Metalbakker

Gennem årene er der rigtig mange, som har spurgt mig om, hvor man kan købe metalbakker. Det er jeg rigtig glad for at kunne fortælle; det kan man nu i Bilka.

 

image

 

Jeg var lige forbi Bilkas havencenter i Tilst i går, og det var dejligt at se, hvor mange kunder, der var. De af mig udvalgte stauder - klematis, roser, buske og andet var fremme, og alt så godt ud.  Frø og knolde var der også masser af, men for anden weekend i træk var ‘Claus Dalby krukkemuld’ udsolgt. Surt … Men der er mere på vej …

 

Nu vil jeg gå i haven!

16 kommentarer:

 1. Hej

  Det lyder godt, og de bakker er også virkelig flotte.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 2. Ja det var verkligen snygga metalltråg/fat och bra pris också!

  SvarSlet
 3. Ja- jeg var også forbi Bilka Tilst igår og øv øv - som du skriver - ingen pottemuld. Jeg havde endda slæbt trailer med til hjemtransporten. Nu ringer jeg derud i morgen og får forhåbentlig at vide, hvornår den næste sendning kommer, og så er det jo bare med at være på pletten!
  Jeg fik dog som et plaster på såret hjembragt nogle af de flotte zinkbakker samt en enkel Dalby-staude, nemlig kvæsurten.

  SvarSlet
 4. Endnu en der melder sig flokken, var i Bilka i Tilst Ivar med trailer. Næste gang tror jeg bare jeg nøjes med at fylde bagagerummet op hvis der altså er muld. Sikke travlt der åbenbart er ude i de danske haver...
  Mette

  SvarSlet
 5. Også jeg var i Bilka i Tilst !
  Jeg var på cykel, så jeg er glad for de ikke havde noget jord ;-)
  Jeg fik et par af de største bakker med hjem på min cykel :-)

  Nu vil jeg nyde resten af kaffen her i drivhuset

  SvarSlet
 6. Jeg var i Bilka i Hundige i torsdags og fik 3 smukke stjerneskærme og 3 flotte blålilla dueskabiose. Dalbys pottemuld kom også med hjem. Seks sække, det burde være tilstrækkeligt til vores forbrug, samt tre store zinkbakker og en lille. Sådan nogle har jeg ønsket mig i flere år. Det bliver skønt at kunne undervande alle de små potter, der skal produceres i de næste uger.

  Til alle jer havekyndige. Hvilke træer vil I anbefale til fugtig havejord, hvor vandspejlet om vinteren står ca. en halv meter under jordoverfladen? Der står i forvejen en stor hængebirk. Syrener har også vist sig kunne klare mosten. Træerne må gerne få en maksimal højde på 6-8 meter eller lavere. Håber på nogle gode forslag :-)

  SvarSlet
 7. Fik heldigvis hentet muld sidste søndag... men udsolgt er der jo kun fordi vi er mange der gerne vil have ;0)
  skal klart afsted efter et par bakker også ...
  Go' dag i haven

  SvarSlet
 8. Bilka Viborg har masser af krukkemuld, stauder og Zinkbakker....så kik forbi ;)

  SvarSlet
 9. Lisbeth/Provence11. marts 2012 kl. 17.39

  tænkte om jeg kan bestille metalbakkerne på nettet?

  SvarSlet
 10. jeg håber da der kommer mere muld - skal lige ha det undersøgt her i holstebro... men håber da det. og ja det er nogle fine bakker dem må jeg også ha nogle af.... go søndag

  SvarSlet
 11. Kære Claus..Jeg har ikke nået en tur i Bilka endnu, men i morgen Mandag har jeg overtalt en veninde til at vi køre derud en tur. Vi kan jo lige så godt drikke Kaffe derude som herhjemme.. Jeg har lavet en ønskeseddel, så godt at vi har bilen med. Skal nok give en stemnings report fra Bilka i Hundige , så du ved hvordan der ser ud. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 12. Hej Hanne, som efterlyser træer til fugtige områder.

  Her er et tip eller nærmere en advarsel:

  Som 7-årig flyttede jeg med mine forældre ind i et nyt hus, og i forhaven stod en meget stor og utrolig sund vandpil. Da vi boede i søhøjlandet, talte mine forældre ofte i årenes løb om at der nok virkelig bare var meget vand i området. (Som tilflyttere var de jo ukendte med jorden). Vandpilen var meget høj og mange roste den, løvet var flot og vi havde en dejlig gynge i den.
  Netop det forår som jeg skulle konfirmeres fik vi nogle ubehagelige problemer med kloarken. Så påtrængende at mine forældre 14 dage før den store dag, blev tvunget til at grave hele havegangen og forhaven op, for at få nye rør mv. installeret.(ØV!) Til alles store overraskelse viste det sig, at problemerne var forårsaget af den yderst trivelige vandpil. Den fik simpelthen sin næring direkte fra kloarken og dens rødder havde gennemboret og tilstoppet hele systemet!

  Jeg husker ikke detaljerne, men panik er nok det ord som beskriver situationen bedst :-) På magisk vis lykkedes det at få en havegang inden festdagen, men træet måtte lade livet. Der var ingen anden udvej.

  I dag er der roser og staudebed hvor det stod, og jeg tror aldrig de vil plante en vandpil igen. Men de har dog en hængebirk, og den går det fint med.


  Bedste hilsener
  Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Jeg må i Bilka igen..... jeg fik nogle yndige hornvioler med hjem derfra for 14 dage siden som nu hygger dig i din muld på et særdeles beskyttet sted.
  KR. Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Jeg må i Bilka igen..... jeg fik nogle yndige hornvioler med hjem derfra for 14 dage siden som nu hygger dig i din muld på et særdeles beskyttet sted.
  KR. Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 15. Anneli Mie Jensen12. marts 2012 kl. 19.11

  Super fedt, lige hvad jeg mangler :-)

  Jeg var i Bilka i Næstved i søndags (igår) for at købe nogle af de produkter du har lanceret med Bilka. Det var ikke svært at finde dine ting, men de fleste hylder var tomme. Specielt de løse løg og knogle der var. Der stod desværre kun tomme kasser, jeg ville ellers gerne have haft nogle dahlia. Men det tyder på dine produkter er meget populære. Selvom jeg ikke bor tæt på Bilka, skal jeg da helt sikker der hen igen :-)

  have-hilsner Anneli

  SvarSlet
 16. Puha - var i Bilka i dag efter bakker og blev også fristet af roser, klematis og flotte terrakotta krukker. Det er søreme skønne varer, du har fundet frem :-)

  SvarSlet