Så er det nu!

Jeg har lovet at oplyse, hvornår mine forskellige produkter kommer på Bilkas hylder, og derfor er jeg glad for at kunne fortælle, at alle frø, løg og knolde nu står klar derude.

 

20120218_101853

 

Det ved jeg, fordi jeg lige har fået Bilkas ugeavis ind ad døren. Fra nu af går det løs, og jeg glæder mig til uge for uge at præsentere, hvad vi har fundet på.

 

20120218_101906

 

Jeg kan se ude i blogland, at en del forlængst er begyndt at så, men jeg venter nu til først i marts. Ellers har jeg erfaring for, at planterne bliver alt for lange og ranglede.

 

20120218_101913

 

I skal nok få at se, hvordan det går, når vi starter op. Det er en af de ting omkring havelivet, jeg hvert år ser allermest frem til.

 

20120218_101921

 

Det bugner af frø omkring mig, og jeg vil delagtiggøre jer i nogle flere af mine bestillingslister det næste stykke tid.

 

NB. Jeg ved, at mange venter på plantereoler, rosenbuer etc. De er ude i butikkerne først i marts.

28 kommentarer:

 1. Det er rigtig lækkert Claus :-) Jeg havde en stafet ude i Bilka i går og jeg glæder mig til at hente mine løg senere i dag:-D
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Vi er på vej mandag morgen kl tidlig bliver jeg hentet og så skal der handles. jubi
  Men har jo også handlet andre steder så der bliver nok og holde styr på, men også dejligt
  Hilsen helle

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Jeg HAR været ude og rive ned fra hylderne. Og jeg som ikke skulle så ...... ret meget, da jeg ikke har drivhus og ærligt talt ikke synes frøbakker pynter inden for. Det er DIN skyld! Og nu skal jeg igen høre på min søn, som spørger mig 14 gange om dagen, hvor der skal være så koldt i køkkenet. Det er også DIN skyld. Tror jeg vil henvise til dig, når han igen begynder sin klagesang :0)

  Uskyldige week-end hilsner :0)

  SvarSlet
 4. PS: Jeg ved godt, at det IKKE er DIN skyld, at Bilka ikke havde hverken roottrainers (dem er jeg jo nødt til at købe flere af) eller glasklokker. Så hvis der skulle have sneget sig en bilka mand/dame herind på bloggen så .......

  Flere uskyldige hilsner
  Nette

  SvarSlet
 5. Kære Nette - hvor var det, at de var udsolgt?

  SvarSlet
 6. Det har de nemlig, jeg var i Hundige igår og hente frø, løg og knolde så nu gælder det bare om at styre sig så man ikke kommer igang for tidligt.

  SvarSlet
 7. Og jeg venter til der kommer Bilka i Hillerød. Skal også 'kun' have udstyr til haven. Har dog sat Lathyrus ud i potter, Ravenwings, Mandstro og Violfrøstjerner indendøre i små 'drivhuse'. De skal så have kulde senere, har jeg læst. Nu får vi se hvor godt det bliver.
  Hilsen,
  Lis

  SvarSlet
 8. Fandt allerede de fine poser i sidste uge i Bilka og måtte da fluks have nogen med hjem ;0)
  De er bare så fine ♥

  SvarSlet
 9. @Nette: Der var både root-trainers og glasklokker i Bilka, Sønderborg.
  Ligeledes var resten af "Claus's" ting. Jeg er lige kommet hjem med en god portion af det meste fra sortimenet, så der bliver travlhed i foråret :-)

  Mvh Peter

  SvarSlet
 10. Bilka i Hundige :) Den nærmeste for mig. Tur retur næsten 70 km, så jeg kommer ikke lige forbi :D

  SvarSlet
 11. Jeps....og jeg nåede lige at gribe 2 flotte æsker med frø i går, hvor jeg var en tur i Bilka !! Jubii..nu kan det ikk gå for hurtigt med at blive sommer ;O) Lene´S
  Tak for de flotte sammensætninger i de forskellige frø....glæder mig til at se dem spire, gro og blomstre

  SvarSlet
 12. Jeg venter også til marts :O) men....dem der skal ud i kulden og ind igen kunne jeg nu godt finde på at starte op med :O)

  SvarSlet
 13. ... måske er vi ikke så få -men vi er jo nogle stykker, der IKKE modtager en Bilka-avis. Og over skærmen har jeg ikke opfanget noget( har jeg overset?)..... så, hvad gør vi så?
  Bilka i Hillerød er på trapperne men beliggende håbløst for os bilkørende så det er udelukket.
  Ishøj - Greve ??? er det dertil jeg skal køre fra Helsingør?
  venlig hilsen
  Kirsten Buna

  SvarSlet
 14. Kære Kirsten - kig lige en ekstra gang i ugens Bilka-avis på nettet.

  SvarSlet
 15. Jeg synes, at det er rigtig smart med frøblandingerne. 5 flotte sommerblomster til under 30,- kr. det er da et scoop!
  Frø bliver ofte meget dyrt, når man ikke kan nære sig og skal have flere forskellige slags. Heldigvis har jeg byttet mig frem til flere gennem dette dejlige have-blog-land.
  Glæder mig over at kunne læse at der er en Bilka på vej i Hillerød, så kan jeg da komme forbi når jeg besøger mine forældre.

  SvarSlet
 16. Lidt til brokkassen: jeg havde sendt min svigerdatter i Bilka i Kolding dagen efter, at du skrev, at glasklokkerne var der. De havde da ALDRIG hørt om dem. Nå, næste gang ringer jeg i forvejen. Ingen grundt til at betale benzinpenge og så stå med en lang næse.

  SvarSlet
 17. Kære Marie - det er jeg sltså rigtig, rigtig ked af. Jeg skal love dig, at det bliver givet videre.

  SvarSlet
 18. Kære Marie og Claus.
  Glasklokkerne har været i Kolding fra starten og der var stadig få tilbage igår.Det må være Bilka medarbejderen, der ikke har været helt opdateret,og det forstår man jo slet ikke...vel ?
  K.h. Dorit

  SvarSlet
 19. Kære Claus. Har også været i Bilka og hevet ned af hylderne og sidder nu og glæder mig over fangsten. Som og komme i en slikbutik, det er slet ikke til at stoppe igen. Tak fordi du sådan sørger for os. Nu vil jeg glæde mig til at skulle i gang.

  I Bilka Næstved er der stadig glasklokker og roottrainers til dem der skulle være heldige og bo i nærheden:

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 20. Kære Claus. Jeg tror at jeg vil tage en lille tur til Bilka mandag morgen. Jeg kunne nemlig godt bruge et par timer bare med at kikke og se hvad jeg kunne bruge..Jeg glæder mig nu rigtig til i Marts hvor det er plantereoler og stativer, lige noget for mig..Jeg ved med sikkerhed at jeg skal have en plantereol lige ved min hoveddør..Det bliver et flot syn til foråret med tulipaner på. Glæder mig også til at følge med i når i skal til at så frø i Risskov, sidste år ved denne tid var der jo tale om "projekt Klokkeranke", og det var et virkelig spændende at være med til at deltage. Nu kan jeg helt selv gro tre en halv meter høje klokkeranker, og først i marts skal jeg så egne klokkeranke frø..Det er da bare dejlig.. Tænker på om der i år bliver et andet fælles projekt som vi kan forsøge os med..? kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 21. Var I Bilka Næstved i går igen igen og fik igen igen lidt lækkerier med hjem :-)
  Men BILKA er absolut ikke gode til at præsentere dine lækre ting på en flot og indbydende både. Man skal lede efter tingene som står spredt rundt omkring og noget gemt lidt af vejen.
  Talte med et par haveveninder om det i går og vi var da alle enige om at Bilka burde lave et Claus Dalby miljø, så dine ting var samlet og præsenteret på en pæn måde.

  SvarSlet
 22. Kære Claus.
  Jeg vil ligesom Paw opfordre til et nyt projekt ala "klokkeranke" Det var rigtig lærerigt og sjovt. Jeg er så heldig, at min klokkeranke fra sidste år satte nogle frø. De har tørret hele vinteren og er revnet og der ligger nu de fineste flade frø. Kan jeg bruge dem eller er der nogen der ved af erfaring at de ikke virker ?
  Hyggehilsen fra Helle

  SvarSlet
 23. Kære Paw og Helle - hvad kunne I forestille jer, jeg skulle 'undervise' i? Helle, du kan fint anvende dine frø.

  SvarSlet
 24. Hvad med den flotte Helichrysum, som du ofte omtaler. Jeg har købt frø af denne, men er noget usikker her. Stjerneskærm er for mig årets udfordring. Jeg MÅ eje en masse planter af disse, så det ville være fantastisk, hvis du valgte den. Ellers kunne du jo tage en af dine frøpakker fra Bilka i denne uge, hvor vi så kunne følge 5 forskellige blomster.
  Hr.Dalby jeg er sikker på, at ligemeget hvilken blomst du vælger er vi masser af havefolk, der vil prøve og gøre dig kunsten efter ligesom sidste år.
  Tak for svar om mine klokkerankefrø :-)
  De bedste havehilsner Helle

  SvarSlet
 25. Kære Helle - tænker lige lidt over det.

  SvarSlet
 26. Kære Claus, jeg var heldig og få fat i både løg og frø - begge dele i 2 farvekompinationer. Det var svært at vælge jeg havde nemlig lyst til alle farverne men det skal jo være plads til det:) Tak for det gode initiativ:)

  SvarSlet
 27. Hej Claus

  Jeg er helt med på en skole-video om at så Stjerneskærm :-) Håber det bliver den!

  Også igen tusind tak for den fine anvisning i Lathyruskunsten!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 28. Kære Claus .. Jeg vil også gerne sætte mit kryds ved stjerneskærm, det kunne være spændende, men ved ikke om den er drilsk nok .. Jeg er med på det hele, syntes bare at jeg virkelig fik så meget ud af det sidste år med Klokkeranke.. Så håber på endnu et dejlig fælles projekt..Helle , Lisbeht K og Paw vil meget gerne lære.. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet