Nu skifter vi emne

Der har efterhånden været meget snak om hvidt og gult, så nu har jeg lyst til at skifte spor.

Et af de bede, jeg glæder mig til at berette om hen over sæsonen, er mit ’Flammebed’.

 

20090510_140303

 

Som I kan se her, er tulipanfloret temmelig overvældende, når det folder sig ud, men måske en smule ensidigt.

 

20090506_152143

 

Så til denne sæson har jeg suppleret med purpurfarvede akelejer, orange Erysimum, hornvioler og meget andet godt. Tror, at det bliver et helt festfyrværkeri ...

 

20090510_140914

20 kommentarer:

 1. Wauv det ser godt ud.
  Jeg glæder mig ogsåtil staudestativerne kommer i Bilka, nu ar I vel bestilt nok til os alle
  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig bliver det flot det er det altid. Er altid spænt på at se din side. Hilsen GH

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Skønne bede du viser billeder af her, det bliver spændende at følge din reportage af flammebedet i løbet af sæsonen, det lader til at være nogle rigtige skønheder du har fået plantet i mellem alle de andre dejlige ting der står der i forvejen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Det ser virkelig smukt ud, jeg kan godt lide at der er mørkløvede planter sammen med orange.

  SvarSlet
 5. Hmmm. Queen of night er en favorit, men de orange tulipaner... ved ikke helt, hvad der kan omvende mig. Flammebedet har ikke rigtig fået tag i mig - men skyd bare løs med billeder, måske hjælper det! Jeg er jo forlængst blevet omvendt til at holde af det lyserøde uden at det bliver for pusse-nusset!

  Glæder mig også flere gange dagligt over din vedholdenhed her på bloggen:)

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 6. Vilken underbar färgexplosion. Jag blir alldeles glad när jag ser den.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 7. Ja, der fik du så min mand op af stolen. Det er lige ham. Personligt er jeg mere til andre farver. Orange og mig er ikke bedste venner - måske fordi jeg er fra halvfjerdserne med brun og orange i forfærdelig forening.... på stort set samtlige af mine børnebilleder.

  SvarSlet
 8. hej Claus,
  ja, jeg er jo aldeles og fuldstændigt solgt, når du kommer med en sådan gang pang-farver, så man bliver slået omkuld - lad os så få lidt gang i den :)
  Er vild med de forskellige orange tulipaner og så lige en gang af de mørke Queen of Night ind imellem, det er frækt og lækkert, tak for det!!
  God fuldmåneaften til alle
  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  Det skal nok blive flot ---
  det ser vi frem til at se.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 10. Vilken härlig energi-kick och underbar skönhetsupplevelse. Så vackert med färgkombinationen av orange och mörka tulpaner.

  Tack för titten.
  Ann "den passionerade trädgårdsturisten"

  SvarSlet
 11. Det ser rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
 12. Ljuvliga bilder, de oranga tulpanerna blir jag så glad av. Tack för tipset med de "svarta" tulpanerna till samplantering. Väldigt snyggt!
  Ha det gott!

  SvarSlet
 13. Mycket snyggt! Tack för inspiration!
  Heucheran var ju helt rätt där. Kanske några plantor av Anthriscus Ravens Wing eller Bronsfänkål?

  SvarSlet
 14. Its lovely - I do not usually like hot colours, but this is very inspiring

  SvarSlet
 15. Jeg synes at hvidt og lysegult er så smukt, men disse brændte farver er bare waauuw...vi har alle nogle farver, som vi ikke kan stå for. Jeg havde ellers planlagt et hvidt farveorgie langs vores indkørsel, mest fordi det er nemmest. Men disse fotos fik mig lige til at ændre mening igen.

  SvarSlet
 16. mums det ser da bare for lækkert ud. elsker alle de små hornvioler i bunden:)

  SvarSlet
 17. hvad med at putte bare et par få hvide tulipaner ind i mixet Ind i et hjørne

  SvarSlet
 18. Hej Clas,
  Hvor er det bedårende billeder - de brænder sig helt ind på nethinden. Man bliver jo bare nærmest stresset med så mange skønne billeder, for jeg vil gerne det hele. Men et flammebed må nok desværre vente lidt. Jeg skal lige have ordnet alt det andet, du også har inspireret til, færdig først!
  Jeg nyder for øvrigt lige p.t. den skønne bog: Jeg ved hvor der findes en have. Dejligt at kunne følge haven og dens opbygning/tilblivelse gennem 50 år - hvilken hengivenhed for naturen - og hvilken bjergtagende ro og skønhed. Og viden om planter - der kan man lære meget.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 19. Kære Knud - det kunne jeg ikke drømme om.

  SvarSlet
 20. Se min kjole den er alle farver
  alt hvad jeg ejer, det er smukt som den
  det er fordi, jeg elsker alle farver
  og fordi en gartner er min ven.

  SvarSlet