Jord Dæk Dig!

En lettere omskrivning af titlen på det gammelkendte eventyr! Selv om man nu dag for dag virkelig fornemmer, at det spirer og gror derude, vil jeg sige, at det kun kan gå for langsomt.

 

claus20100703_171730

 

Jeg glæææder mig til, at den brune jord er usynlig, og at cirka tre fjerdedele af den fire tusind kvadratmeter store grund her er dækket af blomstrende væg-til-væg-tæpper, der konstant forandrer sig hen over sæsonen.

 

Her ser I et foto fra begyndelsen af juli. Jeg elskeeeer den frodighed ...

16 kommentarer:

 1. Din trädgård är så underbart inbjudande och grönskande! Håller fullständigt med dig...just nu är marken snöfri...men i morgon har de "lovat" snö här. Vilken besvikelse! Längtar efter att få sätta spaden i jorden.

  SvarSlet
 2. Det ser ut som en sagoträdgård, så vackert!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 3. ja hver dag der går , kommer tingene længere og længere op af jorden så lidt lunere vejr, så sker der vist ting og sager.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Du er heldig som kan se det begynner å gro..., her snør det. Haven din er deilig, håper lykken står meg bi, slik at jeg får se den igjen i virkeligheten.

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Brun jord tror jeg ikke, der ret mange af os "havetosser" som bryder os om. Heldigvis er vi mange der hellere vil opleve den frodighed, som der er når jorden er dækket med skønne vækster, der forhåbentligt trives efter de er blevet nusset lidt og har fået fortalt at de bare har at indordne sig, så vi kan få et flor ligesom en vis Claus Dalby. HI HI.
  Du har overtaget kæmpe arven efter vores HAVEDRONNING ANNE JUST, der virkelig (tror jeg) satte mange haveejer på en hård prøve efter en tid med bar jord imellem stauder og roser. Nu er du kommet og os der var børn/unge mennesker på det tidspunkt har nu selv fået jord under neglene og vi skal i i hvert fald ikke opleve bare pletter eller kedelig brun jord at kikke på.
  Alle de glæder, som du giver os her på bloggen, gennem dine bøger og dit tiltag i Bilka gør at du er blevet vores allesammens HAVEKONGE nr 1. Vi vil alle, gerne opleve lidt af den frodighed som du omgiver dig med.
  Tak for det.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  p.s Jeg har lige modtaget bogen "En haverejse til sydengland, den ser rigtig spændene ud og jeg glæder mig til at kikke mere i den.

  SvarSlet
 6. Ja, vi er nok en del, som står som galopheste i startboksene :-)

  SvarSlet
 7. Vi glæder os alle. For få dage siden var der virkelig forår i luften. Men i dag er der 'skår i glæden'. Her i Løkken er jorden dækket... men desværre af den sne som vælter ud af skyerne.

  SvarSlet
 8. Ja det ser altså godt ud, når jorden er dækket af så smukke blomster. Sikke en frodighed du viser i dag. Smukt ser det ud!
  Her på Sjælland har solen været fremme i formiddags men det er blæsende koldt!

  SvarSlet
 9. The vieuw is so beautiful. I like the colors very much.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 10. Hvis bare det var så nemt, som i det kære gamle folkeeventyr, men måske ville frodigheden ikke være så kærkommen. Kontrasten og forventningens glæde er ikke at kimse af.
  Jeg kan nu godt forstå, at du glæder dig det dette skønne skue. Det ser ganske enkelt fantastisk ud.
  Venlige hilsner Lotte

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder, her i Silkeborg er jorden allerede dækket desværre er det med sne. Men foråret kommer, det har det da altid gjort og jeg kan ikke vente.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 12. Uha, ja hvor vi glæder os - godt der er billeder at "lune sig ved" ind til det hele for alvor kommer i gang. Og hvert år forundres og glædes jeg over det naturens mirakel som foråret er - for lige nu er det bare svært at forestille sig at alt det brune og visne skal kunne eksplodere i frodighed om ganske kort tid. Tænk hvilken glæde vi har ved at bo i et land hvor årstiderne skifter........

  SvarSlet
 13. Vi glæder os vist alle. Tænk at der er så frodigt om blot nogle måneder, det er næsten ikke til at forstå... Hurra for billederne :)

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Det ser også dejligt ud, kan godt forstå du glæder dig til at se resultatet af dine (og Prebens) anstrengelser.
  hilsner
  jmn

  SvarSlet
 15. Skønt billede.

  Det kan kun gå for langsomt, siger du. På en måde nyder jeg tiden lige før det går løs. Man ved, at det er lige om lidt, alle drømme er intakte osv. Jeg tror i hvert fald på, at i år lykkedes alting.

  Hver morgen smutter jeg ud og kigger lidt inden arbejdet kalder. Skøn tid vi går i møde.

  SvarSlet
 16. Det lyder som min søn, der har fødselsdag i næste uge - det kan også kun gå for langsomt :-) Men jeg synes nu at der er noget virkelig dejligt og andægtigt over at glæde sig lige netop nu. For allerede om to uger, så ser det superskønt ud - så er det ikke længere kun knopper der titter frem. Og så går det stærkt, men lige nu, da kan man virkelig glædes over det gryende forår. Her omkring er der både erantis, vintergækker, krokus og så alle spirerne som står klar.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet