Bilka i den kommende uge

Nu er der rigtig gang i Bilkas havecentre, og alle de nye varer er på plads. Blandt andet er jeg rigtig glad for kvaliteten af de stauder, jeg har valgt ud. Der er tale om virkeligt flotte og sunde planter.

 

Herunder ser I et udvalg af ‘mine’ varer.

 

image

21 kommentarer:

Gro sagde ...

SUK.... Sikke nogle dejlige ting!
K.Gro

MilleVanille.blogspot.com sagde ...

var i Bilka i hundige idag, øv din plante reol kommer først den 29/3, så nu har jeg skrevet det i min kalender så jeg husker at køre derud den dag, bliver nød til at have nogle stykker på min terasse til vores bryllup den 2 juni, det skal vi holde hjemme så det vil være fint med disse på terrassen.
Dejlig weekend til dig
mvh Tine Millevanille

Anonym sagde ...

Kære Claus
Så skønne ting. Men da jeg var i Bilka Odense igår var der ikke andet end akelejer og stauder at spore ......ikke en eneste rusten blomsteropsats eller pose superjord. Så med mindre at Bilka har haft et massivt backstage lager så valfarter rigtig mange odenseanere/ fynboer til Bilka og får en lang næse. Nogen der har erfaring fra idag ? Jeg mener det er da et par uger siden at de blev lanceret her på bloggen ......?
God tur i syden . ......det må være næsten lige så skønt som fynsk forår
Kh rikke

Ingela sagde ...

Ser verkligen framemot en tur till danmark och Bilka, en butik vi saknar här i Sverige!

Claus Dalby sagde ...

Kære Rikke,

det lyder godt nok ikke så godt. Jeg vil sende din bemærkning videre.

Linda sagde ...

Å som jeg skulle ønske bilka i Norge:) Men det blir vel at jeg må sette seg i bilen og kjøre en tur da...

hennebergs have sagde ...

Jeg var lige i Bilka idag for at hente nogle zinkbakker.
Det er så dejlig de er begyndt at føre nogleaf de ting du bruger i din have samt væksthuset
hilsen Kim

Anonym sagde ...

Hej Claus.

Kan det passe at der kun kommer en størrelse af blomsterstativerne? Jeg var i Bilka, Tilst for at købe begge størrelser, men kunne kun få den store.

Med venlig hilsen

Anonym sagde ...

Jeg har købt så mange ting i haveafdelingen i år. Det er meget inspirerende og svært at stoppe...

Forårs hilsen

http://deneksperimenterendehave.blogspot.com/

Susanne sagde ...

Til Rikke fra Fyn
Jeg var i Bilka i Odense idag og da havde de både jord og rustne blomsteropsatser :-)

Paw.. sagde ...

Kære Claus ... Jeg var en tur i Hundige Bilka, og jeg syntes at det hele så rigtig fint ud , de hade det hele, dog lige undtaget plantereol.. men de var på vej til butikken igen efter at folk hade købt dem der var "sagde de".. Det er da gode tegn.. Jeg selv skal købe to plantereoler..hvor den ene er til en ven.. Jeg ved ikke helt , men jeg kunne købe det hele , men det er der vel en naturlig grænse for.. Vil lige sende en kærlig hilsen til Inga og Karen o , jeg har tænkt meget på jer, og har ikke nået at skrive før nu.. undskyld men travl mand i ved . Et er sikker, i er i mine tanker, og jeg skal nok sørge for at i står først for..Tak for jer..Rigtig god weekend til alle kærlig hilsen Paw..

Nette sagde ...

Tror jeg er nødt til igen at sætte mig i karantæne :0)

Lisbeth Provence sagde ...

Hej Claus
jeg følger din blog hver dag og glæder mig over alle de fine ting, som du har fået ind i Bilka, men når jeg så søger på deres hjemmeside på f.eks. blomsterstativ eller plantereol, så får jeg NUL resultater.
Det er da synd.
Kunne du ikke hive lidt i dem derude og få dem til at opdatere hjemmesiden, så vi der ikke kan komme forbi også kan ordre og få fat i de dejlige ting?
ja bare en venlig opfordring.
Ha' en dejlig søndag
Lisbeth

Marianne sagde ...

Hørt, Lisbeth!

Anonym sagde ...

Hej Claus

Var i Bilka i Hundige igår og købe bakker, mere jord, roser og andre fine småting. De havde desværre ikke flere af "dine" tofarvede gladiolus og chokoladeblomster tilbage, men det går nok.
Planteborde og reoler står også på ønskelisten, men jeg må sprede indkøbene lidt ud.
søndagshilsen fra Anne Marie Christensen

Ninni sagde ...

Bilka må være et paradis for en havesjel, skulle ønske...! Jeg har sendt ønskeliste til julenissen allerede, den inneholder 10 ønsker. Nr 1 er Bilka i Norge, nr 2 er Bilka i Norge osv. Håper han tar hintet! Eller kanskje man skal lage et domonstrasjonstog utenfor Stortinget? Bilka i Norge NÅ!

Roliga facebook statusar sagde ...

Grymt nice! Gå in på http://facebookrape.se och läs lite roliga facebook statusar om du har tråkigt

Anonym sagde ...

Hej Claus.
Har været i Bilka i Herning 2 gange med en uges mellemrum, vil gerne købe den meget mørke dahlia men den er udsolgt, kan det passe, at sådan en stor butik KUN har en lille papæske med dahlia, der hurtig er udsolgt. SUK

G. P. sagde ...

Hej Claus.
Bilka i Aalborg er stedet hvor man kan handle ind efter du har overtaget konceptet.Skulle lige have dit flotte høje jernstativ til Alcymistroserne.Sikken en inspiration du er.Tak for det

Karen Olesen sagde ...

Kære Paw - den travle mand behøver ikke undskylde, bare vi får lov at følge med i dit forfløjne liv!!
Kærlig hilsen
Karen

fru.Leger sagde ...

Hej Claus...
Jeg er en af dem der ikke kommer i Bilka og handle alm. ting.. men jeg kan godt se at jeg bliver nød til at kikke forbi have centret... kommer de lækre krukker som de havde sidste år???
Det ville altså være fedt med en Claus Dalby online butik...
fru.leger