Oplagringsplads

Som mange af jer vil vide, har jeg et stort telt på omkring 80 kvadratmeter, som jeg vinteren igennem bruger til oplagring af planter og potter.

 

claus20120327_121914

 

Det står over The sunken garden, og selv om det er praktisk og rimeligt diskret med sin hvide farve, vil det være nogen af en overdrivelse at sige, at det pynter.

 

claus20120327_122004

 

Derfor er det planen, at det skal pakkes sammen her inden påske, så jeg igen kan nyde udsigten mod skoven fra havestuen.

10 kommentarer:

 1. Hej Claus.
  Det må man da kalde at lide for skønheden ;o)

  Sis

  SvarSlet
 2. i for travlt.... jeg tør næsten ikke tænke på hvor mange krukker du har i teltet :)

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Smukt patinerede krukker med alskens lækkerier. Men du har vel på forhånd en plan med, hvor hver enkelt krukke tager sig bedst ud, det er jeg sikker på.
  Og hvilke dejligheder gemmer der sig mon i kasserne ...?
  Selvom teltet er praktiskt og nærmest uundværligt, bliver det alligevel dejligt at få det pakket ned, til brug næste efterår.
  God fornøjelse.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 4. Som bekendt skal det være skidt før det bliver godt, men måske du skal vente til efter påske, med den vejrudsigt der er i vente.

  Dog bliver det dejligt at se alle krukkerne placeret rundt på din matrikel, ja både inden og udenfor :-)

  SvarSlet
 5. Ha, ha, ja det kan man kun følge dig i Claus!
  Det bliver dejligt for dig at få det ned. Jeg er ret imponeret over hele det stillen an, der må være med det. Det er ikke småting du gør for at få haven til at se prima ud igennem hele sæsonen!

  Kh.Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Bare lige et, måske dumt spørgsmål. Men er det for at stille dine planter et mere beskyttet sted, du gør det? For det gør vel ikke, at du kan holde det helt frostfrit, når vi har mere end 10 gr. frost?
  Venlig Hilsen
  Vibeke Andersen

  SvarSlet
 7. Kære Claus,

  kan godt forstå du længes efter din fantastiske udsigt fra havestuen. Foråret er logistisk set, en af haveårets helt store udfordringer.
  Her bakses der også rundt med frøbakker, priklingepotter, krukker, kar, urner, pokaler og jeg skal komme efter dig.

  Jeg er ikke helt tilpas med vejrudsigten for de kommende dage. Nu havde jeg lige glædet mig til, at få mine ranglede frø-lømler flyttet ud i drivhuset, og så begynder de dælme at tale om nattefrost!!!!!!

  Når et legeme nedsænkes i et karbad ringer telfefonen. Når frøspirer skal flyttes i drivhuset, vender nattefrosten tilbage. Det er næsten en naturlov:o)

  Mange forblæste hilsner og pøj pøj med det kæmpestore teltprojekt.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Kønt er sådan et monstrum ikke, men når man nu gerne vil gøre noget godt for alle sine små charmetrolde (planter) og de mange 100 potter, ja så må man jo lide for skønheden. Dejligt når det kommer ned. Lyset er jo også kommet igen om aftenen, af den grund kikker man jo mere ud end om vinteren når det er mørkt, det meste af dagen.

  Knus herfra det midtfynske hvor det også blæser, jord og skidt flyver om ørerne på os, Pia

  SvarSlet
 9. Nej kønt er det ikke, men smart. Det bliver godt at få det pillet ned og også nemmere at komme til alle plantekasserne som jeg gætter på indeholder industrielle mængder af planter der skal ud i bedene?

  SvarSlet
 10. Hihi, enhver planteskole med respekt for sig selv vil blive grøn af misundelse over hele dit kæmpe lager af planter :)

  SvarSlet