, og når jeg synes jeg har en lille plet fri henter jeg lidt flere på mit hemmelige sted.
  Jeg lærte dengang at jeg altid skal have en planteskovl og en rulle plastposer ved hånden. Rigtige dejlige billeder i øvrigt. Kh Michael, Horsens (www.etlivmedstauder.wordpress.com)

  SvarSlet
 4. jamen der er så lææænge til forår.
  Jeg har siddet med mit havebilledalbum og nu sidder jeg med dine billeder, så drømmer jeg om bare frostfrit vejr,, men ak og ve, kulden bider i kinderne når jeg cykler på arbejde. Det er tortur er det.
  Tillykke med den kommende artikel, det er vist store sager, mon vi dødelige havetosser får lov at kikke lidt over skulderen når artiklen kommer??
  Men ærlig talt Claus, din have er
  friskere og mere levende end mange af de engelske haver jeg har set billeder af. Det har vist noget at gøre med mennesket bag haven, stort smil,,
  vinterendnu hilsner
  Gunvor

  SvarSlet
 5. Härlig härligt! Jag längtar efter lite vår men är rätt så nöjd ändå... solen skiner varenda dag! Snart är nog våren här ändå.
  Ha det bäst / Liv

  SvarSlet
 6. Hvor fint og smukt i al sin enkelhed :)

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 7. Nu er forårslænglen mærkbar.. Man skal liige ind hver dag og glo lidt på bloggen.. Her sker der altid noget.. Hedder den akeleje (?)noget, den tidligere i dag?
  Stort tillykke med den fremtidige artikel.. den venter vi os meget af. Det skal blive spændende at se, hvordan du bliver vurderet..
  Varme hilsener
  SuK

  SvarSlet
 8. Ja, jeg må tilstå at jeg har flyttet nogle af de fine kodrivere fra skoven, meget nænsomt;-) Den har selvsået sig flittigt.

  Engblomsten

  SvarSlet
 9. Hvor er det smukt - alt det hvide

  SvarSlet
 10. Kære Claus.. Det er næsten uvirkelig at det snart er forår, for det er godt nok koldt for tiden .Det er nu ikke noget der gør mig ked af det , for elsker årstiderne hver og en. Jeg bliver nu så glad når jeg ser de fine billeder her. Hvor er det skønt at se. Jeg glæder mig selv til at det hele begynder i min have , jeg har selv lagt 500 botaniske krokus ved navn Fire fly i min græsplæne, de er vist skruet ned for jeg har en ret så lille græsplæne, Fire fly er en lille blå krokus og jeg har da også lagt nogle hvide krokus ind imellem. Det bliver meget smukt tror jeg. Det er første gang at jeg prøver at lægge løg i plænen , og det bliver spændende at se om jeg kan lade være med at slå græsset før de er visnet helt ned..Jeg er nemlig ikke så god til uorden.. tak for et rigtig dejlig indlæg her... Det giver masser af energi til mig. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 11. Hvor er det smukt, det hvide krokustæppe.
  Det er så flot når en enkelt blomst får lov at fylde så meget. Elegangt og smukt.

  SvarSlet