Måske ses vi?

I morgen, onsdag, og på torsdag kan I møde mig i den nye Bilka i Hillerød. Her er jeg med til at fejre, at den nye butik åbner, og jeg er der begge dage mellem kl. 14.00 og 16.00.

 

20110826_120557

 

På lørdag er jeg i Bilka i Hundige mellem kl. 10.00 og 12.00. Måske ses vi? Det ville bestemt være hyggeligt!

14 kommentarer:

 1. Øv!! så gad jeg godt bo i Hundested lige nu( min fødeby) for så ville jeg lige komme forbi og sige goddaw...
  Kommer du ikke snart til Aalborg eller Viborg.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Ja det kunne være rigtig hyggeligt, men der er for langt fra Silkeborg, jeg må nok hellere tage på arbejde. Var i Bilka i Viborg i mandags for at købe en prydpære. Da jeg jo hører efter dine råd, valgte jeg den på 2 meter. Ha, det betød jeg sad mellem grene og blade på vejen hjem. Havde lige glemt at der foruden stammen på 2 meter, også var en krone og en stor potte, der skulle proppes i bilen. Nu skal jeg bare ha´ den i jorden.
  Hilsen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 3. Uh.. jeg får travlt, hvis jeg skal nå at hilse på dig på fredag. Har fri 15.30
  Men jeg vil nu også gerne hen og se det nye Bilka i Slotsarkaderne.
  Især deres havecenter.. håber, det lever op til forventningerne..
  Hilsen
  SuK

  SvarSlet
 4. Jeg kommer! Min mand mener jeg burde være formand for din fanklub ;-)...for følger bloggen og kan se dine programmer igen og igen...og det samme gælere dine bøger. Er i bedste Claus Dalby stil ved at anlægge et måneskinsbed, som vi vil kunne se fra aftenterassen i alle forårs- og sommermånederne. Kan ligge søvnløs over tanker om hvilke buske, stauder og roser der skal plantes. The pilgrim er selvsagt....og så skal der være noget stort og noget småt og noget med spir osv. osv.

  Nå måske jeg finder noget imorgen. Mht. Bilka ser jeg nu est frem til hvad du stiller op med imorgen og så deres haveafdeling.

  SvarSlet
 5. Kunne du ikke lægge vejen forbi Bilka i Odense på din tur. Synes nogen gange at der trænger til at blive rusket lidt op i deres haveafdeling.

  SvarSlet
 6. Hvornår åbner I nogle Bilka i Sverige????

  SvarSlet
 7. Dejligt for Bilka Hundige at du kigger forbi, blot ærgerligt at det er på lørdag hvor jeg ikke har mulighed for at kigge forbi. Troede egentlig at du kom til Hundige på fredag. Jeg var nemlig derude i sidste uge. Da jeg gik mod kassen med min vogn helt fyldt op med "dine" stauder og roser, blev jeg stoppet at en meget begejstret daglig leder af plantecentret. Han komplimenterede mig for mit valg af planter (sødt ikk) og fortalte begejstret at du kom næste fredag. Men det blev så lørdag i stedet. Efterfølgende har jeg været derude og købe endnu mere. Bla. "din" krukkemuld. Tak for alt det du deler med alle os herinde. Takket være dine bøger og din blog, føler jeg mig rigtig godt klædt på til det "projekt have" jeg er startet på.

  SvarSlet
 8. Det kunne da ellers være hyggeligt!
  Desværre skal jeg ikke lige forbi ;-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 9. Hej Claus.
  Jeg regner bestemt med at kigge forbi enten idag onsdag eller i morgen torsdag, så spids pennen, for jeg må have din signatur i "Havedrømme". Glæder mig til at hilse på dig.
  Med venlig hilsen
  Sis

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Endelig oprandt dagen hvor Bilka åbner i Hillerød! Som fast læser af din blog har jeg i lang tid måtte lukke øjnene hver gang du nævnte de skønne sager, som du har fået Bilka til at forhandle, da jeg synes at transporttiden har været for lang. Men nu kan jeg shoppe!!! Jeg orker dog ikke at deltage i alt det åbningshalløj, selvom det selvfølgelig trækker at kunne møde dig "in person".

  Anne, Birkerød

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Det ville sandelig være hyggeligt, men jeg kan desværre ikke nogen af dagene. Men mon ikke turen går til Bilka en dag i påskeugen. Jeg må jo have plantereoler til terasseplanterne.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 12. Nej, vi ses desvaerre ikke, men jeg er rigtig glad for at vide, at der er en Bilka i Hillerod, da det ikke ligger langt fra mit sommerhus. Glaeder mig til at se herlighederne til sommer!

  SvarSlet
 13. ØV kan heller ikke komme forbi Bilka i Hundige lørdag, men fik endelig fat i din palnte stativ midtersektion (det har været udsolgt de sidste 14 dage i Hundige)
  Jeg har også været forbi og købe nogle af dine skønne løg og de skal i Jorden i weekenden
  ;-) Dejlig påske til dig og dine kære
  mvh Tine

  SvarSlet