At ældes med ynde

De fleste af mine krukker er smukt patinerede, og jeg elsker, når de bliver dækket af grønne alger, eller endnu bedre mos!

 

20120125_045500 20120125_045442 20120125_045449

 

Det vidner om et levet liv. Og det er da smukt ...

15 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Jeg har været i Bilkas havernes i dag, skulle lige bruge nogle Potter og diverse andet. Jeg ville også have haft kojord til roserne, jeg plejer at lægge et lag øverst omkring roserne og så langsom kratte det ned. Men de havde det ikke. Ved du om det kommer eller er det taget ud af sortiment? Jeg spurgte derude men det anede de ihvertfald ikke noget om
  Mette

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også krukker med masser af patina - det er GULD for mig :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 3. Krukker med patina er skønne og det samme må siges om mennesker - her må det også godt kunne ses at der er blevet levet et liv og sået mange små frø, hvoraf nogle spirede og blomstrede, mens andre aldrig blev til andet end et frø...........
  Elsker også mine patinerede krukker, baljer og gamle æblekasser og øver mig i at elske mine rynker lige så højt. :o)

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  Jeg startede først min krukkesamling sidste år, så jeg må vente lidt med mos og alger. Men det kommer ganske langsomt kan jeg se. I år synes jeg, at alle krukker i handelen er glacerede og i alle former og farver. Og jeg foretrækker terakotta. Kanske godt det samme, for så fristes jeg ikke til at købe flere.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Åh, det är så vackert med all den där härligt gröna patinan! Jag bara älskar det.
  Önskar dig en riktigt fin påsk / Liv

  SvarSlet
 6. En rigtig god ide til det ellers polerede udtryk....det giver en god kant i haven.
  God Påske..

  SvarSlet
 7. Krukker med masser af patina er de smukkeste!
  Hvis jeg kan ældes med samme ynde, vil jeg altså OGSÅ være en krukke!
  God Påske, Claus... :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Du har helt ret. De patinerede krukker er de dejligste :-)

  @ Mette, jeg har købt komposteret "kojord" i Bilka for et par uger siden.

  SvarSlet
 9. @Nette.
  Tak for Info. Bilka Tisl havde det ikke men de må så heldigvis bare have haft udsolgt og ham jeg snakkede med ikke vidst at det ER i sortimentet

  SvarSlet
 10. Hej Claus..Kan kun give dig ret..Det er så smukt, når potterne får de grønne farver..Dine er vældig flotte..Kh & god påske fra Camilla..

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Det er som med mennesker, nogen ældes med ynde, andre yndes med ælde ... det er fascinerende. Nogle meget smukke potter og krukker, du her viser.
  Tak skæbne. Har lige set at et vintervejr lurer forude! Hjælp, mine små puslinge, Cobea og Lathyrus, må vist hellere bringes i sikkerhed, ind i varmen. Det ville da være synd om de frøs, her i april. Alligevel elsker jeg april, en måned med de største overraskelser, vejrmæssigt, men også havemæssigt. En skøn forårsmåned, trods alt, hvor alt knoppes og grønnes. At gå tur igår på Dybbøl Banke i solskin med en nærmest azurblå himmel. Opleve træerne blomstre i hvidt og rosa, og lærketræerne der knoppes, så føler man livet begynde påny.
  Rigtig god Påske.
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 12. Ja det er smukt med patina på krukker og andet i haven. Jeg købte for nylig endnu et af de galvaniserede foderhuse og kunne se tydelig forskel i forhold til det jeg havde købt 2 måneder tidligere - det bliver jo også smukkere og smukkere.

  SvarSlet
 13. Enig! Elsker naturen og det naturlige, stemningen som tidens tand frembringer !

  SvarSlet
 14. Pingvinprinsesse10. april 2012 kl. 16.52

  Til Hannemor og andre interesserede

  Hvis krukkerne skal "ældes hurtigere" kan man finde en klat mos, blende den med ymer og male krukkerne med blandingen. Så får de lynhurtigt patina.
  Det skal ikke være skovmos eller rensdyrlav. Find noget, der ligner, det, der skal være på krukkerne.
  Jeg tror Anne Just engang viste det i Haven i Hune, men har også set tippet andre steder...

  SvarSlet