Om jeg er stolt?

Ja, ikke så lidt endda. I dag har jeg nemlig fået at vide, at Det engelske haveselskab – The Royal Horticulturet Society, RHS – i deres blad ‘The Garden’ ønsker en artikel om min have senere på året. Det tager jeg virkelig som en æresbevisning.

 

20090823_151125

 

Det kommer nok ikke bag på nogen, når jeg skriver, at det er den engelske havestil, der virkelig har inspireret mig. Uden mine ture til Storbrittanien sammen med Anne og senere alene havde haven her ikke set sådan ud i dag.

 

20090820_173745

 

Når jeg kommer hjem fra England, får jeg hver gang en mindre nedtur, fordi haven ikke er større, end tilfældet er. Fire tusind kvadratmeter i Danmark er en del, men sammenlignet med England er det det rene ingenting. Men skal jeg lade fornuften sejre, er det nok godt nok, at jeg ikke har mere jord.

69 kommentarer:

 1. Wow, Stort Tillykke med det! Så må du lade os vide hvor vi kan købe dette udmærkede haveblad når det udkommer med artiklen!

  SvarSlet
 2. Tillykke tillykke
  det er i hvertfald en kado til dig som du da også har fortjent.
  Ja med mere jord under neglene kunne du da rigtig gå helt amok.
  Men der skal vel også være tid til andet bøger f.eks.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Gratulerer, forstår godt at du er stolt, det har du god grunn til.

  SvarSlet
 4. tillykke Claus det er dig velfortjent mange hyggelige hilsner Maj -Britt

  SvarSlet
 5. Det kan jeg da godt forstå, de gerne vil
  Tillykke med æren :-)

  SvarSlet
 6. Ja det gör dom helt rätt i som kommer till dig för att göra ett reportage! Spännande! Hoppas du inte blir uppstressad inför besöket ;-)

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Selvfølgelig skal du være stolt over det paradis du har fået stykket sammen, det er en dejlig oase som mange misunder dig.
  Det er klart når du så bliver kontaktet af vores storebror i haveverden er det jo en fjer i hatten, at den engelske havestil virkelig er lykkes for dig og de er blevet nysegerrige for at se denne mands vidunderlige plet og har fået lyst til at skrive om den.
  Der er kun to løsninger på dit problem med pladsen enten må du inddrage skoven eller finde en herregård med masser af plads til firmaet og din interesse, så enkelt kan det lyde, men jeg ved godt at det er sværere end så.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Hjertlig tilykke med det fine selskab. Jeg håber også jeg bliver en af de heldige vinder i lodtrækning om se din "paradisiske" have engang i maj-juni.

  Mvh. JJ

  SvarSlet
 9. Nej hvor spændende og hjertelig tillykke med det. Det er da en æresbevisning fra det stolte havefolk :o)

  SvarSlet
 10. Alltid hyggelig når det man utfører blir etterspurt:) Lykke til med intervjuet.

  SvarSlet
 11. STORT tilykke med det Claus.
  Gudommelige billeder.
  Bare det var min have;o)

  KH.
  Margrethe

  SvarSlet
 12. Hej Claus,
  Det er sørme en flot æresbevisning du får. Tillykke herfra.
  Dine mange tanker, planer og tilbragte timer i haven er der værd at berette om til alle i havelandet England.

  SvarSlet
 13. kære Claus,
  - kender godt fornemmelsen, når jeg har været på 'havebesøg' i England - alt er lidt mindre, når man kommer hjem, og nok alligevel godt det samme ... men uanset hvad, så har du altså en meget SMUK have - og pænt stor, synes jeg :D

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 14. - og så glæder jeg mig på dine vegne med den artikel. Det er velfortjent :)

  Går ud fra, at der kommer et link, når artiklen kommer i 'The Garden'??

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Ja, det er ikke fordi at jeg ikke vil kendes ved mit indlæg . feb. 2012 15.15 men skrivenissen har åbenbart været lidt for hurtigt.
  Tillykke endnu engang.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 16. Jeg synes det er Det Engelske Haveselskab, som skal være stolt over at få sådant et scoop.

  Og jeg synes nu, det ville være fornuftigt nok for dig at udvide matriklen med lidt ekstra kvadratmeter. Sådan et gammelt gods/landsted, hvor du kan få dine formklippede hække og svungne porte, ville da være et udmærket fornuftigt valg. Måske I skal overveje et 'sommerhus'?

  Smil fra Maria
  - som lige nu sidder og overvejer om man kan abonnere på Det Engelske Haveselskabs magasin. Frem med google..

  SvarSlet
 17. Haha....nedtur over din "lille" have... *G*

  Så skulle jeg vist ikke have andet, med mine små 200 m2...i alt.

  Stort tillykke med anerkendelsen :o)

  SvarSlet
 18. Det var da fornemt, at blive omtalt i Det engelske Haveselskabs Magasin, jo også fordi det vil give en del mere omtale. England og besiddelser er jo 62 millioner mennesker og Canadas måske det samme antal? Ja så bliver du berømt uden for Skandinavien også. Det bliver spændende - at tænke hvis det betød, at vi fik tilrejsende blot for at se på vores haveudstillinger og meget andet spændende vi kan tilbyde her til lands. Små pittoreske landsbyer med stokroser oma godt.
  Det her er IKKE konen med æggene - blot positiv ønsketænkning for os allesammen!

  SvarSlet
 19. Kan godt forstå du er stolt, det skal du have lov til at være :-)

  Det med den manglende plads er vel altid et problem for havefolket ;-)
  Håber jeg får nok i de 5000 m2 vi har købt, men har da tænkt tanken, at jeg måske mangler 5000 m2 mere om 10 år.

  SvarSlet
 20. Hej Claus
  Jeg har ikke (endnu) været i England på haverejse, kun på sidelinjen med dig:0)
  Der har jeg set fantastiske haver og store vider - men, vist aldrig en detaljerigdom og en formognuanceperfektionisme, som kommer i nærheden af det du kan vise frem i Risskov.
  TILLYKKE - det er jo slet ikke størrelsen det kommer an på!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 21. Tillykke også herfra.
  Det sidste billede? Hvorfor er dit hus til begge sider? Jeg kan ikke få det til at passe. Er ved at blive helt skeløjet, selv om det er et meget smukt billede.
  mette,djurs

  SvarSlet
 22. Wow, jeg kan godt forstå at du er stolt. Det er jo noget nær den største anerkendelse vi anglofile haveejere kan få :-)
  Jeg kender godt det med at sukke over at haven er for lille, når man har været ovre og nyde deres storslåede haver. Og jeg ved godt hvad du mener, selvom din have er meget større end min ;-) Men så er det jo godt at vi kan kunsten at 'skrue planter ned'.
  Jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan de vil vælge at vise og beskrive din have.

  SvarSlet
 23. Kære alle - tak for søde ord.

  Kære Mette - huset til venstre er den tidligere garage, stald og kuskebolig.

  SvarSlet
 24. Jamen kæreste, sødeste Claus dog....nu er jeg altså for, - første gang, - NØDT til at bande her på din pæne blog: DET er SGU fantastisk:o) SGU!!!! Det var de sandelig også længe om at finde ud af derovre i England:- At vi her i det lille have-uland Danmark har en plantsman af verdensformat! At der i lille Jydeland ligger et havemirakel, der kan give selv de mest berømte engelske haver mindreværdskomplekser og præstationsangst. Jeg har jo altid sagt, at din helt helt unikke have hører hjemme på forsiden af alverdens store havemagasiner, og mon ikke det er den lavine, der så småt er ved at blive sat i gang nu? Det siger min mavefornemmelse mig, og den plejer jeg at kunne stole på:o)

  Det er STORT, Claus og meget meget velfortjent:o) Show them your stuff, honey:o)Vis dem lige, hvordan det skal gøres!!!:o)

  Ang. dine "sølle" fire tusind kvadratmeter have :o), så husk, at det IKKE er størrelsen, men gørelsen der gør`et. Og du gør det SÅ godt.

  Klæd dig ud som spøgelse og løb over på naboens grund og spøg hver nat. Du kan sikkert huske et par magiske tricks eller to. Så bliver der snart et hus og adskillige ekstra tusind kvadratmeter jomfruelig havejord sat til salg. Så laver du bare lige et bette hul i hækken og voila!!!!:o) Hold fast, hvor du ku` lege med nye former og nye farver:o) Blot en idè:o)

  Knus fra din rævestolte gamle tante

  PS: Jeg kan godt være dig behjælpelig med spøgeriet, hvis det er! Ligger inde med mange gode, gysende og gustne effekter fra aflæggerens Halloween-parties. Så sig endelig til, hvis du mangler hjælp:o)

  SvarSlet
 25. Flot! Stort tillykke!
  Modtog forleden et engelsk haveblad, og tænkte faktisk, om du mon var blevet spurgt af dem, om at medvirke. Pudsigt :-)

  SvarSlet
 26. "Det svære ved havedyrkning er ikke at få planterne til at vokse og trives. Det svære er at designe haven, så det bliver til det rum af skønhed, man som haveejer fantaserer om", citat af Mary Keen. Passer vist meget godt på Claus Dalby's evner som "selvlært havemand", og herligt, at der er så mange, der efterhånden ved det, og det finder de så også ud af i England! Tillykke, Claus. Du fortjener det :-)

  SvarSlet
 27. PS: Pyha...jeg var så ophidset over den store, gode nyhed at jeg helt glemte at fortælle, at jeg tilbragte en herlig søndag eftermiddag i selskab med dig og Anne igår. En rigtig sød og betænksom veninde syntes jeg trængte til lidt opmuntring og havde været på biblioteket og låne Haven i Hune dvd´en fra `96 til mig:o)

  Hvor så du ungdommeligt sød ud i dine blå stakkebowser, som vi siger på morsingbosk:o)

  Et helt igennem pragtfuldt gensyn med jer begge, fra dengang alt kun var i sin spæde vorden.... både haver og havekarrierer:o) Og nu er du på vej mod havestjernehimlen...suk...een bl`r da helt semital:o)

  Knus...og jeg er stadig ved at revne af stolhed over dig:o)

  SvarSlet
 28. Wow Claus. Det er da fantastisk. Om nogen, fortjener du det :-) Det glæder mig for dig.

  Venligst med søsumhilsner

  Lise

  SvarSlet
 29. Sikke en ære. Men du får mig altså ikke til at snøfte over størrelsen på din have, når jeg er henvist til sølle 806 kvm. Den må du længere end til Aarhus med, Hr. Dalby :o))

  SvarSlet
 30. Endnu en hædersbevisning, jeg kan godt forstå at du er stolt - stort tillykke herfra - nu håber jeg ikke at det store udland kommer og stjæler dig lige foreløbig, men mon ikke der er nogle derude der gerne vil have din ekspertise til genopfriskning af nogle af de gamle engelske staudebede som er "gået lidt i frø"?
  Hvor er det gode billeder af dejlige siddepladser - jeg kan lige forestille mig at sidde en sommeraften i godt selskab - hyggeligt.

  SvarSlet
 31. Hej Claus..Kan godt forstå du føler dig beæret, og med god ret..Jeg forstår ihvertfald godt, at de vil ha` en reportage fra dig..Du har den smukkeste have, de skønneste blomster, og de fineste sammensætninger af farver.Du er fatisk min " have-guru ", det kalder vi dig herhjemme ;) Kh Camilla

  SvarSlet
 32. Hallo Claus,
  I would be proud if I had this welcome invitation. Your garden must be beautiful seeing the photo's you show us. Your garden 4000 m2 and you think it's a small garden. I have only 100 m2.
  Thanks for the colorfull photo's in these cold times.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 33. Kære Claus

  Tillykke med det! Det har du i meget særdeles høj grad fortjent. Dejligt - og der bør også være et par englændere eller mange flere, der vil sætte stor pris på dine bøger på engelsk. Os der er medlem af RHS og nyder godt af alle fordelene, incl. The Garden, og gratis adgang til diverse haver og fortrinsret (sammen med alle de andre) til de store shows mv. glæder os rigtig meget til det nummer udkommer.

  Fortsat god vinter.

  SvarSlet
 34. Tillykke med det:) det lyder rigtigt godt:) Anne Gine

  SvarSlet
 35. Hej Claus. Et stort tillykke. Jeg kan godt forstå, at du er stolt. Det er virkelig en hædersbevisning. Jeg har kun set engelske haver via dig og TV og de er jo storslåede, men det er din have også så jeg glæder mig rigtig meget til at læse om, hvad de vælger at skrive om og tage billeder af i din have.

  SvarSlet
 36. Wauw... hvor flot men velfortjent .. stort tillykke

  SvarSlet
 37. Kære Claus

  Kæmpestort tillykke med det. Jeg følger dagligt med på din blog, men har ikke tidligere kommenteret nogle indlæg - men dette har bliver nødt til at få en bemærkning med på vejen. Englænderne kan i den grad kun være stolte af at have en "ambassadør" som dig udi den engelske havekunst. Jeg vil glæde mig enormt meget til at læse artiklen når tiden kommer, og jeg håber du vil fortælle her på bloggen hvor og hvornår det kan lade sig gøre. Jeg synes virkelig det er et skulderklap af format, og du har virkelig fortjent det. Dit havetalent er åbenlyst for enhver, men noget af det mest fantastiske er, at du er autodidakt i havekunsten - det er meget inspirerende for alle os andre :-)

  MVH Søren, Sdr. Omme

  SvarSlet
 38. STORT TILLYKKE CLAUS!

  Større anerkendelse kan man vel næsten ikke få?? Kan godt forstå du er stolt, pavestolt! Det er dig velundt, for du(Og Anne Just) har om nogen inspireret alle os havetosser, til at gribe tingene anderledes an i have. Learning by doeing. Især fået ind i hovedet på os, at der ikke skal være bar jord, bare ren blomsterflor.

  Hvor er jeg glad for at Anne Just og dig blev hinandens bedste venner. Tænker nogle gange på, om min have ville have set helt anderledes ud, hvis jeg ikke var blevet så stærk inspireret af sådanne ildsjæle.
  Er stolt over at du rigtig kan vise de Englændere, at her i DK er vi altså ikke helt tabt bag en trillebør ;o).
  Glæder mig til at læse artiklen, AND KEEP UP THE GOOD WORK!

  Kærlige kram fra Marlene.

  SvarSlet
 39. Kære Claus

  Tillykke med anerkendelsen. Håber du slikker det i dig som en missekat med fløde. Det er meget spændende, hvad englænderne får ud af det, og jeg glæder mig til at se resultatet.

  Jeg kan forstå, at du er blevet inspireret i England (og Hune), og denne inspiration har bredt sig som mange ringe i vandet her i lille Danmark. Jeg er overbevist om, at tusindvis af haver her til lands er blevet skønnere takket være din indflydelse. Pia Jensen har ovenfor citeret Mary Keen. For mig er det netop det "haveri" drejer sig om: "at designe haven, så det bliver til det rum af skønhed, man som haveejer fantaserer om", og det er her din inspiration og indflydelse kommer ind i billedet. Fantastisk at tænke på ikke!?

  SvarSlet
 40. det er da bare super flot at få lov til at fortælle om sin dejlige have på denne måde. tænk på al den inspiration den gir til os andre - også selv om du sikkert godt kunne bruge flere cm....
  men tillykke med det

  frederikke

  SvarSlet
 41. Stor velfortjent gratulasjon. Tenk at de kommer fra England til din hage i Danmark, større anerkjennelse for det du har fått til er vel ikke mulig å få.
  Klem fra en som er veldig glad for at hun ikke har større hage

  SvarSlet
 42. Å gratulerer så masse masse:) Men det er absolutt velfortjen:) Og så fikk jeg enda en grunn til å være glad jeg abonneren på det bladet:)

  SvarSlet
 43. Kære Pia - jeg sætter stor pris på Mary Keen, og de ord du refererer til her, er så sande, som de er sagt.

  SvarSlet
 44. Nei så gøy!
  Gratulerer :D

  Jeg satt akkurat i dag og så på gamle opptak av havedrømme, og der sa du faktisk at din hage var mer britisk enn de britiske, hihi :)

  SvarSlet
 45. Kære Anne - nej, der fejlciterer du mig. Jeg saade, at en journalist om min have havde skrevet 'More english than in England'. Korrekt?

  SvarSlet
 46. TILLYKKE Claus - ja det er da stor stor velfortjent anerkendelse af din fantastsike have. Jeg glæder mig til at læse artiklen.


  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 47. Kære Claus,
  Alt, hvad der er værd at gøre, er værd at gøre godt!
  Og det har du gjort!
  Nu høster du fortjenesten af din kolossale ihærdighed og kærlighed til alt levende i haven.
  Nu røres ved stjerner!
  Det må føles som at være blevet slået til ridder - eller lignende!
  Kære Claus - CONGRATULATIONS!!
  Skal ikke bruge flere overflødige ord men blot udtrykke min glæde på dine vegne.
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 48. p.s.
  Møblementerne på disse to dejlige havebilleder - undrer om I nogensinde har tid til at sidde i dem!?
  k.h. Karen O.

  SvarSlet
 49. ... Kom min første kommentar virkelig ikke med... nå, det driller...

  Jeg sagde såmænd blot stort tillykke med hæderen og at det da sandelig er på tide at de lærer dig at kende, derovre i England...

  Det må være første skridt til den helt store berømmelse.

  KH Ulla

  SvarSlet
 50. WOW! Sikke et sug i maven! Hvor er det velfortjent og hvor er jeg som dansker og havetosse STOLT af dig! TILLYKKE! Det er en fantastisk ære og jeg håber da inderligt du sender et link til din artikel - ellers må vi ud og købe The Garden. Ja hvad kunne du ikke stille op med mere jord? Uha det har jeg slet ikke tid til at fantasere om! Håber jeg engang igen får muigheden for at se din have live - bliver jo helt syg efter at se alle de nye ting du får lavet!
  Endnu en gang KÆMPE TILLYKKE

  SvarSlet
 51. Javvist, det har du jo rett i Claus, jeg husket setningen jeg, men hadde altså husket settingen feil. Bare å beklage.

  Men litt rett vil jeg nå si det er lell, eller hva? Din hage ser jo ut til å være meget gjennomført og gjennomarbeidet, i en stil :) (uten at den stilen virker som noen tvangstrøye)

  SvarSlet
 52. Hei Claus
  Gratulerer:) Du er selvfølgelig glad for denne "utmerkelsen", men jeg tror at The Garden" også er kjempefornøyde med å få lov å komme. De har noe stort i vente, det vet jeg som har vært der. Og med alle de nye ideene (som du sannsynligvis har fått på plass innen den tid) så kan det knapt bli bedre.

  Jeg var selv så glad for at fikk komme til deg, at da jeg kjørte feil i avkjørselen fra motorveien og så at tiden rant fra meg, så stoppet jeg ved et tilfeldig hus, forklarte hva det gjaldt og spurte om vedkommende kunne kjøre foran meg og vise vei. Min mor, som var med i bilen, trodde jeg var gal. Egentlig har hun vel helt rett for når det gjelder din hage så er jeg faktisk ikke bare litt gal... Enden på historien var at jeg kom fram i god tid, takket være en hjelpsom dansk dame. Og som alle vet er det jo "Deilig å være norsk i Danmark").

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 53. Kære Claus

  Det har du og din smukke have med rette fortjent !
  Det vil jeg glæde mig meget til at se, og læse om, i The Garden :-)

  Bedste hilsner
  Gitte
  Vildbjerg

  SvarSlet
 54. Et stort velfortjent tillykke Claus... På tide, kunne man mene... smiler...
  håber vi kan følge lidt med på sidelinien, når begivenheden løber af staben...
  VH fru.leger

  SvarSlet
 55. Kære Claus

  Hjertelig tillykke - din have er fuldt kvalificeret til en artikel i The Garden. Har selv tænkt på at anbefale din have til en artikel, men kom altså for sent.
  Til andre kan jeg varmt anbefale et medlemskab af RHS - der er masser af inspiration i The Garden hver måned - jeg har været medlem de seneste 7-8 år.
  Måske skulle du prøve nogle Harry Potter tricks i naboens have. Ægte potterhavenisser f.eks ;-)
  hilsen Anne Marie Christensen
  kærlig

  SvarSlet
 56. Hej Claus

  Et stort tillykke herfra. Din smukke have er et oplagt emne til en artikel, så sandelig også i England.

  Mange hilsner fra Janne i Greve

  SvarSlet
 57. Kære Claus.
  Ja, ja, lur mig om ikke min spådom om, at du bliver slået til "Sir Claus" derovre går i opfyldelse...
  TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE - ellers har de 55, der kom før mig med lykønskninger sagt alt, hvad jeg også kunne finde på - så bare læs hele molevitten igen!!!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 58. Tillykke Claus. Din have er jo også fabelagtig flot. Godt du har taget arven op efter Anne Just, til stor inspiration for alle os haveelskere.
  Hilsen,
  Lis

  SvarSlet
 59. Stort og velment tillykke. Det er dejligt med anerkendelse.

  SvarSlet
 60. Jamen kan det være anderledes tænker jeg. Du har i den grad inspireret danske haveentusiaster inkl. mig selv. Din have er formentlig den mest spændende og inspirerende af slagsen i DK og selvfølgelig er det blevet bemærket ud over landets grænser. Jeg håber der vil blive mulighed for at købe det blad herhjemme. De skal nok øge deres oplag;-) Tillykke.

  SvarSlet
 61. Kæmpestort tillykke med anerkendelsen. Den er velfortjent og jeg glæder mig til at læse artiklen.
  Skulle måske overveje et abonnement!

  SvarSlet
 62. Hjertelig tillykke, den artikel glæder jeg mig til at læse. Det er jo et rigtig godt blad, som jeg elsker at få ind ad døren.

  Og presse-kort til Chelsea, ja ja ja. Hvornår mon du laver en af showhaverne! Jeg kommer og kigger så.

  SvarSlet
 63. Kære Claus

  Det kan jeg godt forstå du er stolt af, det er velfortjent, tillykke.

  Engblomsten

  SvarSlet
 64. Hej Claus. Stort tillykke. Jeg kan kun forestille mig det må være en stor ære, men hvor er det velfortjent, for du har da om nogen bragt den engelske have til lille Danmark. Mange hilsener fra Karin fra Fyn

  SvarSlet
 65. Kære Claus. Lidt sent skriver jeg til dig og ønsker tillykke, hvor er det da dejlig at du kan imponere ud over det lille lands grænser.. Kan godt forstå at du er stolt, for du lejer jo med nogle af de store nu.. Det er helt fantastisk at du nu skal vise din have til England, det bliver meget spændende at følge og spændende for dig at skulle gøre haven klar. Jeg ønsker dig alt held og lykke. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 66. Hej Claus. Også et kæmpe tillykke fra mig. Hvor er et spændende. En ting er, at alle vi her på sitet og mange flere derude i de danske haver er vilde med din have og dine haveidéer. En anden ting er pludselig at få spotlys på fra en helt anden kant og høre om deres indtryk. Du er ikke ene om at være faldet for de smukke klassiske engelske haveanlæg og derfor er det et meget stort kompliment, at de nu har DIN have i fokus. MEGET spændende. Glæder mig til at høre mere om projektet/artiklen.
  Med venlig hilsen
  Sis

  SvarSlet
 67. Kære Claus
  Jeg vil også gerne være med i en stor lykønskning til dig, fordi du får en artikel i The Royal Horticulturet Society´s blad ‘The Garden’. Det er bare så flot og en fantastisk ære. Og det er så velfortjent. Man må jo sige, at du får den ene hædersbevisning efter den anden, hvilket både er pga. din store ihærdighed men også din gode smag. Og alt det du arbejder med, er bare ensbetydende med kvalitet. Fotoet af din have er virkelig i engelsk stil, og det er bare så smukt. Glæder mig til bogen om engelske haver og til at læse din artikel i det fornemme blad. Nyd det på Sjælland i de smukke omgivelser.

  Mange hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 68. Kære Claus

  Hvordan går det til, at hver gang jeg er frataget muligheden og tiden for at deltage her på bloggen i flere sammenhængende dage, så sker der altid noget fantastisk, som jeg bagefter ærger mig over at være sen til at kommentere på?

  Men alligevel: TILLYKKE! Hvor er det dog fantastisk som dit ry strækker sig ud over landets grænser. Imponerende, ligesåvel som selve haven er det. Du ved jeg sætter pris på haven og bloggen og dit virke - synes det er så dejligt for dig at du nu kommer med i så fornemt et magasin. Håber virkelig at du gør os opmærksomme til den tid, for jeg er en af dem der ikke abonnerer fast på bladet. ... Selvom jeg lige nu kraftigt overvejer det :-)

  Du fortjener fuldt ud denne ære!

  De kærligste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 69. Félicitation à vous. Quel beau jardin vous avez. Magnifique!
  Josée (Québec, Canada)

  SvarSlet