Bilkas havekatalog …

… er på gaden med mange spændende planter og tilbud. Se kataloget her.

 

image

 

image

15 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Håber du har nydt dagen i haven. Her er der gang i en, alle planterne er kommet ud af Sri huset som nu skanørs klar til sæsonen, jeg krydser fingre for at det er forbi med nattefrost

  Blomstrer hortensiaen du nævner i kataloget på 1'ste års skuddene?
  Hav en god havesøndag?
  Mette

  SvarSlet
 2. Kære Mette - nej, hortensia 'Aysha' blomstrer på forrige års skud. Det er altså grene fra sidste år, der er på den plante, du køber, og de kommer til at blomstre i år.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Du er noget af en mesterfrister! Hvor skal jeg dog gøre af det?

  SvarSlet
 4. Det er sørme godt gået Claus. Jeg må sige, at jeg håber at der nu kommer endnu flere som kan se det sjove i en lækker have. Det kan næppe gøres bedre. Jeg erret vild med billedet på side 4. Suk. Set det er da bare smukt. ;)

  SvarSlet
 5. mon ikke bilen lige kommer til at svinge omkring Viborg, når den skal køre mig fra Silkeborg til Skive i næste uge? Skønne skønne ting og blomster.
  Hilsen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 6. Utroligt at havecentrerne rundt om i landet ikke har fundet på noget lignende det samarbejde du har med Bilka. De må virkelig føle sig sat bagud. Var i Bilka for at checke det du anbefaler, og må sige, at tingene er gode og prisen kan man være med på. Supert initiativ til glæde for os "normale" havemennesker.
  Hilsen Martin, Kalundborg

  SvarSlet
 7. Der er masser af fristelser :) Jeg er sikker på at du og Bilka er med til at udbrede haveinteressen rigtigt meget og det er jo skønt.

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Jeg var i Bilka i går og der smuttede sørme lige en sæt plantereoler med hjem i bilen. Dejlige varer.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 9. Uhh... den hvide pæon du viste fra haven i går er i kataloget!

  Hvornår kan ærteblomsterne slippes ud af drivhuset - jeg mangler altså potterne (og pladsen) til solsikkerne, stolte kavalerer og alle mulige andre sommerblomster?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Nå for søren, har tjekket hvornår du plantede klokkeranke (og lathyrus) ud sidste år - 24. maj, pokkers der er jo lidt tid endnu...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Å kjære vene, så mange fristelser på ett brett bir for mye for et stakkars norsk havehjerte...jeg er født i feil land!

  SvarSlet
 12. Åhh, sikke en mavepuster af skønhed. Hvilket katalog!
  Det er virkelig godt gået. Sikke mange smukke, smukke planter og ting, du har udvalgt!
  /Maria

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Det er helt fantastik at du kan tyde mine mærkelige ord. Når jeg skriver på IPad-en kommer der ind i mellem noget mærkeligt frem hvis man ikke lige chekker hele tiden. Tak for at du gætter dig frem i det vås jeg får skrevet og alligevel giver mig svarene
  Mette

  SvarSlet
 14. Kære claus

  Flot forårskatalog I har fået stablet på benene, man bliver virkelig fristet over evne.
  Især det skønne billede på side 4, må friste rigtig mange havemennesker med den frodighed, som det viser.
  Men også rosen på rækværket må få mange op af stolene. Allermindst det lille billede med buegangen har jeg kikket meget intens på, det er bare så flot.
  Et katalog der virkelig må sparke nogle plante/havecentre over benene. Godt gået.

  Solskinsknus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 15. Nej så kom jeg da lige til at købe et par pæoner inden tilbuddet! Nå øv. Fik 2 flotte planter med masser af knopper - SÅ ingen frost!

  SvarSlet