Bilka i den kommende uge

Nu er der rigtig gang i Bilkas havecentre, og alle de nye varer er på plads. Blandt andet er jeg rigtig glad for kvaliteten af de stauder, jeg har valgt ud. Der er tale om virkeligt flotte og sunde planter.

 

Herunder ser I et udvalg af ‘mine’ varer.

 

image

21 kommentarer:

 1. SUK.... Sikke nogle dejlige ting!
  K.Gro

  SvarSlet
 2. var i Bilka i hundige idag, øv din plante reol kommer først den 29/3, så nu har jeg skrevet det i min kalender så jeg husker at køre derud den dag, bliver nød til at have nogle stykker på min terasse til vores bryllup den 2 juni, det skal vi holde hjemme så det vil være fint med disse på terrassen.
  Dejlig weekend til dig
  mvh Tine Millevanille

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Så skønne ting. Men da jeg var i Bilka Odense igår var der ikke andet end akelejer og stauder at spore ......ikke en eneste rusten blomsteropsats eller pose superjord. Så med mindre at Bilka har haft et massivt backstage lager så valfarter rigtig mange odenseanere/ fynboer til Bilka og får en lang næse. Nogen der har erfaring fra idag ? Jeg mener det er da et par uger siden at de blev lanceret her på bloggen ......?
  God tur i syden . ......det må være næsten lige så skønt som fynsk forår
  Kh rikke

  SvarSlet
 4. Ser verkligen framemot en tur till danmark och Bilka, en butik vi saknar här i Sverige!

  SvarSlet
 5. Kære Rikke,

  det lyder godt nok ikke så godt. Jeg vil sende din bemærkning videre.

  SvarSlet
 6. Å som jeg skulle ønske bilka i Norge:) Men det blir vel at jeg må sette seg i bilen og kjøre en tur da...

  SvarSlet
 7. Jeg var lige i Bilka idag for at hente nogle zinkbakker.
  Det er så dejlig de er begyndt at føre nogleaf de ting du bruger i din have samt væksthuset
  hilsen Kim

  SvarSlet
 8. Hej Claus.

  Kan det passe at der kun kommer en størrelse af blomsterstativerne? Jeg var i Bilka, Tilst for at købe begge størrelser, men kunne kun få den store.

  Med venlig hilsen

  SvarSlet
 9. Jeg har købt så mange ting i haveafdelingen i år. Det er meget inspirerende og svært at stoppe...

  Forårs hilsen

  http://deneksperimenterendehave.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Til Rikke fra Fyn
  Jeg var i Bilka i Odense idag og da havde de både jord og rustne blomsteropsatser :-)

  SvarSlet
 11. Kære Claus ... Jeg var en tur i Hundige Bilka, og jeg syntes at det hele så rigtig fint ud , de hade det hele, dog lige undtaget plantereol.. men de var på vej til butikken igen efter at folk hade købt dem der var "sagde de".. Det er da gode tegn.. Jeg selv skal købe to plantereoler..hvor den ene er til en ven.. Jeg ved ikke helt , men jeg kunne købe det hele , men det er der vel en naturlig grænse for.. Vil lige sende en kærlig hilsen til Inga og Karen o , jeg har tænkt meget på jer, og har ikke nået at skrive før nu.. undskyld men travl mand i ved . Et er sikker, i er i mine tanker, og jeg skal nok sørge for at i står først for..Tak for jer..Rigtig god weekend til alle kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 12. Tror jeg er nødt til igen at sætte mig i karantæne :0)

  SvarSlet
 13. Lisbeth Provence18. marts 2012 kl. 00.49

  Hej Claus
  jeg følger din blog hver dag og glæder mig over alle de fine ting, som du har fået ind i Bilka, men når jeg så søger på deres hjemmeside på f.eks. blomsterstativ eller plantereol, så får jeg NUL resultater.
  Det er da synd.
  Kunne du ikke hive lidt i dem derude og få dem til at opdatere hjemmesiden, så vi der ikke kan komme forbi også kan ordre og få fat i de dejlige ting?
  ja bare en venlig opfordring.
  Ha' en dejlig søndag
  Lisbeth

  SvarSlet
 14. Hej Claus

  Var i Bilka i Hundige igår og købe bakker, mere jord, roser og andre fine småting. De havde desværre ikke flere af "dine" tofarvede gladiolus og chokoladeblomster tilbage, men det går nok.
  Planteborde og reoler står også på ønskelisten, men jeg må sprede indkøbene lidt ud.
  søndagshilsen fra Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 15. Bilka må være et paradis for en havesjel, skulle ønske...! Jeg har sendt ønskeliste til julenissen allerede, den inneholder 10 ønsker. Nr 1 er Bilka i Norge, nr 2 er Bilka i Norge osv. Håper han tar hintet! Eller kanskje man skal lage et domonstrasjonstog utenfor Stortinget? Bilka i Norge NÅ!

  SvarSlet
 16. Hej Claus.
  Har været i Bilka i Herning 2 gange med en uges mellemrum, vil gerne købe den meget mørke dahlia men den er udsolgt, kan det passe, at sådan en stor butik KUN har en lille papæske med dahlia, der hurtig er udsolgt. SUK

  SvarSlet
 17. Hej Claus.
  Bilka i Aalborg er stedet hvor man kan handle ind efter du har overtaget konceptet.Skulle lige have dit flotte høje jernstativ til Alcymistroserne.Sikken en inspiration du er.Tak for det

  SvarSlet
 18. Kære Paw - den travle mand behøver ikke undskylde, bare vi får lov at følge med i dit forfløjne liv!!
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
 19. Hej Claus...
  Jeg er en af dem der ikke kommer i Bilka og handle alm. ting.. men jeg kan godt se at jeg bliver nød til at kikke forbi have centret... kommer de lækre krukker som de havde sidste år???
  Det ville altså være fedt med en Claus Dalby online butik...
  fru.leger

  SvarSlet