Der er altid plads til en til

Inde i det store væksthus er Ana i gang med at så, og det spirer og gror omkring hende.

 

20120326_085224

 

Frøene sås i individuelle rum, så vi undgår at forstyrre rødderne, når der skal prikles..

 

20120326_085251

 

 

Jeg er fuldstændig kulret med sommerblomster og den grøftekantslignende stemning, de bidrager med i haven.

 

20120326_085241

 

I år tror jeg, at vi slår vores egen rekord, hvad mængden af såede planter angår. Men jeg lever efter devisen om, at der altid er plads til en til.

18 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Sikken et skue ud over alle de små plantebørn.
  Det er godt at du har det store dejlige væksthus, for hvor skulle alle de dejlige små plantebørn ellers stå.
  Flot ser det ud, der skal jo også meget til med ca 1000 krukker og hullerne rundt omkring i jorden.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Sådan ser der næsten også ud i min stue :)

  SvarSlet
 3. Bare der også så sådan ud i min stue!
  Nøøj, hvor ser det vidunderligt ud - hvilke mængder!
  Men jeg har dog lidt der spirer og gror på et lille smedejernsbord, bl.a. klokkeranker som jeg har måtte se lidt tilbage i analerne for at passe og pleje efter alle kunstens regler. Selvsåede tomater fra gartneriet Toftegaard og lidt stauder og sommerblomster. Jeg kan i den sammenhæng kun advare andre med løsgående skildpadde, den viger ikke tilbage for tomatstiklinger!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Det er herligt. Jeg skal også så flere blomster i morgen. Tømte et postordrefirma totalt for de små plantedrivhuse :-))
  En hobby der hurtig tager overhånd, men jeg kan se, vi er mange med den dille:-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Du godeste. Sikke et pillearbejde Ana er i færd med. Undrer mig lidt over ventilatoren, som er rettet lige mod Ana og de små frø. Det kan da vist hurtigt gå galt og blive lavet om til et selvsånings eksperiement, selvom det ikke er "helikopter-ventilatoren". Hårdt presset må jeg indrømme, at jeg stadigt trækker kraftigt på smilebåndet ved tanken om den video, hvor du fremviste den :0)

  SvarSlet
 6. Åhh og mig som slås med at få plads til min potter. Det bliver spændende at se billeder af alle den små plantebørn senere på året :-)

  SvarSlet
 7. Hvor ser Ana dejlig ud - Koncentreret og grundig - hun må være en dejlig hjælp.
  Det ser godt ud det hele.
  Ha' en dejlig aften.
  Kh
  Karina

  SvarSlet
 8. Det er så fantastisk, at du kan have planter og blomster til at gro så tæt - side om side. Det drømmer jeg om at få til at lykkes; jeg er bare så bange for at sætte det for tæt, da det jo ville være forfærdeligt, hvis de skulle tage livet af hinanden...

  Tak for al din inspiration - lige nu er mine 200 løg fra dine Bilka-efterårs-pakningerne ved at komme op - jeg glæder mig til meget til at se deres "ansigter".

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Der skal jo bruges meget, og Ana skal da også have lidt hun kan klippe af til de skønne buketter, hun så smukt arrangerer.Jeg ved godt at du helst ser på planterne i haven, men i år er der vist også til et par buketter ekstra.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Et imponerende skue over arsenalet af såede planter. Som nyslået have-elsker, er jeg igang med at så lathyrus, løvehale og stolt kavaler for første gang i mit liv - og umiddelbart med godt resultat. Det giver blod på tanden at se de små spirer. Tak for inspirationen.
  Kærligst Egtved-Pigen

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Jeg tilslutter mig Karina. Ana er da virkelig GULD værd, og en meget tålmodig kvinde, ser det ud til. Selv såede jeg sidste mandag, og jeg må erfare at nogle af planterne har spiret på rekordtid! Jeg giver det fantastisk lune forårsvejr grunden.
  Hvor ser det spændende ud i væksthuset, og nysgerrigheden er svær at styre, for hvad mon der gemmer sig under overfladen i alle dine så-bakker .....suk ...
  Er det Agaphantus der står på hylden ? (De kunne ligne mine vildt hurtigt voksende Clivia)
  Nyd solskinnet. God dag.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Sikke et dejligt syn.Forventningens glæde er er næsten bedre end når det hele står i jorden og strutter:-)

  Kommer der snart nyt om Lathyrus-projektet? Jeg tror mine spirer har stået for varmt, ihvertfald er de nu så høje at jeg må støtte dem med en blomsterpind. Glæder mig til opfølgningen:-)

  Dbh Nete

  SvarSlet
 13. Ja, jeg kunne også tænke mig lidt supervision til lathyrus´erne... Mine ser fine ud, jeg har læst et sted at de skal nippes over 2. "rigtige" bladpar, så det har jeg gjort, håber det er rigtigt(?) Kan jeg efterlade dem i drivhuset natten over, hvis der ikke er frost, eller skal de ind og puttes indendøre(som jeg har gjort indtil videre...) Det er ret hyggeligt sådan at være "førstegang-fødende" igen -nu med planter....
  Og noget helt andet - jeg drømmer stadig om de fantastiske næsten sorte agaphantus, du viste på bloggen sidste år, Claus. Giver du et praj, når de kommer i Bilka, for SÅ skal jeg godt nok ha´ sejlet konebåden fra land!

  Forårs-spire hilsner fra Sanne-Pande-Kaffekande

  SvarSlet
 14. Min vindueskarm ser også sådan ud, men desværre viste det sig at den pen jeg skrev blomsternavne med ikke var vandfast. Så nu har jeg 9 slags kimplanter uden navn. Jeg får for alvor grøftekantsstemning i mine bede i år. Håber dog de bliver mere genkendelige som de gror til.
  mvh
  Jytte

  SvarSlet
 15. Imponerende, ganske enkelt.

  SvarSlet
 16. Hold da op. Jeg brokker mig aldrig mere over mine 40 potter :-)
  Hilsener
  Birgitte

  SvarSlet
 17. Kære SAnne Pande.
  Mine lathyrus står i drivhuset døgnet rundt og de klarer det fint. Der har de stået i over en uge, jeg blev nødt til at flytte dem ud fra stuen da jeg synes de voksede for hurtigt
  Mette

  SvarSlet
 18. Tak for dette indleg ,det er dejligt at se Ana i fuld sving hójt konsentreret i det presisionsarbejde, der gaar ikke et fró til spilde!!! !det er meget spendende med alle de smaa spirer,spendende og se hvad de kan blive til!!
  Hilsen A. Bonairensis
  Stor hilsen til Ana!!!

  SvarSlet