Så er der kastanjehegn

Da Bilka spurgte mig, om jeg kunne foreslå et smukt og let hegn, var jeg slet ikke i tvivl. Det skulle være det fine kastanjehegn, som jeg altid har syntes så godt om.

 

Bilka var med på ideen, og det betyder, at alle havecentrene nu sælger det til en uhørt lav pris. Kr. 499,- for ti meter. Dertil kommer stolper. Hegnet fås både i butikkerne og på Bilka.dk

 

image image

22 kommentarer:

 1. ......okay - altså du frister mig ud i noget jeg slet ikke havde overvejet på forhånd. Så skal jeg altså afsted ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg læste her på bloggen for et stykke tid siden, at dette ville komme i Bilka. Også jeg er pjattet med dette smukke hegn, men har heldigvis ikke nogen steder, jeg kan bruge det :0) Så er der flere kr. til de lækkerier jeg KAN bruge. For dem er der mange af.

  SvarSlet
 3. æv æv, det var vildt billigt, men skulle nok desværre bruge det lidt højere, 120. Er der nogen planer om den højde?
  mvh annelilla
  ps til alle i esbjerg området, bilka esbjerg ikke fået rustting op endnu. besked fortsat engang i løbet af ugen (lød som sidst på ugen/weekend:))

  SvarSlet
 4. Wauw jeg har også kastinehegn i min have men dette er da en rigtig god pris.. arghhh må vist have noget mere...ville også gerne have et lille orangeri, og håber lidt på en god bryllupsgave hertil sommer, også må der kastaniehegn op i forbindelse hermed.
  Jeg var også I bilka igår og hente mig nogle pakker af dine finde løg pakker og sommerblomster. Glæder mig til mere forår .
  mvh Tine

  SvarSlet
 5. Åhhhh......... jeg er VILD med disse hegn! Og ville bare SÅ gerne finde plads til dem ét el. andet sted i haven.

  Det er ikke plads, vi mangler, men jeg aner simpelthen ikke, hvordan jeg skal få dem "flettet ind" i resten af haven, så det ser lækkert ud... uden at det kolliderer med den øvrige indretning!

  Må i turbo-tænkeboks, inden de er udsolgt!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 6. Mandag morgen, diset og regnfuldt. Datteren blafrer med øjenvipperne og overtaler mig til at køre hende i skole, - igen!

  At skolen ligger næsten ved siden af Bilka, gør ingen forskel for mig, - jeg mangler jo ikke noget...det skulle da lige være et par dahliaknolde. Ellers skal der kun kigges! Kun kigge - kun kigge...

  Rygraden er fuldstændig strunk efter at have valgt TO poser dahlia. Kaster et hastigt blik på havecentrets udendørsareal, som ser temmelig tomt og forladt ud. Alligevel drejer indkøbsvognen af sig selv derud... og SÅ STÅR DET DER!!! Plantetårnet i mit liv!

  Hurtigt hjem, hive manden ud af sygesengen, på med traileren og afsted igen. Mens manden cirkler rundt på parkeringspladsen med traileren, bakser jeg gennem storcenter og bilka med plantetårn på vogn og undgår med nød at næppe at spidde en pensionist.

  Og nu står det derude i min lille have, og det er SÅ SMUKT, gennmført og gedigent! Jeg kan allerede se hvor frodigt det bliver lige om lidt...HURRA for Claus' gode smag og min svage rygrad. Nogle kvinder bliver høje af at købe sko, jeg er fuldstændig høj over mit nye plantetårn.

  Gad vide om det er stort nok til både at rumme en rose og en klematis, - jeg prøver!

  Forbrugertips til jer andre: Kom afsted! Tag en vogn med ind. Gå kun efter plantetårnet, det er svært at styre mere. Pas på de små rare damer som pludselig stopper op foran dig, uvidende om at en særtransport er på vej gennem centeret. Lykken er gjort ;o)

  Høje-plantetårns-hilsner fra en jublende friis

  SvarSlet
 7. Det var ett riktigt gott pris, men jag har inte möjlighet att åka till Danmark nu. Hoppas att de kommer de att säljas till det priset även senare i vår-sommar!

  SvarSlet
 8. Kære Fru Friis - sikke en skøn historie. Det er ikke kun Tante Grøn, der kan berette fra det virkelige liv. Tak ...

  SvarSlet
 9. Så roligt att se kastanjehägn i fler och fler bloggar. Själv blev jag kär i staketet för ett år sen när jag letade staket till tomten. Jag satte upp det på våren och nu är det vackert silvergrått. Rosorna lutar sig så vackert mot det och jag ångrar mig inte en sekund. Många frågar var de kan få tag på det och nu kan jag skicka tipsen vidare till dig.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Sådan et hegn har stået på min ønskeseddel de sidste 2 år!
  Nu skal det være - til den pris er det jo bare at komme igang :).

  Tænker på om du har nogle planer for espalier til huset. Dem du selv har ser virkelig fine ud - meget diskrete.

  P.S. Fru Friis oplevelse af "plantetårn gennem varehus" minder meget om min - godt beskrevet :)

  Venlig hilsen
  Martin, Silkeborg

  SvarSlet
 11. Kære Martin - nej, der er ingen planer om espalierer. Mine egne er skabt til stedet, fordi felterne svarer til vinduerne.

  SvarSlet
 12. meget interessant!

  SvarSlet
 13. Jeg bliver simpelthen nødt til at holde mig fra Bilka. Har lige været der og det ender galt hver eneste gang. Jeg slæææææææber Dalby ting med hjem hver eneste gang. Og nu kan jeg også godt se mig selv slæbe afsted med hegn, tårn og flueskab. Ak og ve det går altså galt. Jeg har jo ingen steder at gøre af det, men suk hvor er det smukt alt sammen.

  Tak for alle de skønne ting du finder til os.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 14. Der sker da noget i Bilka.. Kastanjehegn er bare så smukke og når så stauder kikker igennem bliver det ikke bedre. Det var vel nok en dejlig beskrivelse fra Fru Friis og hendes kamp i Bilka. Mange tak for den, det bragte smil på læben. Jeg skal selv snart i kamp , så mange tak for fiffet.. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 15. Superpris for kastanjehegn - I love.
  Af sted til Bilka i morgen :)

  SvarSlet
 16. Ej, altså Claus - den var tarvelig!
  Tror snart du savner din have lidt for meget nu. Vi er skam for fintfølende til den alt, alt for sarkastiske og angstfremkaldende form for humor dette indlæg bærer præg af!
  :o0
  Håber at få en lidt mindre dramatisk færd med jernstativerne gennem Bilka end fru Friis, men har skam tænkt på netop det forløb, hun så grinagtigt skildrer.
  Heldigvis er jeg fri for at bakse med kastanjehegn, da det ikke lige passer til min have, det er ellers så sødt!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 17. Se det var en dejlig nyhed, når man som jeg har haft mange hovedbrud om hvilket hegn der nu var bedste alternativ til kastanjehegn, som normalt koster en formue.Men det er nu løst, skønt, skønt, skønt.

  Glad forårshilsen fra Julie

  SvarSlet
 18. Yes

  Jeg var i Bilka i dag og købte kastanjehegn og stolper.

  Mange mennesker kiggede (misundeligt tror jeg) efter min Bilka-vogn fyldt med det smukke kastanjetræ.

  Tak for tippet Claus

  SvarSlet
 19. Jeg har længe ønsket mig sådan et hegn, men det har været for dyrt.
  Har kun fundet det til over det dobbelte i pris og så kommer der for flere hundrede kroner fragt oveni.
  Hos Bilka koster det 50 kroner i fragt, hvis man køber for under 1000 kr, ellers er det gratis.

  Så jeg cyklede i dag ud til Bilka i Tilst for at se på Kastanjehegn.
  I Tilst er udendørsafdelingen ligeså stille ved at åbne, men er nu delvis spæret af så man ikke sådan lige kan komme hen til alle de spændende Claus Dalby stativer/reoler og kastanjehegn.
  Så jeg spurgte en Bilka mand om de havde fået de Kastanjehegn og han viste mig vej gennem afspærringen.
  Hegnene så rigtig fine ud, med noget godt solidt "ståltråd".
  Jeg og Bilka manden (som nok var chef for havecenteret) snakkede lidt om produktet og han sagde "at når ham her (pegede på et billede af Claus) anbefaler dette produkt, så er det af en god kvalitet, han lægger ikke navn til hvad som helst".
  Jeg svarede det viste jeg godt og Bilka manden spurgte lidt overrasket om jeg viste hvem han var?
  Det måtte jeg sige jeg gjorde :-)
  Men måske ikke så mange drenge på 31 år der kender til Claus Dalby???

  Jeg havde ikke lige plads til to kastanjehegn på min cykel, men nu er de bestilt på Bilka.dk og de skulle kommer på onsdag

  SvarSlet
 20. Kære Claus,

  her sendes der også lange forelskede blikke efter kastanjehegnet. Det er bare så smukt i al dets enkelhed og naturlighed.

  FRU FRIIS, er bare et pragtfuldt stykke kvindfolk:o) Jeg elsker hendes humor og hendes finurlige og filurlige måde at skrive på:o) FRU FNIIS.... we låv ju:o)

  For nogle år tilbage brugte Bilka i reklameøjemed et begreb, der hed "Bilka-baskere". Synes betegnelsen har fået en helt ny betydning her på det sidste. En "Bilka-basker" må være sådan en som Fru Fniis og hendes ligesindede (migselv inkl), der basker rundt i Bilkas haveafdeling.......med øjne på lange stilke så store som tekopper og mundvandet løbende ned af hagen på jagt efter Dalbyguf:o):o)

  Hvem ka`? Claus ka`!:o)

  Kærlige hilsner til alle Bilkabaskerne derude.

  SvarSlet
 21. Kære Jesper D.

  Dejligt med et livstegn fra dig:o) Jeg har savnet dig:o)

  Kære Claus,

  hvor ER det dejligt at man ikke længere skal modbevise, at man er en robot. De ulæselige koder var ved at give een grå hår i hovedet.

  Hvor er det nogle vidunderlige forårsbilleder, du disker op med. NU trænger vi for alvor til at få ladet batterierne op. Mine batterier "kører på" sol, varme, stærkt dagslys, havearbejde og blomster, blomster, blomster.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 22. Så har fragtmanden været forbi Åbyhøj med Kastanjehegn og jeg har lavet et lille blogindlæg om det:
  http://www.9haven.dk/kastanjehegn/

  SvarSlet