En anden af de tidlige

Det er altså nogen helt særligt over blomster, der finder ud af at springe ud i marts eller måske endnu tidligere. Til den gruppe hører lungeurt, Pulmonaria.

 

 

Sorten her hedder ‘Blue Ensign’, men der findes mange andre fine, blandt andet hvide.

 

I morgen skal I få en video.

19 kommentarer:

 1. Dødflot billede, det ligner næsten et maleri.

  SvarSlet
 2. Dejlig blå farve.. Glæder mig til morgen dagens video.. rigtig god aften.. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med fødseldagen Fredag 23. marts...:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen i dag den 23. marts :) Jeg er sikker på at solen vil skinne og dagen blive god, jeg ønsker dig den bedste af alle.

  Mange hilnser fra Ulla

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Et virkeligt smukt foto af Lungeurt, og så er den blå !!
  Et stort, varmt og hjerteligt tillykke. Ønsker dig en ganske særlig god og dejlig dag.
  Hvis dine medarbejdere igen i år skal forkæles med kringle, vil jeg bare sige, heldige asener. ;o)
  De bedste ønsker for dagen og fremtiden Claus Dalby.
  Knus og kærlige hilsener, Iris.

  SvarSlet
 6. Hjertelig tillykke med føs`dagen.
  Du får det flotteste vejr, jeg håber at du kan komme ud i din have og nyde det rigtig.
  Alle de bedste ønsker til dig

  kjærligst
  Gunvor

  SvarSlet
 7. Idag er det Claus` fødselsdag...hurra hurra hurra. Han sikkert sig en have får, som han har ønsket sig iår, med dejlig chokolade og kringle til.

  Og når han ud i haven går...hurra hurra hurra...så skal han ud og holde fest og dem, der kommer med som gæst, får dejlig chokolade og kringle til.

  Tilsidst vi råber højt i kor... hurra hurra hurra...gid Claus han længe leve må, og sine havedrømme opfyldt få, med dejlig chokolade og kringle til.

  Han skal leve han skal leve, han skal leve højt hurra.......

  For han er en af vor egne, for han er en af vor egne,... for han er en af vor egne, en rigtig havemand.

  HJERTELIG TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, KÆRE CLAUS. HÅBER DU FÅR EN PRAGTFULD DAG OG BLIVER FEJRET OG FORKÆLET EFTER ALLE KUNSTENS REGLER <3 <3 <3

  Stort og varmt fødselsdagsknus fra havenisserne i 7. Plovfure på Lars T.`s Mark

  TANTE GRØN, SYRENPRINSEN OG AFLÆGGEREN

  SvarSlet
 8. PS: Skønt at det er OS, der får en fødselsdagsgave idag:o) Glæder mig meget til din havevideo.

  Der er vist mere gang og grøde i den østpå end herovre, hvor havgusen ligger som en kold og gus-ten dyne over os og haven. Men den blå lungeurt er dog også i fuld blomst her. Den er vidunderlig. De første stauder er nu noget helt særligt.

  Flere fødselsdagsknus fra en travl multitasker

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Selvom det ikke er mig der har fødselsdag i dag, så har jeg alligevel fået en fantastisk gave her til morgen:
  Man har opdaget at jeg gennem flere sæsoner vedholdende har besat lidt jord og forsøger at dyrke den på bedste vis, og nu har man sørme foræret mig et højbed i tre etager! SKØNT :-)
  Da vi skulle slå tørrestativet op i gården, kom gartneren og spurgte om ikke vi ville have det. Tusind tak, det vil vi gerne.
  Kan ikke vente med at komme i gang i weekenden. Skal straks have jorden fyldt ud - jep, de har skam også leveret jorden!

  Mange kærlige fødselsdags-hilsener
  fra Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Idag er det Claus´ fødselsdag Hurra Hurra Hurra!
  For han er så ung og så yndig ser han og haven ud!

  Kæmpestort TILLYKKE med dagen idag, håber du bliver forkælet og fejret hele dagen. Ser lige de lover 15 grader idag - mange tak for det! Lige nu er det ganske vist gråt og tåget, men vi har da lov at glæde os til sol og næææsten tropisk hedebølge ;)

  Store fødselsdagsknus fra Lennart og jeg

  SvarSlet
 11. Tillykke med fødselsdagen Claus!
  Gid det må blive en super dejlig solskinsdag. Det har du fortjent!

  Må jeg lige fortælle at lungeurt er lyserød lige indtil den er blevet bestøvet. Så bliver den blå. Sjovt ikke?
  Vi en flok der går til havefordrag på Folkeuniversitetet for tiden. Det kan stærkt anbefales alle haveglade! Det er guld for havetosser!

  SvarSlet
 12. AHA! Så var det det, den hed! Jeg har nemlig spottet den ude i min have - den er sprunget ud, og jeg synes, den er så smuk - men jeg kunne simpelthen ikke huske, hvad den hed!

  Tillykke med dagen i øvrigt. Jeg ønsker dig en helt fantastisk solskinsdag :)

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Herfra det midtfynske skal der også lyde et STORT KÆMPE TILLYKKE med fødselsdagen, håber du får en rigtig god dag med mange glade mennesker omkring dig. Du må trods alt have været en god dreng med det enorme flotte forårsvejr vi har i disse dage. Du har selvfølgelig taget det med hjem nede sydfra. HERLIGT.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  P.S Er du ved at bage kringle til de ansatte, jeg syntes jeg kan huske at du plejer at gøre det.
  Her lugter der ikke er kringle, men af gylle. ØV

  SvarSlet
 14. Kære Claus. Jeg som troede at jeg kunne komme før Tante Grøn og andre blog venner.. Men ak nej, jeg må vist stå før op, hvis jeg skal følge med.. Nu må jeg hacke mig ind her på bloggen og råbe STOP. Kære Claus På vejene af Tante Grøn og jeg, på vejene af alle her på bloggen, min kære Inga og Karen O ,på vejene af de gråhåret damer i Bilka og de mænd der ikke nogle penge i deres lommer, på vejene af vores søstre og brødre i nabo landende Norge og Sverige og på vejene af kære venner fra nær og fjern. Hjertelig tillykke med fødselsdagen.. En fødselsdag er en dag hvor man skal huske at stoppe op og lige tænke engang, vær taknemlig for at man har fået chancen for at være til. Taknemlighed kan være svært at finde frem for nogle, men tænk på hvis vi ikke hade fået chancen, ikke kunne åbne sine øjne og nyde af livet. Livet er jo ikke kun lutter og lagkage, men kan være ganske barsk også, men derfor er det endnu mere vigtig at man tager stilling til og føler livet. Så kære Claus husk at stoppe op og tænk .. Jeg håber at du får en dejlig dag, solen har været fremme her i København men den er væk igen lige nu... ( måske fordi der ikke er nogle plantereoler i Ishøj /Hundige Bilka... alt udsolgt... .er sikker på at solen nok skal komme igen og bade din dag i et dejlig lys. Jeg har hejst flaget i min have .Det er her i privaten en flagdag som alle de andre faste her i kalenderen.hjertelig tillykke med dagen ... kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 15. Kære Claus,
  HIP, HIP, HURRA og stort og varmt tillykke.

  Eller:
  Llongyfarchiadau, Congratulations, iFelicidades, Glückwünsche, Onneksi olkoon, Félicitations, Grattis, Congratulazioni, Gratulálok...................!

  Du må selv vælge hvilket sprog, der lyder bedst i dag, det er jo trods alt din fødselsdag, og så må man gøre (næsten) lige som man vil.

  Håber, som alle andre blogvenner, at din dag må blive en af de dejligste af slagsen.

  Paw's søde og kloge ord er nok værd at lægge sig på sinde (så også en hilsen til ham i dagens anledning).

  Foråret er helt fantastisk i dag.
  Stærene pjidrer og flirter, takstræerne er et summende "infernalsk spektakel" af bier og de røde læbestifter (pæonerne) er dukket frem af jordens mørke dyb, og der sker sikkert mere i løbet af denne - din - dag.

  Endnu en gang hjertelig tillykke.
  I dag må du gerne lade en flaske Champagne springe - bobler i foråret uhm!!

  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Jeg er imponeret over, at dine fans har hittet ud af - og husket - at det er din fødselsdag i dag. Et KÆMPESTORT tillykke med dagen! Jeg håber meget for dig, at du bliver forkælet i dag, for du er selv så generøs og betænksom! Jeg sender dig posive tanker og lykønskninger :-)

  Lungeurten er da også sød :-)

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Du ønskes et kæmpe tillykke med fødselsdagen.... selvfølgelig er du født i vædderens tegn, dit kære energi-bundt...Jeg har hejst flaget for dig i dag (og så er det ikke engang løwn)og du er den første der bliver flaget for på min helt egen flagstang, for den stod der nemlig som en overraskelse til mig da jeg kom hjem fra arbejde i dag :-)... Jeg har nemlig fødselsdag på søndag.
  Nyd din dag.
  Kh Lone.
  Ps.
  Der kommer bevis-billeder på min blog i morgen

  SvarSlet
 18. Skønt, jeg har tænkt på om det var ukrudt eller med vilje, men jeg har ladet den stå fordi den er køn og bierne elsker den.
  Hilsen Didde

  SvarSlet