Næste step

Når vintergækkerne samt de hvide krokus og de lysegul kodrivere (se billedere fra gårsdagens indlæg) takker af, er det selvfølgeligt andet, som dukker op.

 

080413_3896_

 

Det gælder den lille fine botaniske cremehvide tulipan – ’Concerto’, som kommer igen år efter år.

Den akkompagneres af de hvide påskeklokker, som på dette tidspunkt – midt I april – er begyndt at grønnes.

 

080405_2991_Ivy

7 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Nu må foråret gerne snart indfinde sig, med de skønne billeder du lægger på siden her, kan vi jo kun få kuller og kløe over hele kroppen og ventetiden er endnu sværere indtil det går løs.
  Her har jeg lige forsøgt at lave papirspotter, meen meen jeg ved nu ikke om jeg ikke bestemmer mig til at investere i nogle mindre plastikpotter i stedet for, jeg kan ikke lige se hvordan de små planter skal trække vand i de papirspotter.
  Kommer din jord i handlen iår?
  Forsat god dag.

  Knus herfra det solbetonede og kolde midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Kære Pia - ja, om et par uger fås 'min' muld, der er tilført langtidsvirkende gødning, i Bilka. Jeg skal nok 'advare' jer inden.

  SvarSlet
 3. Jeg vil hellere se på din side end ud af mit vindue lige nu - for her er der vinter (uf) og hos dig er der forår... :-)

  Til lykke med den kommende artikel i RHS-magasinet; det kan jeg godt forstå, du er stolt over... :-)

  SvarSlet
 4. Vilken söt tulpan 'Concerto' är och vad roligt att den verkar återkomma i din trädgård vår efter vår. Det är verkligen tacksamt. Och vad roligt att din trädgård kommer i 'The Garden'!

  SvarSlet
 5. Det er rigtig yndig Claus! Jeg glæder mig vildt meget til foråret!!!
  K. Gro

  SvarSlet
 6. Hej Claus,

  Botaniske tulipaner har jeg ingen af - endnu. Men når man godt kan lidt hvide blomster, er denne jo næsten et must. Utrolig smuk. Her har vi også hård vinter - og længslen efter forår bliver stærkere for hver dag. Og i dag "måtte" jeg "gøre" noget. Så det var en tur omkring Plantorama og købe endnu 3 krukker til haven samt rosengødning. Jeg har nemlig bestilt 5 roser, der skulle egne sig til krukker. Nu mangler jeg bare krukkejorden - så er jeg "kørt i stilling".

  Var også lige inde omkring staudefeens hjemmeside - uha, jeg fornemmer flere udgifter, når foråret for alvor nærmer sig.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Jeg håber så meget på at "Concerto" kommer i handlen i Bilka til næste år. Jeg forelskede mig i den, da du viste den sidste år, men synes ikke at jeg kunne finde den nogle steder.

  Hilsen Janne fra Løkken

  SvarSlet