Noget af det skønneste

Primulaer er noget af det skønneste, jeg ved, og lige nu er det de herlige kugleprimula, der stå på spring.

 

claus20120327_121558

 

Jeg har talrige primulaarter og -sorter, og der er altid plads til én til. De trives især i halvskygge, og det er et herligt gensyn, når de i foråret dukker op rundt omkring.

 

 

Ofte på uventede steder. For primulaer er rigtig flinke til at så sig selv.

14 kommentarer:

 1. Hei,
  Hva gjør en med kuleprimula etter blomstring? Bladene blir kjempestore, kan de klippes bort?
  Vennlig hilsen Hilde

  SvarSlet
 2. I love these primula's they are gorgeous.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Hvor er de yndige, dem må vi se om der kan blive plads til også.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Uhhh hvor jeg glæder mig :-D Mine er dog ikke så langt fremme som dine...
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Jeg elsker dem. Allerede som barn fyldte jeg min egen lille have med disse blomster.

  SvarSlet
 6. .....har lige åbnet pakke fra bogklubben i dag.......og er nu indehaver af den skønneste havebog om hemmelige haver.......fyldt med et hav af billeder og her i blandt rigtig mange roser.....love it....

  SvarSlet
 7. Kære claus.
  Ja, Primula er flittig, og de er for mig rigtige forårsbebudere. Sammen med de lyse gule kodrivere. De er bare så smukke. Hvornår er det tid til showaurikler? Omkring Dronningens fødselsdag? Annonceres de i Bilka´s tilbudsavis, eller vil du gøre opmærksom på, når tiden er inde til at drage mod havecentret?
  På forhånd tak.
  Kærligst, Iris.

  SvarSlet
 8. Hvor er de kønne, jeg har købt en enkelt kugleprimula....... det er da helt tosset kan jeg se.... der skal jo MANGE til.... :) :)

  SvarSlet
 9. jeg har sat hvide kugleprimula sidste år og lige nu nyder jeg dem i fulde drag, de er så skønne.
  Venligst Lisbeth, Silkeborg.

  SvarSlet
 10. Kugleprimula er virkelig et stort ønske her i haven, derfor havde jeg håbet på, at Bilka Hillerød havde nogle i forbindelse med deres åbning, men nej. Må derfor drømme videre - men måske familie forbarmer sig til min fødselsdag. Iøvrigt et forsinket tillykke til dig Claus :-)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 11. Min yndlings er den gule kodriver, som vokser i store kolonier i skovene omkring os. Synes min små haveprimulaer har blomstret mere eller mindre hele vinteren - de er bindegale og møgstædige:)

  SvarSlet
 12. Jeg har en pose frø liggende, som skal sås ligesåsnart årets sommerblomster er rykket ud af deres nuværende hjem. - Så bliver det nemlig hjem for stauder og 2-årige, der først skal blomster næste år.

  SvarSlet
 13. Har ledt efter de blå og hvide kugle primulaer længe.., uden held. Mon de kan købes i Bilka?
  Jeg har sat frøene fra klokkerankerne fra sidste år, desværre ser de ikke ud til at blive til noget??? Har heldigvis også købt frø, så klokkeranker skal der nok komme ;-)) Nogen som ved hvad jeg har gjort forkert med frøene?
  Ha' en dejlig dag allesammen
  Lotte nr5

  SvarSlet
 14. Og så seg selv må de så gjerne gjøre:) Jeg har slitt litt for å få de til å trives, men i år ser jeg jammen at de popper så vidt opp:)Hurra!

  SvarSlet