Vinterklokker

Jvf. et af morgenens indlæg kan jeg sige, at en af de planter, der står og venter på mig derhjemme, er en forholdsvis ny julerose med det smukkeste kobberfarvede løv.

 

20120316_065459

 

Den hedder ’Winter Bells’ og får de mest elegante rosa hængende klokkelignende blomster omkring juletid. Den kunne jeg ikke stå for.

 

image

3 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Dét kan jeg heller ikke, altså stå for denne ´Klokke´. Hvor er den smuk, sartrosa og med kobberfarvede blade? Ja, men det hjælper jo ikke så meget at forelske sig i en sådan, hvis den endnu kun kan fås, i Belgien ???
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Tror da nok lige jeg er forelsket !!! SUK.... Alle de skønne planter der findes. Da godt man har en mark på 10.000m2 der kan inddrages, hvis jeg ikke har plads nok i haven !! ;))
  Rigtig god tur kære Claus. Glæder mig til at høre om turen dernede.
  Knus
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Ganske og aldeles bedårende.
  Tror efterhånden, jeg må opgive at have juleroser og påskeklokker. Trods indhegning af en del af dem, forsvinder de og står uden blomster/knopper. De havde ellers fået blomster, inden frosten satte ind, men de er åbenbart guf for et eller andet væsen, når det bliver tilstrækkeligt koldt til, at der ikke findes anden frisk føde. Så nu har jeg kun nogle meget, meget kedelige blade tilbage, som jeg lige så godt kan fjerne fra jordens overflade. ØV!!

  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet