En rosenorgie

Sidste sommer midt i juni, hvor roserne stod på det allerhøjeste, havde jeg besøg af Bilka.dk. Kig med her:
6 kommentarer:

 1. Tack för den fina visningen och råden för vackra rosor!

  SvarSlet
 2. Mange tak, Claus, fordi du minder os om, at det er ved at være ved de tider, hvor vore havebørn skal forkæles.

  Hvad angår plantning - eller ikke plantning - qf roser på et sted, hvor der nylig har vokset roser, var der engang en dame i det engelske haveblad, jeg abonnerer på (The English Garden), som mente, at man godt kan gøre det, hvis man sætter en stor papkasse ned i hullet med bund og så planter rosen deri. Når papkassen ad åre er opløst,er den forrige roses nematoder (er det vist nok) forsvundet.

  Jeg havde helt glemt det råd, men nu skal det afprøves på nogle af de roser, som står og venter i potter på at blive plantet ud. Du har jo sagt på et eller andet tidspunkt, at der er grænse for, hvor længe en rose vil finde sig til rette i sin potte.

  Happy Rose Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Ja, det råd med rosen ud af potten ville jeg også følge, men - rosen havde selv sørget for at sende meget tykke rødder ned gennem drænhullet, så nu fik den lov til at få en sæson mere i potten...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Uha ligeså så smukt som jeg husker det! Det ser næsten ud som det er lige før eller efter vi var på havebesøg. En fortryllende dag var det. Håber ikke det bliver sidste gang, du laver hele tiden noget nyt og spændende! Glæder du dig ikke til at hilse på haven imorgen?

  SvarSlet
 5. Flot flot.. Dejligt med fif til sunde roser. Pletter og lus er svære at få bugt med, men skal helt sikkert prøve dette i år.. Apropo Bilka, kommer de flotte terracotta krukker til Bilka butikkerne igen i år? Synes selv jeg købte for lidt sidste år :)

  Tak for en dejlig blog. Jeg elsker at læse med hver eneste dag.. Og du inspirerer til at flere haveelskere får mod til at gøre op med de lige linjer og i stedet skabe frodighed..

  Med venlig hilsen
  Tine V

  SvarSlet
 6. Hej i rosenelskere
  Det er altid lettere at forebygge end at helbrede, så det er om at komme ud her engang i foråret og sprøjte mod svamp og utøj.
  Er skaderne først sket, er de svære at genoprette, når vi taler om roser.
  Desværre har jeg måttet flytte fra min skønne rosenhave, men de jeg har fået plantet i mine nye bede glædes jeg over hele sommeren. De er næsten som mine børn og, de flyver ikke fra reden.

  Hilsen fra Bibi i Almind

  SvarSlet