Video d. 25-3 2012

 

En lille søndagshilsen!

16 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Sikke en dejlig morgen tur vi her bliver taget ud på!
  Jeg får helt lyst til at få mig et par kodriver :-D
  Rigtig god søndag til jer alle!
  Knus Gro

  SvarSlet
 2. Tak for at dele din have med os her fra morgenstunden.
  På Falster blev vi snydt for det det dejlige forårsvejr i går, men her til morgen er der sol, varme og forårsglæde, så det ser ud til at blive en dejlig havedag.

  Go´søndag

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Det var en dejlig overraskelse lige herfra morgenstunden med kik i den fortryllende have, sikken en ro der er og med en masse dejlig fuglesang i baggrunden.
  Jeg forstår godt at du nyder er gå rundt i dit paradis og nyde det hele.
  Forsat god søndag til dig og alle I andre havetosser derude rundt omkring.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Tak for dejligt morgenkig :-) Det ser vidunderligt ud! Nu har jeg fået min daglige inspiration til selv at gå i haven. Tror sørme jeg bliver nødt til at tage solfaktor på i dag :-)

  SvarSlet
 5. Hej Claus,

  Tusind tak for den dejlige morgentur. Jeg har nydt at se, hvordan en have kan se ud. Især de mange dejlige påskeklokker. Jeg har i torsdags plantet 30 stk. fra Gartneriet Spiren - virkelig smukke planter. Vi har ryddet et krat her i vinterens løb, og påskeklokkerne står i bunden. Men på skråningen bagved vælter det op med skvalderkål, nu det har fået lys. Så de fine løjtnintshjerter, der er købt til det, bliver i dag plantet i krukker i stedet for. Og så står den på Hosta og Storkenæb på skråningen.
  Så det er dejligt at kunne se din have og nyde den orden, der altid findes.

  God søndag til alle - jeg må i haven og nyde det gode vejr og fuglenes sang.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Tusen takk for turen! Påskeklokkene dine er fantastiske. Til tross for en usedvanlig tidlig vår har det ikke vist seg knopper på min enda, men julerosene blomstrer, de sto klare da sneen forsvant for en uke siden. Ha en fortsatt deilig søndag :-)
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Tusind tak for video - hvor er det dejligt at følge "din have"
  Det tegner godt!!! må være en fornøjelse at gå rundt og nyde det hele!!
  Forsat god weekend og arbejdslyst!!

  mange hilner
  jmn

  SvarSlet
 8. Hej claus
  Så dejlig en morgentur ..... Jeg kan ikke forstå at mine påskeklokker er så korthalset. De hænger nærmest med hagen i jordoverfladen og nogen er der gnavet i - ormehuller. Kan man plante for dybt? Eller får de højde med årene?
  Ha en fortsat dejlig søndag
  Kh Rikke fra Fyn

  SvarSlet
 9. Det var et skønt kig i din drømmehave. Jeg er netop nået hjem til dejlige, helsebringende lyde af spurve, mejser og musvitter samt en lærke i det fjerne i min have efter en lang weekend med vanvittig høj musik fra gymnastikopvisninger og tromme-/blæserkorps, som mine børn deltager i. NU må det endelig være tid til, at genoplade mit trætte hoved ved at rode lidt i jorden.
  Mange hilsner, Annette Halling.

  SvarSlet
 10. Skal da lige love for at alt er langt fremme i haven hos dig. Der må være ekstra lunt i Risskov, den lille gule kodriver er slet slet ikke så langt fremme her hos mig.
  Tak for dejlig forårstur.

  Kærlig hilsen
  Engblomsten

  SvarSlet
 11. dejlig morgentur. påskeklokkerne er bare så skønne lige nu. jeg har en heldel børn af den gammeldags alm. og selv de er vidt forskellige i farverne, dog ikke som de nye fra Spiren. De er unikke.
  Det er den skønneste årstid nu, den er bare for kort. varmen "brænder" blomsterne for hurtigt af. Det er bare om at nyde det.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Sikke en dejlig søndag-morgen-have-vandring. Og hvor er den fin den lille blå Anemone, og de mange søde ´blufærdige´ Påskeklokker som rødmende titter ned på deres små grønne sko ...
  Gad vide om ´gæsterne´ i skoven egentlig er klar over, hvor heldige de er, når de sådan kan ´tyvse´ sig til et gratis indkig i Claus Dalby´s smukke have!! Håber de fleste skønner på ´udsigten´ når de profilerer gennem skoven.
  Hvor har du ret, når du siger det ikke kun handler om at HA´ en have, men blive ved med at skabe og kreere.
  Rigtig god dag til dig.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 13. Tak fordi du tog dig tid og besvær med at vende alle påskeklokkerne om, så vi rigtig kunne glædes over dem!
  Du har godt nok mange Claus.

  Var det ikke noget at sætte dem rundt i kanten af din sunkne have, så man kunne nyde dem "nedefra"? (Eller er den mon stadig inddraget til opmagasinering på denne årstid?)

  Hjerteligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Jeg også site og nyde mig sjældent i have fordi set er så mange ting at gøre.

  SvarSlet
 15. Tack, vilket paradis ni har! Tack för att du delar med dig av alla dessa vårblommor till oss Stockholmare..som ligger lite efter..

  Lite nyfiken på att se hur helheten i trädgården ser ut i kameran. Nu fick man se alla detaljer och närbilder. Ann

  SvarSlet
 16. ett litet tillägg


  ...ligger efter ..med vädret alltså...

  SvarSlet