Ikke kun Claus Dalby

Det ville være kedeligt, hvis der skulle stå Claus Dalby som forfatter på alle Klematis’ haveudgivelser. Derfor er jeg rigtig glad, når jeg kommer i kontakt med forfattere til havebøger, jeg som forlægger gerne vil udgive.

 

 

Således sagde jeg straks ja, da Hans Peder Christiansen for godt og vel et år siden kontaktede mig og spurgte, om jeg vil udgive en bog om en haverejse til Sydengland.

 

Dels er Hans Peter en glimrende skribent og en god fotograf, og ikke mindst havde han sit eget lille rejsebureau med haverejser som speciale.

 

Som mange sikkert vil vide, udkom bogen forleden, og rigtig mange af jer har købt den. Jeg kan fortælle, at Hans Peder er ved at revne af spænding over at høre, hvad I synes om bogen, så I må vældig gerne skrive en lille kommentar.

 

Jeg ved, at nogle af jer har været ude at rejse med Hans Peder, og det har jeg kun hørt positivt om. Indtil for nylig var alle rejser i 2012 næsten udsolgt, men Hans Peder har lige nævnt for mig, at han på grund af den store interesse har arrangeret en ekstra rejse fra den 27. august til den 1.september. Den går til Sydengland. Desuden er der fire ledige pladser til en rejse til Wales, hvor blandt andet Wollerton Hall besøges. Denne rejse er fra d. 14. juli til den 19. juli. Når de er solgt, er der fully booked for i år.

 

Læs mere om bogen her.

 

Besøg Gardening.dk her.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Sidste år da jeg var i Wales var jeg der ikke for at gå på havebesøg, desværre kunne dette ikke kombineres med, at jeg var i Wales for at hente en hundehvalp. Så Wollerton Old Hall Garden har jeg tilgode. Og det er altid rart at kunne glæde sig til så smukt et havebesøg. Jeg har nydt dine beretninger og levende billeder derfra, så jo bestemt, den have er noget ganske særligt.
  Jeg ser frem til at læse H.P. Christiansen´s dejlige bog. Den står næst-øverst på fødselsdags ønskelisten, lige under ´Den hvide Have´.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Claus og Hans Peder

  Jeg har endnu ikke læst hele bogen, med det jeg har tygget mig igennem indtil nu, lever fuldstændig op til det jeg havde forventet.
  Det er en fantastik bog, med en rigtig god beskrivelse af de enkelte haver, men også af de personer som står bag ved syntes jeg er interessant læsning. Det giver en rigtig god forståelse for de enkelte haver.
  Billederne er også rigtig fine og viser rigtig godt den engelske havestil.
  Godt gået.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Hej Claus - har netop fået bogen i gave og glæder mig til at læse den - ser lovende ud!

  I skal nok få respons, når jeg er igennem den :-)

  God weekend!

  SvarSlet
 4. Jeg har med stor fryd og genkendelsens glæde læst "En haverejse til Sydengland". Sidste sommer deltog jeg netop i en haverejse til Sydengland, det var en kæmpe oplevelse. Derfor har jeg glædet mig til Hans Peders bog, og jeg er meget glad for bogen også. De skønne haver, de spændende havemennesker og den historiske udvikling i havekulturen, er en god og inspirerende oplevelse. Vi "havetosser" står jo på skuldrene af det der udviklede sig for 100 år siden. Den historie fortæller Hans Peder meget inspirerende, både i bogen og på haverejsen.
  Jeg kan varmt anbefale bogen, og også at tage på en haverejse til Sydengland.
  Mange hilsner Ingrid

  SvarSlet
 5. Har endnu kun skimmet bogen og mangler altså at nærlæse den.
  Ser dog ualmindelig appetitlig ud, og uden tvivl kan man også blive meget klogere.
  Glæder mig til at gå i dybden.

  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Jeg kunne slet ikke stoppe med at læse de - lige som dine bøger - så en dag og den var læst. MEN vi ved jo alle at sådanne bøger læses MANGE gange og virker som en lilla pause.:O)

  SvarSlet