NU er det forår

Midt på eftermiddagen var jeg hjemme igen, og der er sket en hel masse, som jeg nok skal berette om de næste dage.

 

 

Når jeg tør at sige, at NU er det forår, er det fordi jeg i dag så årets første anemoner, på en sydskråning ikke langt herfra. I haven spirer og gror det hele. Det er utroligt, hvor meget der kan ske på en uge!

10 kommentarer:

 1. Ja NU er det forår. Dejligt, dejligt billed af anemonerne. Her er de "rigtige hvide" ikke i blomst endnu men balkananmonerne blomstre i haven.

  Jeg så de første nældens takvinge i dag og det er et helt sikkert forårstegn. Citronsommerfuglene har været på vingerne i et par dage nu. Alle steder i min have bygges der redder, egerne er helt kuldrede, frøerne kvækker i dammene og krokus står i store tæpper. SÅ skønt.

  SvarSlet
 2. Smukke anemoner! Jeg vente flere billede fra din have.

  hilsen,
  Vilmantas

  SvarSlet
 3. Det har da været skønt med et lille smut sydpå gennem din linse, men helt underligt som også jeg kan komme til at savne din have på blot et par dage.
  Du får sikkert også hurtigt sat os alle lidt i arbejde igen!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Velkommen hjem og velkommen til anemonerne. Her fandt jeg de spæde spirer fra anemonerne, da jeg ryddede et bed for at gøre plads til udvidelse af udekøkkenet. Håber anemonerne klarer sig det nye sted, selvom det ikke just er pænt at flytte på dem nu.

  Tilslutter mig Pia's kommentar; savner din have - og den må have savnet dig i de forrygende havedage, vi lige har haft. God fornøjelse/arbejdsglæde de kommende dage!

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 5. Åh ja... FORÅR... og hvor ER det herligt!

  Jeg har lige været ude på min daglige gåtur, som i dag gik igennem den lille, lokale skov. Jeg spejdede også efter anemoner, men har endnu tilgode at se den første "live".

  *SMIL* og velkommen hjem igen...!

  //Lisbet

  SvarSlet
 6. Jeps, det er forår. Sådan en dag som i dag er hel særlig med den lune sol og næsten ingen vind, det får alting til at se så smukt ud.

  Dejlig lille anemone...:)

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Håber meget for dig at du kan blive lidt væk i din dejlige have og få puslet med alt det dejlige, som du garanteret har stående alle vegne.

  SvarSlet
 8. Åh, ja - de først anemoner.
  SÅ er det forår og vi kan komme i haverne!
  :-) Dorthe

  SvarSlet
 9. Kære Claus . Velkommen hjem fra din tur til Bologna, og mange tak for dejlige hilsner dernede fra. Det ser ud til at være godt ude , men er sikker på at det også er godt at komme hjem igen. Jeg har nydt det dejlige vejr i dag med en køre tur op af strandvejen.. Dejlig tur i solen , men ingen anemoner endnu. kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Velkommen hjem, der er godt gang i haverne. Nu hvor du er hjemme igen, skal du nok få sat alle dine kasser i jorden. Jeg er selv lige kommet hjem fra en ferie i Berlin, der er det dejligt forår. Fik købt en del tyske haveblade, de har et kæmpeudvalg i havegenren.
  Tillykke med fødselsdagen fredag, håber du får en dejlig dag og tid til at nyde haven.
  Hilsen
  Jette G.

  SvarSlet