At jeg ku’ glemme det ...

Hvis det ikke havde været for Jesper, det søde menneske, ville jeg totalt have glemt, at det i dag er to år siden, at jeg startede bloggen. Tænk en gang ...

 

 

Det har været en stor daglig glæde, og jeg er både glad for og stolt over, at jeg dagligt får så mange besøg. For eksempel godt og vel 17.000 besøgende på bloggen i sidste uge og i ugen før omkring tusind flere.

 

Da jeg begyndte at blogge, var der ikke mange havebloggere. Siden er der kommet mange til. I dag er der faktisk over 100 havebloggere i Danmark. Der er da enormt flot.

 

Det er også Jesper fra 9haven.dk, der har lavet en fortegnelse over havebloggerne. Den kan I se her ...

35 kommentarer:

 1. ! ! ! TILLYKKE ! ! !
  Allermest til dig selvfølgelig, men sandelig også til alle vi andre.
  Det er da slet ikke til at forstå, hvad vi gjorde før vi havde din fantastiske blog at blive inspireret og klog af.
  TUSIND TAK fordi du bringer så megen glæde og inspiration i hele haveverdenen og Bilka ;-)

  De bedste havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 2. Tillykke!
  Tusen, tusen takk for all glede og kunnskap du sprer. Jeg synes det utrolig at du ikke blir trett av å altid ha noe å gi og dele med oss men håper det er fordi du også har litt glede av det.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  KÆMPE STORT TILLYKKE med de to år.
  Sikken tiden ilder afsted med hastige skridt.
  Det har været to meget lærerige år, men helt sikkert også meget inspirerende med alle de forskellige indlæg af billeder, tekster og forskellige videoer fra din egen have og de forskellige havelande omkring os.
  Håber du kan blive ved med at finde gnisten til det vidunderlige stykke arbejde, du gør hverdag her på bloggen.
  Det er en kæmpe vitamin indsprøjtning man får hvergang man besøger bloggen. TUSIND TAK for det.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Tillykke med to-års fødselsdagen. Ideen med bloggen var lige-i-(have)skuret ;)

  Vi nyder hvert et sekund. Tak for al din sprudlende haveglæde. Den sætter jeg og alle dine trofaste læsere utroligt stor pris på. Vi har lært så meget, - og vi suger til os af al din haveviden.

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Stort tillykke :)

  Hvad skulle vi da gøre uden din blog og den have glæde du giver videre til os.
  Håber det det varer ved i mange mange år.
  Kh
  Ayse

  SvarSlet
 6. Det er en superflot blog du har. En susses, det er der vist ingen tvivl om. Det flotte besøgstal taler helt for sig selv :-)

  Stort tillykke med dine 2 år som haveblogger.
  Håber du fortsætter længe endnu :-)

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Stort tillykke med de 2 år og tak for den kæmpe inspiration og haveglæde, du spreder, håber du bliver ved længe endnu. Hilsen Lisbeth fra Silkeborg.

  SvarSlet
 8. Tillykke til alle os læsere:) Og selvfølgelig også til dig.

  Jeg er forbi flere gange om ugen, - får efterhånden desværre sjældent lagt en kommentar, men det er da også godt at ikke alle 17.000 lægger kommentarer hver uge:)

  Jeg håber, at du fortsætter længe endnu og at du selv har glæde af at skrive. Det er en glæde at læse med!

  SvarSlet
 9. Tak for alle dine interessante og hyggelige indlæg her på bloggen.
  Tænk jeg har læst dem alle! Lige fra dag eet.
  Tak for al din inspiration. Vi bliver alle kun endnu mere havekuldrede! :)))
  Er det forresten ikke snart din fødselsdag? Det var i marts....

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Det er en fornøjelse, at du giver os alle en daglig dosis viden, inspiration, glæde, iver, håb, lærdom, kursus, skønhed, farvelære, teori, tilbud (Bilka), link, leg, arbejde, forventning, nysgerrighed, bøger, oplysning, visdom, aha-oplevelser, meninger, fornøjelser, video, "frø-perspektiv", billeder, planer og forårsfornemmelser - TAK og TILLYKKE, håber du bliver ved og ved!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Hurra og stort tillykke med 2 årsdagen og tak for alle dine inspirerende indlæg og ikke mindst tak for at du fik sat skub i havefolket (for ikke at sige alle havetosserne i cyberspace:0)) Tænk hvad det har ført med sig for os - et kæmpe socialt netværk, hvor vores fælles interesse og glæde er samlingspunktet. Og tusind tak til Jesper for at holde styr på alle de danske havebloggere og for at han husker på når vi kan sige hurra og tillykke til dig:o)

  SvarSlet
 12. Stort tilykke med 2 årsdagen. Stor tak for al den viden du bringer videre til os havetosser ;D

  KH. Margrethe

  SvarSlet
 13. Gratulerer så mye med 2 års bloggdag!

  SvarSlet
 14. Hej søde Claus
  Hvis du vidste, hvor meget din hjemmeside betyder for mig. Naturligvis er alle dine skønne billeder fra både din have, men også fremmede haver. Men også gode råd af forskellig art.
  Jeg bliver i så godt humør, når jeg har set noget skønt
  TILLYKKE MED 2 ÅRS DAGEN
  Hilsen Bibi fra Almind

  SvarSlet
 15. Kære Claus.

  Tillykke med de 2 år. Håber det bliver til mange flere af samme kaliber. Og tusind tak!

  Ikke bare her på bloggen er du synlig; i Bilka's haveafdeling dukker dit præg op overalt - endda med billede, så vi kan høre dig fortælle i øresneglen, hvor godt produktet er! Kan tilføje, at Bilka Viborg havde fået alt pakket ud i dag og præsenterede det hele flot og lokkende:)

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 16. Det er en daglig gave til os allesammen at du øser af din viden og fortællegave. TAK. Jeg kan iøvrigt tydeligt huske at jeg dengang skrev at du helt sikkert ville starte en bølge af danske haveblogs og det kom jo til at holde stik. Så dejligt, også det!

  SvarSlet
 17. Kære Claus - tillykke med 2 års dagen for bloggen og tak for at du tager dig tid til at dele alt det du oplever i din have med os andre.
  Jeg vil også gerne takke for at du fik mig igang med at blogge - det har givet så meget ekstra glæde i mit liv. Min mand siger at han altid kan se hvornår jeg haveblogger, for så sidder jeg og smiler stort mens jeg skriver.
  Hilsner fra Berit

  SvarSlet
 18. Congratiolations with the anniversary of your blog. And what a beautiful blog it is. Hope You go on with it in the next years.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 19. Kæreste blomsterkrukke, Kære Claus.

  Stor Tak for to skønne år - og tillykke med dagen! Glæder mig altid til at smutte ind og se, hvad der er om "det næste hjørne".

  Først af alt fik du med din blog fristet mig til at bruge endnu mere tid ved pc'en (overvejer lige, om det nu er en fordel ;))- og dernæst, at jeg selv efter en rum tid kastede mig ud i en selv. Alle fristelserne indimellem, før og efter taler for sig selv ude i mit lille planterige.

  Og tak til Jesper for at huske dig på dagen samt ikke mindst hans samling af haveblogs, som jeg også runder næsten hver dag.

  Kh
  Pivedyret

  SvarSlet
 20. Gratulerer med 2 års dagen:)En herlig inspirerende blogg du har:)

  SvarSlet
 21. Kære Claus

  Et stort tillykke med fødselsdagen. Egentligt sagde Sanne O. det fint i den første kommentar: "Det er da slet ikke til at forstå, hvad vi gjorde før vi havde din fantastiske blog at blive inspireret og klog af."

  Gennem bloggen her har du bl.a. øst af din viden og sans for skønhed. Du holder gryden i kog på en ganske vidunderlig måde og er blevet en vigtig kilde til haveinspiration for utroligt mange. Du forskønner Danmark. Tak for det!

  Hvordan Jesper holder styr på statistikker etc. er mig en gåde, men en stor tak til ham også for hans bidrag til både fest og tilgængelighed til masser af haveblogs.

  Jeg er i Århus i aften og vil fluks nappen en drinkS fra minibaren til din ære :-)

  SvarSlet
 22. Stort tillykke med "føsdagen"

  Har læst med meget længe og bliver glad hver gang. Du giver lyst til at gøre mere ved haven.
  Janne

  SvarSlet
 23. osse stort tillykke herfra, og tusinde tak for "vitaminindsprøjtningerne" til haveverden. Tænk om man kunne tage rundt i landets haver og se hvad du har været skyld i?? ikke kun i bloggen, men osse in natura. Det ville være fabelagtigt. For du har virkelig formået at puste nyt frisk liv rundt om i matriklerne. Jeg håber du blir ved i mange år endnu, tak.
  forårshilsner
  Gunvor

  SvarSlet
 24. Kære Claus.
  Et stort og hjertevarmt tillykke til dig og ´Mit haveliv´. Begge betyder I rigtigt meget for mig, og hver eneste dag glæder jeg mig til at aflægge havebloggen, en visit. Det er hver gang lige dejligt og inspirerende. Synes det er fantastisk flot, at du holder succes´en kørende, at du vedvarende kommer med nye og spændende indlæg, bringer det ene foto smukkere end det andet, og konstant ryster fine guldkorn ud af ærmerne, til både stor glæde og gavn for os alle. En kæmpe buket roser og tak, tak for dig.
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 25. Kære Claus

  Tillykke med endnu et år på havebloggen, hvor har det været et fornøjeligt år for os læsere at følge med i med alle de smukke billeder og dejlige videoer fra din have og alle de udenlandske havebesøg. Tak fordi du spreder så stor haveglæde og inspirerer os alle, det er en gave.

  Keep up the good work :)

  Kh Ulla

  PS. Jeg tænker også lige et helt år tilbage, da du på din 1-års-dag havde havebesøgskonkurrence og jeg var så heldig at blive udtrukket som en af vinderne til et havebesøg hos dig. Det var en fantastisk dag, som jeg kun kan drømme om må gentage sig.

  SvarSlet
 26. Kære Claus!
  Også tillykke på dagen fra mig. Tak for dine altid gode indlæg med dejlige billeder, der er til stor inspiration for os alle.
  Kh. Helle

  SvarSlet
 27. Tillykke med det!
  Så dig i TV i går, det gjorde du godt :-)

  SvarSlet
 28. Tillykke med det! Så dig i TV i går, det gjorde du godt :-)

  SvarSlet
 29. Kære Claus,
  Et stort, hjerteligt og varmt tillykke med bloggens fødselsdag.
  Da der er stor fare for, at jeg vil komme til at gentage mig selv - eller andre af kommentatorernes "positive udgydelser" - vil jeg blot tilslutte mig alle de rosende ord, der er anført her i dagens anledning. Om nogen fortjener alle superlativerne er det dig!

  Og så er det da godt, vi har Jesper, som har styr på statistikker, mærkedage etc. Hurra for ham.
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
 30. Tillykke med de 2 år Claus.
  Jeg er selv en af de nye "Seere/læsere" Det er altid spændende at følge med i din have og dine projekter. Jeg Har desværre bare selv en altan på 1.sal,men i år har jeg købt en ordentlig krukke, et 2meter spir og selvfølgelig din bilka-jord. Der skal være Klamatis Pearl d'Azur og Morning glory snerle i. Jeg har spiret snerlerne, men hvor mange skal der egentlig i?(Snerler og klematis) Krukken er på str. med dem du har ved dit væksthus.
  Mvh Morten

  SvarSlet
 31. Kære Morten - jeg vil foreslå en klematis og tre snerler.

  SvarSlet
 32. HURRA HURRA HURRA! KÆMPE TILLYKKE!
  Hvor tiden dog går stærkt når man har det sjovt - kan slet ikke leve uden min daglige vitaminindsprøjtning! Tak for al den tid du ofrer på os. Ved jo din tid er værdifuld og knap, så så meget mere betyder det du deler den med os. Håber du vil fortsætte mange år endnu, søde Claus.

  SvarSlet
 33. Kære Claus.
  Stort tillykke med de første 2 år -
  Det var en god ide, du der fik, til glæde for mange haveelskere.
  Mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 34. Så siger jeg mange tak Claus.
  Mvh. Morten

  SvarSlet