Vel ankommet

Så er jeg nået frem til Klitgården og er flyttet ind på ’Kronprinsens værelse’. Det er altså her, vores tidligere Kong Frederik har slået sine folder. Klitgården blev jo bygget til Kong Christian og Dronning Alexandrine.

 

20120220_131107

 

Det er dejligt at være tilbage, og nu har jeg den fornødne arbejdsro, der skal til, for at få noget fra hånden.

 

20120220_131036

 

Her skal man hverken tænke på at gøre rent, lave mad eller andre af dagens gøremål. Her kan man blot koncentrere sig om at arbejde. Og det gør jeg så.

 

20120220_131403

 

20120220_131253

20120220_131343

17 kommentarer:

 1. Det er som det skal være - lidt royal :) Hyg dig!

  SvarSlet
 2. Novra! Smukt stilrent og alligevel hyggeligt. Helt Shaker agtigt :0)

  SvarSlet
 3. Det må være rart at kunne trække sig tilbage på den måde, så du kan sidde uforstyrret med dit arbejde.
  God arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 4. Du lyder som en mand med et mål. OG det er vi mange der vil glæde os over, Lokalerne er lidt bare. Der mangler lidt blomster. ;)

  Det må du vist da gøre lidt ved.

  Jeg ønsker dig en en dejlig produktiv uge.

  knus
  Eva

  SvarSlet
 5. Tester lige om jeg kan finde ud af de nye koder, det er lidt svært at tyde. Kan melde at Bilka i Vejle har det hele, fik købt rigeligt!
  God arbejdlyst deroppemette

  SvarSlet
 6. Kære Claus,

  kan se, at du er blevet opgraderet fra Kammerpigens til Kronprinsens værelse. Der er ikke meget dalbysk maximalisme over det, men smukt er det:o) Meget endda! Ikke mindst brændeovnen. Lidt lokalpatriotisk har man vel lov at være:o)

  Håber at du kommer til at befinde dig rigtig godt i din skriverhule, finder ro og inspiration og at du får skrevet så tasterne gløder.

  Vejrmæsssigt er det rigtig god timing at drage nordpå nu. Vejret er ikke til andet, end at skrive bøger i:o) Glæder mig MEGET til resultatet af dine anstrengelser.

  Hold dig varm og munter og tak fordi du inviterede os indenfor i de kongelige skrivegemakker:o)

  Ruskumsnuskvejrsknus

  SvarSlet
 7. God arbejdslyst - det er jeg sikker på at du får i disse dejlige, rolige gemakker.

  Vi glæder os til at se resultatet:)

  SvarSlet
 8. Håper du finner roen i disse flotte omgivelsene :-)
  Lyse og åpne rom innbyr ti det.
  Ønsker deg en kreativ uke.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.. Jeg syntes at der var en der sagde at det ikke behøvede at være så fint!!! Tænk at du nu bor en tid i Kronprinsens værelse, det i sig selv er da bare spændende. Hvis jeg skulle sove der, er jeg nu ikke så sikker at jeg fik sovet de første par dage.. Jeg ville jo nok ligge i mørket og tænke på alt det som har forgået i dette værelse. Jeg syntes nu at jeg kan se en sammenhæng i at netop du skal bo der. Kong Frederik var en af de mest populæreste konger vi har haft, og han var konge i en periode med stor fremgang og landet udviklede sig til et velfærdsamfund i hans tid , præget af overflod. Han var også kendt for hans kreativitet fks. musik . Hans gode humør, hans evne til at omgås andre menesker og hans naturlige venlighed. Ja... er det bare mig eller minder de to mænd der har sovet i samme seng ikke en del om hinanden.. Sammenhængen er Fremgang og at danmark bliver meget pænere i dit selskab, din kreativitet, din overflod af blomster(Industrielle mængder) gode humør og evnen til at omgås alle os andre. Jo jeg tror godt at du passer ind i det værelse, Tænker da bare .. besøg hos dronningen, den blå bog , have fremvisning til selveste Englang.. og nu sove i kongens seng.. Du er snart så fin at du kan p.... parfume.. SMIL.. Claus hvis jeg var dig ville jeg nu møblere værelset lidt om, sengen er da lige til at falde ud af, og det er vel ikke første gang at sengene er rykket sammen..Jeg ved at der sikkert står en stiv kuling ind fra havet , så hvis du fryser kan du bare sende bud efter Tante grøn og jeg , vi er et par varme menesker og du kan altid ligge i læ.. Tante Grøn ønsker sig sådan en Brændeovn, så hun kan jo øve sig i at tænde op.. Ønsker dig et rigtig godt ophold deroppe og husk at vi holder så meget af dig og at det er kærlig ment.. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 10. Vilken underbar miljö att dra sig tillbaka till. Den avskalade miljön ger verkligen utrymme för att låta tankarna flyta fritt.
  Lycka till med ditt skapande nu!

  SvarSlet
 11. Uha der er ikke meget pompøst over dine nye kongelige gemakker, Claus. Men alene knitren fra brændeovnen kan fremkalde den bedste stemning.
  Glæder mig til at læse frugten af dine anstrengelser - håber virkelig de passer godt på dig, helt deroppe på spidsen.
  Rigtig god arbejdslyst - hov jeg skal vist også se at komme afsted på arbejde! Knus

  SvarSlet
 12. Giver Evigglad ret, det er fint, men der mangler bare lidt blomster. Bliver spændende med den nye bog. Må vist have gravet mere græs væk, så der bliver mere plads i mit hvide bed.
  God arbejdslyst.
  Lis

  SvarSlet
 13. Jamen kære Claus - det er jo en hel suite, du denne gang er indlogeret i.
  Jeg kan lige se dig pace frem og tilbage over gulvene, når der måske er en vending til bogen, der driller. Har du taget skridttæller med!??
  Må give Nette ret - der er noget Shaker-agtigt over indretningen. Det kan jo blødes op med lidt champagneflasker, lækre chokoladeæsker, et par gamle smukke glas og ikke mindst blomsterbuketter, der ikke behøver være så fine! Uden for din dør findes sikkert smukke frøstande af græs el.a. der kan bruges og vil passe til det enkle interiør.

  Næstsidste billede virkede underlig bekendt på en eller anden måde. Efter lidt nøjere granskning gik det op for mig, at det var kommoden/anretterbordet, eller hvad det nu er, der havde bragt de små grå celler på overarbejde.
  De hollanske fliser!!
  Har selv 2 stk. hængende i køkkenet - og de er naturligvis købt på Fanø - hvor ellers!?
  De gamle fliser blev brugt som ballast på skibene, og på Fanø havde man jo i gamle dage en livlig skibstrafik til og fra den store vide verden.
  Ja, man havde sågar eget skibsværft.
  Tænk engang - den bette ø!!

  Kære Paw - mærkeligt som dine fastelavnsfigurer virker bekendte. Er det mon nogen, vi kender!!??
  Tak for dine altid positive indlæg og pas nu godt på dig.

  Og kære Tante Grøn - helt fit for fight bliver jeg desværre aldrig med de problemer min krop synes jeg skal bøvle med. Men det går endda. Tak for hilsen.

  Så forleden dag en sød lille "ting", som er værd at tænke over, når det går lidt skidt.

  "Don't think that someone else
  is more blessed than you are.
  It's just that,
  we are blessed in
  different ways"

  Kærlig hilsen
  Karen - (hende med O'et)

  SvarSlet
 14. Det er da vist blevet dit andet hjem. :o)
  Hilsen Ilse

  SvarSlet
 15. Hyggelig å la oss få titte inn og følge med i dit arbeide. Ønsker deg inspirasjon og arbeidsglede

  SvarSlet
 16. Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet