Nu mangler der kun blomster!

Så har jeg fået mig installeret, og nu mangler der kun blomster, som flere af jer har bemærket. Jeg skal nok købe en buket!

 

20120220_134938

 

Når jeg bor på Kronprinsens værelse, rykker jeg hver gang lidt rundt. Den opmærksomme seer vil bemærke, at jeg har flyttet skrivebordet, så jeg nu sidder og kigger ud over havet.

 

20120220_134956 20120220_135012

 

Opslagsbøgerne og ’musikmaskinen’ er også på plads. Så nu bliver der skrevet ...

 

NB. Ang. et lille kursus: Flere har bl.a. nævnt stjerneskærm, men den kan være ret længe om at spire. Så hvad siger I til lathyrus? Dem kan vi starte op på først i marts.

14 kommentarer:

 1. Meget gerne kursus i fif til dyrkning af lathyrus. Jeg er så tit i tvivl om, hvornår jeg skal starte med spiringen.

  Forstår godt du får skriveinspiration i de smukke omgivelser med havudsigt! God skrivelyst!

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 2. Rigtig fint medet nyt spirekursus i år. Jeg har lige set klokkerankerne igen for atvike hvornår jeg skal begynde, frø, jord , root trainers osv er på plads.
  Måske kunne du give os et bud på hvornår vi skal startede forskellige, du mestrer det garanteret og har dejlige forrest i hukommelse? Stjerneskær, røllike, purpursolhat,lathyrus, violfrøstjerne og hvad du ellers har budt på af dejligheder i dine Bilka-æsker (for en sikkerheds skyld har jeg købt en af hver + lathyrus) så her blir gang i den.
  Men du har måske alt for travlt med at skrive, husk nu også at nyde det milde vejr det trods alt er
  Mette
  Mette

  SvarSlet
 3. Fantastisk sted, du har fundet til at få skrive-ro. Går du ind imellem ture, nu da du ikke kan gå i haven? Langt ud til Grenen og får blæst hovedet igennem.. Bare det var MIG :-)

  Når du giver kursus i Lathyrus-drivning, vil du så også komme ind på, at man faktisk kan bruge de afknebne topskud til yderligere blomster?
  Det har jeg selv tænkt mig at prøve, når tiden kommer. Dobbelt så meget som beregnet:-)

  Jeg har et enkelt spørgsmål: Er ret vild efter at anskaffe den snehvide røllike, du omtaler i "Mit haveliv", og som hedder Schneetaler. Jeg har ikke kunnet finde den på nettet -udover hos dig, og Aldershvile planteskole så undrende på mig, da jeg spurgte mig for. Kan den hedde noget andet?
  Rosen Iceberg er på plads og står og venter på den..

  Skriv nu godt og meget. Vi er mange, som glæder os til at se resultatet!
  Hilsen
  SuK

  SvarSlet
 4. Kære Mette - tiden tillader desværre ikke at gennemgå alle de nævnte planter.

  Kære SuK - ja, jeg skal nok fortælle om stiklingeformering af lathyrus. Rællike 'Scneetaler' skal du nok til udlandet efter. Desværre ...

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Ser, at du er på Klitgaarden igen. Sikkert for at få arbejdsro til dine skriverier. Men så kender du sikkert også til det med de "små afbrydelser". ”Åndehuller” man har brug for ind imellem, for at tænke på noget helt andet end skriverierne. Sådan har jeg det i hvert fald, når jeg arbejder.

  Derfor vil jeg betro dig, at du er et af mine ”åndehuller”. Altså din blog og hjemmeside… Jeg er nødt til at have disse frikvarterer, og lade tankerne flyve på himmelflugt. Drømme om forår og lune vinde, der smyger sig omkring én, når man har fundet yndlingspladsen i lækrogen. Med udsigt udsprungne forårsløg og en Viburnum carlesii (duft snebolle), der allerede står med bristefærdige knopper, og inden længe vil bedøve sine omgivelser med en himmelsk duft.

  Og så må jeg lige huske at nævne, hvorledes du har flyttet min grænse for ”gult”. For du viser os gang på gang de smukkeste scenarier – senest med dild og Jasmin.

  Nogen gange har vi mennesker behov for hjælp til at se noget andet, end det vi lige troede vi så!

  Husk at nyde havet, vinden, solen… ja - hele stemningen af det nordligste "åndehul"...

  Mange hilsner
  Christel

  SvarSlet
 6. Kære Christel, kære alle - tak for jeres søde ord!

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Det er et dejlig sted du har fundet der. Det er lidt sjovt med den omrokering du har lavet nu med skrivebordet, det var min første tanke tidligere på dagen, hvorfor man ikke havde valgt at sætte det ved vinduet, så man havde udsigten ud over vandet, istedet for henne i et mørkt hjørne hvor man bare kikker en i en væg.
  Håber du kan finde tråden til din næste bog.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. Bliver slet slet ikke misundelig... Kan være jeg skal kopiere at tjekke ind et roligt sted om nogle måneder, når der skal skrives speciale...
  Et lathyrus-kursus vil være skønt - kunne nemlig selv godt tænke mig at prøve at bruge de afknebne topskud til at danne endnu flere ærteblomster og dermed få endnu mere ud af frøene

  SvarSlet
 9. Hej Claus, jeg syntes at dit kursus i lathyrus er en fantastisk ide, og jeg vil glæde mig som et lille barn. Jeg havde svært ved og få mine til og spire sidste år, så jeg vil se frem kyndig undervisning.
  Husk og holde lidt lange kaffepauser i de skønne omgivelser du lige nu befinder dig i, det fortjener du så meget.
  Hyggelig havehilsen fra Helle

  SvarSlet
 10. Kære Claus.. Jeg er helt sikker med på ideen om et lille kursus i Lathyrus.. Det ville være rigtig spændende og lærerigt som sidste år.. Jeg har hermed tilmeldt mig som elev. Det er rigtig sjovt at vi kan have et fælles projekt her på bloggen, og så syntes jeg at man virkelig får noget ud af det..Håber der er mange der kunne få glæde af det, og vil være med.. Så jeg stemmer for.. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 11. Ærteblomster, åh ja, de er efterhånden fast rutine. starter i påsken uanset tidspunktet, lægger frø i blød i et døgn. Sår dem i roottrainers, sætter dem udendørs også selvom der kan komme lidt frost. Der står de og Passer sig selv ( holder øje med de ikke tørrer ud), plnter ud når rødder er vokset ud af bunden. Nogle år plantet alle ud på en gang andre gange fordelt over et par måneder, det giver lidt forlænget blomstring. Det er hvad der virker hos mig. Det er selvfølgelig dem med duft :)

  Spændende at høre hvad andre gør.

  Venligst Susanne, Nivå

  SvarSlet
 12. Får man så at se hvilke blomster du har indkøbt til værelset?

  SvarSlet
 13. Jeg vil være helt med på et kursus i lathyrus Claus :-)

  God skrivelyst, Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet