Skyd foråret!

Mon ikke mange har taget – eller tager – smukke forårsbilleder af haven eller naturen? Det ville være rigtigt hyggeligt, hvis I havde lyst til at dele dem med os her på bloggen.

 

claus20120127_081230

 

Derfor vil jeg lave en lille konkurrence, hvor I bliver dommerne: Mail mig jeres bedste forårsbillede med nogle linjers tekst.

 

claus20120128_055810

 

Sidste frist for indsendelse er søndag d. 13. maj. Ugen efter kan I så stemme om første, anden- og tredjepræmien.

  claus20120128_052501

 

Førstepræmien er ’Hemmelige haver’ samt et besøg for to personer i min have søndag d. 24. juni kl. 11.00

 

Andenpræmien er ’Et haveår’ samt et besøg for to personer i min have søndag d. 24. juni kl. 11.00

 

Tredjepræmien er et besøg for to personer i min have søndag d. 24. juni kl. 11.00

 

Jeg får mange henvendelser fra folk, der gerne vil se min have, men jeg holder kun åben for en meget sluttet kreds få gange i 2012. Flere tusind melder sig, og jeg trækker halvtreds ud til hvert arrangement, så …

 

claus20120128_055052

 

Chancerne for at komme gennem nåleøjet er altså noget større her.

 

NB. billederne her er taget for få minutter siden.

 

 

30 kommentarer:

 1. Oj, vilken utmaning! Men självklart vill man öka sina chanser att få hälsa på i din underbara trädgård. En liten fråga; Ska bilden vara från egen trädgård eller kan det vara en vårbild vilken som? Ha en bra söndag!

  SvarSlet
 2. Kære Ingela - nej, det behøver ikke at være fra ens egen have.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Brilliant idé. Desværre er jeg kun en "sigt-og-skyd" person, men glæder mig til at se, hvad de mange dygtige fotografer disker op med :-)

  SvarSlet
 5. Det blir vanskelig å ta så fine bilder som de du har blogget i dag. Men jeg melder meg nok på etterhvert. Håper som mange andre å se din vakre hage!

  SvarSlet
 6. Du tar sjanser:) det må da bli fryktelig mange bilder. Men du vil ha bare 1 bilde fra hver?

  SvarSlet
 7. Skøn ide med læsernes egne billeder og så endda med gevinst-chance. Det bliver spændende at se de dejlige billeder.

  ih, hvor du lokker med havecenterbesøg - der er nok at friste med :)

  SvarSlet
 8. Kære Claus.. Det var dog en rigtig sjov ide, og jeg er sikker på at mange vil benytte sig af det og begynde at finde smukke motiver. Jeg selv har et par ideer i ærmet. Den ene er at tage en tur til det mørke Jylland, helt derop hvor du tror at det er løgn. Deroppe kender jeg en kone som bor i det dejligste hus på en lille skrænt, faktisk det første i den lille by . Et hus med kvist og skorsten, og den dejligste have , hvor de hvide duer flakser omkring, og hvor roen ingen ende vil tage. Den dejligste kone ved jeg har på sit spisebord... fyldt med så bakker, ja ikke engang spisebordet er nok for hende, hver en lille plads er i brug , og hvis der skulle kommer en vennesjæl forbi, bliver de henvist til køkkenet.Jeg vil satse alt på at vinde din konkurrence i år, så jeg kan få adgang til dit paradis i Risskov .Hvad gør en mand som jeg så..? Har masser af billeder der suser igennem hovedet, men et vinder billede bider sig fast... Hvad hvis jeg fik den dejlige kone i det lille hus med kvist og hvide duer til at lægge sig op på spise boret og se dejlig ud. Tænk engang, det ville være som en pige i maj.. En pige der ligger i Risskovbunden. Hvis jeg så kunne få listet et lille smil ud af hende .. Ville vinder billedet vist være hjemme.. Det er vel godt at fristen først er sat til søndag den 13 maj, så er der rigelig tid til at overtale. Kære Claus regn med mig , jeg vil i år satse meget for at vinde. Ønsker en dejlig dag hvor end i bor. de kærligste hilsner fra Paw.

  SvarSlet
 9. Sikke en fin fin ide.... Jeg glæder mig til at se hvad der kommer af billeder - og til selv at sende ét ind :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 10. Nu vil jeg prøve at være med for dog at få en chance for at se din have i Risskov!

  Må man sende mere end ét billede ind?

  SvarSlet
 11. Super ide! Måske man også så skulle tage kameraet med en tur i haven.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. hi hi, jeg stemmer på den blå primula.... det kan ikke gøres smukkere :)

  SvarSlet
 13. Det vil helt sikkert være en oplevelse at besøge din have, så selvfølgelig deltager jeg i konkurrencen :-)

  SvarSlet
 14. øv hvem der bare havde et digetalkamera, men alletiders ide. Var inde på en blok forleden og så de skønneste billeder, signes vals, Hendes billeder er da topkandidater, hun har det skønneste lys på sine billeder.
  kh
  Gunvor
  forsat god påske.

  SvarSlet
 15. Ja øv...hvor ville jeg gerne deltage, præmierne er bare så gode! Mit kamera, som i forvejen ikke er det bedste i verden, er gået i stykker. Jeg kan godt tage billeder, men kan ikke se hvad jeg fotograferer...såeh suk og øv!

  Men det bliver spændende at se de smukke billeder:-)

  SvarSlet
 16. Jag brukar smyga runt här i det tysta men nu får jag väl tacka så himla mycket för allt du delar med dig av! (eftersom jag skickade in en bild...) Ha det gott!

  SvarSlet
 17. Kære Claus.

  Slipper en collage gennem nåleøjet, hvis det er...?

  Hjerteligst og fortsat god påske.

  SvarSlet
 18. Kære Zeb,

  Desværre! Kun enkeltbilleder!

  SvarSlet
 19. Jeg går en runde i hagen med kamera minst 3 ganger om dagen tror jeg. Ikke noe fint speilrefleks kamera men når man tar SÅ mange bilder blir det jo noen brukbare. Også er det så fint å ha bildene for å se hvordan hagen forandrer seg fra år til år. Kunne ikke klart meg uten.

  SvarSlet
 20. Kære Claus.

  Det er bare helt ok.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 21. Kære Claus,
  Har det ligesom Nette - "sigt-og-skyd-færdig"!!!
  Fotografering her i huset står herren i huset som regel for - men der findes da et foto fra i år, som måske er et meget godt bud på forårets komme - så det sender jeg til Risskov.

  Kærlig hilsen
  Kare

  SvarSlet
 22. Dine billeder er de dejligeste men jeg er sikker på at der også vil komme mange andre smukke billeder.

  Selv synes jeg nærmest at det er umuligt kun at vælge et billed men forsøges må jo gøres og du får et jeg tog i morges efter regnen da jeg fandt mine purissimas i blomst ved magnoliadammen.

  Detsværre er de lidt tidligt på det for den kæmpestore magnolia de skal blomstre sammen med blomstre endnu ikke. Sidste år passede det og det var lige så fint som jeg havde drømt om men hvem kan klage når tulipanerne blomste?

  SvarSlet
 23. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 24. Kjempe spennende! Jeg har sendt inn bilde og krysser fingrene!

  SvarSlet
 25. Jeg prøver å sende inn bilde, men får det ikke til...

  SvarSlet
 26. Nei nå gikk det, he, he:) Jeg krysser alle fingre jeg har, det hadde vært så gøy å vinne:) Men det vil vi jo alle, jeg ønsker alle lykke til:)

  SvarSlet
 27. Så har jeg sendt et billede ind, håber virkelig jeg vinder:)

  SvarSlet
 28. Hej Claus,

  også jeg vil gerne sende et billede, men vil først gerne spørge, hvor stort, alså målt i pixel og kb må billedet være? Jeg vil nemlig helst selv reducere størrelsen istedet for at det gøres automatisk af et program.

  Spændende bliver det at se billederne - og de heldige vindere.

  Hilsen
  Helle i Schweiz

  SvarSlet
 29. Øv øv øv - troede jeg kunne nå, at være med. Havede endelig et roligt øjeblik unden jord på fingrene og håbede på, at konkurencen kørte hele søndagen med.
  Sender dig via mail et billede af en fantastisk anemone som jeg alligevel ville høre om du vidste noget om.

  Glædelig forårs søndag alligevel.
  :-) Fritze

  SvarSlet
 30. Ja, jeg troede også vi havde hele søndagen - kom først hjem fra weekend tur til Sjælland om eftermiddagen og skulle lige udnytte vejret til at ordne have, så det blev aften før jeg kunne hjælpe min kone med at sende ind.
  ØV

  SvarSlet