Et af mine staudebede

Bilka.dk var på besøg flere gange i løbet af sommeren og filmede en del af mine store staudebede, blandt andet Flammebedet, som I ser her:11 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Velkommen hjem til dansk forår. Selv om Italien er skøn er her altså fantastisk når det hele titter frem. Tak for opbinderfilmen. Jeg formoder at det næste du fortæller er at de der superstativer er at finde i Bilka snart? Sammen med papirbindere ? Det vil være så perfekt .....
  Kh Rikke fra Fyn

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Husk endelig at fortælle os hvornår "din lille hemmelighed" kan købes i Bilka. Stænger har jeg allerede købt, men måske så jeg ikke grundigt nok efter eller holdt fokus. Man kan være meget let at distrahere i havecentret!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Så koselig å se deg midt i din skjønne blomstende hage!! Takk for mange supre tips! Vi har ikke Bilka i Norge, men jeg skal se om jeg finner lignende stenger og "blomsterstøtter" et annet sted. Ha en fortsatt fin uke!!

  STOR klem

  SvarSlet
 4. Pia, de "hemmelige" stativer er allerede i Bilka.

  Jeg har været heldig at finde en gør-det-selv mand, som sælger staudestativer til plantemarked ved Hald Hovedgård. De er runde for oven med en pind ned i midten, godt til den megen vind her på egnen.

  Skal have fat i de rustne pinde, så jeg kan slippe for bambus-"lysene"!

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 5. Hej Gitte
  tak for tippet - så må jeg i Bilka igen, igen...
  hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Roligt att se dig tillbaka, fast Bologna måste varit härligt... Hur hinner du med allt, Claus? Många varma hälsningar.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Nu er det vist ved at være ved den tid, hvor du starter hjemturen fra København. Rigtig god tur.
  Hjemme venter dit hjertebarn, haven, og du vil blive glædeligt overrasket over den udvikling der er sket, bare de sidste dage. Jeg kan især se det på mine prydløg, clematis, roser og ikke mindst akelejer. De sidstnævnte vælter op af jorden, også på mindre heldige steder som imellem fliserne! Utroligt at de kan få sig mast op/ned imellem. Det samme gør ´purløg´! Men jeg har nu ikke tænkt mig at tage fliserne op af den grund. De får også lov til at blive stående og pynte, senere, som ´miniature-allium´.
  Velkommen hjem i det vidunderlige forårsvejr.
  Kærligst, Iris.

  SvarSlet
 8. Perfekt timing: Du kommer tilbage til Danmark samtidig med at foråret for alvor sætter ind...! Herligt :-)
  God fornøjelse med alle blomsterbakkerne, når krukkerne skal tilplantes.
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 9. Aaajjj nu må I holde op. Jeg havde en stafet i Bilka for flere uger siden, som købte stativerne til mig :-)

  Derimod vil jeg gerne have lov at klage. For de dersens grønne bindere har ikke været i en eneste Bilka, hvor jeg har sat min fod. Ikke i Hundige/Ishøj. Ikke i Tilst.
  Om de har dem nu aner jeg ikke, men jeg kan jo ikke lave lange udflugter til Bilka i tide og utide :-)

  SvarSlet
 10. Beautiful video of your garden. I wish I could understand but I don't speak danish helas.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 11. Du er simpelthen så god på video. Vildt hyggeligt at både se og høre dig. Længden, zoom-billederne osv. - det var helt perfekt.
  /Maria

  SvarSlet