Gedigent kram

Jeg elsker kvalitet, og er så privilegeret, at jeg ikke behøver at kompromis. Containerne her, som jeg viste på sidste uges video, er jeg simpelthen så glad for.

 

claus20120330_070057 claus20120330_070108

 

Dem har jeg fået fremstillet i Belgien, og jeg har netop været på Grønttorvet i København for at købe opstammede laurbærtræer til dem. Men inden de bliver plantet, skal træværket males sort, så det passer til stedets øvrige interiør.

12 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at du er glad for dem. De er super elegante og passer perfekt til din have og dit hus. Venlig hilsen Birgitte MN

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Flotte Containerne eller kasser, de bliver garanteret flotte når de bliver malet sorte, de vil nok få et pænere udseende end de lyse farver. Især hos dig hvor alle de gennemgående farver er sort, hvid og zink.
  Flotte bliver de med opstammede laurbærtræer, man kan i se dem foran sig, hvad med vinteren kan de tåle det?
  Jeg ved fra en gartner at der er mange laurbærbuske, der ikke kunne tåle den sidste nattefrost, vi havde iår. (er blevet brune).
  Forsat god dag til dig.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Pingvinprinsesse30. marts 2012 kl. 12.24

  Jeg kan i hvert fald ikke tænke andet, end at de ville se super godt ud på min terrasse... :P

  SvarSlet
 4. Kjære Claus! Visst skal det bli pent! Flott å se så godt håndverk og så fine detaljer! De vil nok passe godt inn i ditt hagemiljø. Gleder meg til å se dem nymalt og med planter i.
  Hilsen Vigdis

  SvarSlet
 5. At du nænner det!
  De er så fine i sig selv.. Men det plejer jo at gå op i en højere enhed det, du gør :-)
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 6. Claus -- HJELP!!! ENDELIG har jeg fått god vekst på en BRÅTE tulipaner, noen jeg har kjøpt her i Norge, og noen jeg har fra dine fantastiske Bilka-mixer. OG -- jeg har klart å holde de grådeige rådyrene unna NESTEN alle gruppene med tulipaner. Men nå er det meldt kaldt være igjen og nattefrost. Hva gjør jeg? Må jeg beskytte dem? I så fall: hvordan? Hjelp!

  Annemor på Stabekk

  SvarSlet
 7. De er da også bare super lækre!

  SvarSlet
 8. Snygga!!! kommer bli mycket fint med dom små träden!
  Mariana

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  De er supper flotte også skal de være sorte det syntes jeg bliver flot de kan jo passe hos mig. Og din have ser rigtig flot ud,jeg glæder mig til at se den med alle dine tulipaner.
  Vi ønsker jer en god Påske
  Kærlig hilsen
  Stella

  SvarSlet
 10. Hej Claus,

  De er rigtig lækre.. Det ligner også noget jeg har set på mine rejser til frankrig og Belgien. De bliver flotte i sorte med lauerbær, men et par citrustræer ville også gøre sig godt i dem. Med de billeder du har vist fra haven den seneste tid lover det godt for denne sæson.. Rigtig god aften til alle på bloggen. Michael

  SvarSlet
 11. Så galet snygga! Har tänkt bygga något liknande själv och nu fick jag ännu mer inspiration, tack!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 12. Hvor er de smukke, du er super god til finde lækre ting...
  fru.leger

  SvarSlet