Som et nystrøget lagen

Ja, sådan ser alle vore stenmelsgange ud nu, hvor Asger og Preben har spredt nyt stenmel og stampet det.

 

claus20120327_114147

 

Som tidligere nævnt er det ikke kun planterne, det handler om her. Havens design og formgivning interesseret mig mindst ligeså meget.

 

claus20120327_114123

 

En gang var her græs, men det savner jeg overhovedet ikke. Tvært imod ...

22 kommentarer:

Pilgrim sagde ...

Du har en väldigt vacker struktur i din trädgård. Jag jobbar bit för bit för att bli av med gräset. Jag jobbar lite i motvind eftersom min man vill ha en gräsplätt kvar :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

Diana`s sagde ...

hej claus ..hvor ser det spændende ud , og sikke et kik ud over haven ..dejligt så kan man rigtig danne sig et indtryk..god arbejdslyst til folket..hilsner fra det midtjyske
Diana

ANETTESHUS sagde ...

Å, så fresht og lekkert med "nye laken" laken i hagen, Claus! Jepp! Nå er alt klappet og klart, ser jeg; hagesesongen kan begynne! ... fram med hodelykten;))

STOR klem
ANETTE

Anonym sagde ...

hej Claus,
hvor ser det bare godt ud :D smukt arbejde!

- og så har jeg en svaghed for haven på denne årstid, inden alting bare vælter frem og op, jeg synes, det fremstår så smukt lige nu - det 'rene look', som jeg kalder det :)

kh Mette (i Horns Herred)

Anonym sagde ...

Hej Claus din have er flot også på denne årstid.

Rigtig god fornøjelse på Sjælland

Mvh Maibritt

Märit i Mariehem sagde ...

Så fint det ser ut! Skulle också vilja ha stenmjölsgångar på några platser!
Måste det läggas nya "lakan" varje vår?

Ha det gott!
Märit

Sis sagde ...

Hej Claus.
Det er flot at se den store forandring det giver, at stenmelet friskes op. Når stenmelet bliver "gammelt" ligner det mere jorden i de omliggende bede, mens den nye lyse stenmel accentuerer og strammer havens design op på flotteste vis.
Godt arbejde.
Med venlig hilsen
Sis

Nete sagde ...

Hej Claus

Tak for overblikket - det giver bare super god mening med de nye låger/porte i venstre side. Nu vi er ved formgivning, så håber jeg at du viser et "luftfoto" af dine nye skærm-træer, når de er sprunget ud. Det ser så spændende ud, men jeg kan ikke helt se linjen i forhold til havens andre linjer, så det glæder jeg mig rigtig meget til at du viser os :-)

Fortsat god arbejdslyst:-)

Anonym sagde ...

Kære Claus

Det ser bare flot ud med udsigten ud over haven fra altanen, rigtig sagt det er som nystrøget lagner, (selvom de ikke bliver strøget her, men det er ikke noget mere lækkert at komme et sted hvor man har gjort det).
Her er vi ikke enige om græsset, min mand vil beholde det og jeg vil gerne af med det, så det er lidt svært, men det må være noget med den gyldne middelvej.
God tur til Sjælland de næste to dage. Håber du vil møde nogle af de blogger som skriver her. Turen for mit vedkommen bliver for lang, vi har jo også bilka i Odense, der håber vi, at vi ser dig engang, istedet for alle de flotte papfigurer der står rundt omkring.

Knus herfra det midtfynske, Pia

Anonym sagde ...

Det er en helt fantastisk forandring når man tænker på "før" og "nu".
Tænk hvis vi andre kunne starte forfra på den måde :-) Det er jo netop det her som er SÅ fascinerende ved en have: Man kan altid gøre det om og friske op etc.
Det ser virkelig godt ud, kan godt forstå at du tager dig tiden og besværet med også at shine stierne op Claus.

Og sikken et dejligt solskin, vejret er så skønt at man glad langt ind i sjælen.

Kh. Lisbeth K.

Anonym sagde ...

Kære Claus
sikken en udsigt. På disse billeder fornemmer man det overordnede design meget fint. Og nu forstår jeg de nye flade træer nederst i haven meget bedre. Her kan man se hvad rum og struktur er. Begrebet rum er i virkeligheden meget abstrakt, men konkretiseret fint på dine billeder.
hilsen Anne Marie Christensen

Nette sagde ...

Suk ..... hvor smukt!

Anonym sagde ...

Kære Claus.

Flot kig oppe fra 1. sal. Jeg ønsker mig, at du laver et videoklip med panorering deroppefra, så vi rigtig kan se havens spændende linier fra oven!

Vores græsplæne er mere end halveret de sidste år, en drastisk ændring når der også skal være plads til børn, men et godt skridt på vejen for både mine ønsker og min mands græsallergi.

Mit stenmel omkring højbedene var blevet dækket af mos, jeg har ikke fulgt dit råd med at skifte det øverste lag hvert år... Det kommer til at ske fremover i takt med flere stier og arealer med stenmel i haven.

Kh Gitte ved Viborg

Anonym sagde ...

Hej Claus
Hvor smukt og misundelsesværdigt. Prøver selv desperat at finde en løsning til mit 4. plateau - ja du/I læste rigtigt. Jeg bor i et meget kuperet terræn, og haven er lukket inde til alle sider, så jeg har faktisk ikke mulighed for at få maskiner ind og lave det grove.
Kærligst Egtved-Pigen

Anonym sagde ...

Suk.......jeg har også meget græs og 'desværre' ikke en familie med græsallergi......jeg får ALDRIG nedlagt den græsplæne
Kh Rikke fra Fyn

Jytte sagde ...

Ih, hvor er det fint, Claus! Og nu har du givet mig et skub.
Jeg har en helt anden slags have end dig: en Wild (Life) garden, men derfor skal der alligevel strammes op engang imellem, og i de seneste år har vi været lidt sløsede med 'Omfartsvejen' i baghaven, som er en græsgang slået i det høje, vilde græs. Buen heroppe foran huset er efterhånden blevet for udflydende, så nu må jeg ud med haveslangen en af dagene og rette linierne op. Og så skal jeg have gravet (læs: nogen skal grave for mig!) den største model murerkar ned i plænen, så jeg også kan få vandspejl i haven - altsammen i al ydmyghed forstås!
Happy Garden Designing
Jytte
www.danishknitdesign.com

Margrethe sagde ...

Hvor er det flot.

Ingela sagde ...

Vilken fin planlösning du har! Älskar både de rundade hörnen och de raka häckarna. Gräsmattan har aft en tendens att försvinna här hos oss också sedan vi flyttade in.....det finns ju så mycket roligt att plantera istället!

Merete sagde ...

ser godt du ... glæder mig til se billede med grønt omkring det nye vandspejl ;0)

Lisbeth sagde ...

Jeg nyder virkelig disse overbliksbilleder og stierne er så fine med nyt stenmel, inden længe ser man dem næsten ikke for det blomsterhav du har.

Helle Marqvertsen sagde ...

Hej Claus
Det ku være spændende med en bog fra dig om havedesign / haverum / stramme-ulige linier....var det ikke noget som du ku blive inspieret til at skrive om ??
Den første køber er klar :-)

mvh Helle fra Glostrup med lille have men stor lyst

Anonym sagde ...

Kære Claus
Jamen, det ser da også helt kongeligt ud med de smukke låger, fint hus og fantastisk inspirerende have. Min have er jo lille bitte ved siden af, men derfor kan man jo godt fornøjes over at se noget smukt andre steder. Tusinde tak for, at jeg må hænge på.
Rigtig god påske til dig og dine hjælpere fra
Bibi fra Almind