Det er ikke størrelsen …

Faktisk synes jeg, at store blomster godt kan blive lidt vulgære. Nej, jeg holder endnu mere af de små og sarte – de stille eksistenser. Solisterne.

 

20120423_163735

 

Sådan nogle har jeg en mængde af i bunden af mine bede, og de fleste spiller en helt uundværlig rolle. For eksempel denne lille dobbelte måneskinsgule primula med sortsnavnet ‘Val Horncastle’. Sød ikke?

 

20120423_163719

 

Den vil jeg foreslå Bilka at sætte på programmet næste år.

18 kommentarer:

  1. Helt og aldeles bedårende.
    Ser frem til at den kommer i Bilkas sortiment ;-)

    Bedste hilsner
    Gitte
    Vildbjerg

    SvarSlet
  2. Ja Primula er en skøn blomst, især fordi den starter tidligt og formerer sig villigt. Absolut et must i haven.
    Hilsen,
    Lis, Ølsted

    P.S. Tak for en hyggelig snak i Bilka, Hillerød i sidste måned Claus.

    SvarSlet
  3. Da vi ikke ahr bilka her, desverre... Vet du noe sted på nettet som selger disse? Jeg har jammen begynt å bli glad i det lysegule, hi, hi:)

    SvarSlet
  4. Den er jo helt uundværlig!
    Hilsen Pia

    SvarSlet
  5. Sikken en skønhed. Hurra for Bilka samarbejdet det er virkelig kommet mig/os tilgode. Har købt både stativer, alkymist samt flere klematis
    der ude i år. Desværre var de store prydpære udsolgt. Nu glæder jeg mig til stenmels stier og angiveligt er der også noget at se frem til til næste år.

    SvarSlet
  6. Kære Claus

    Den er ganske enkelt et must-have. Der har sneget sig et par måneskinsgule (læs: meget creme og lime) planter ind hos mig for nylig, og Linda her ovenfor skrev, at jeg nok var blevet "clausificeret". Pragtfuldt udtryk! Det har jeg taget til mig som mit eget. Og hun har jo tilmed ret :-)

    SvarSlet
  7. "Clausificeret" er jeg vist også blevet. Er ved at etablere et måneskinsbed med sart gule og cremehvide blomster og blade. Er sikker på at den skønne primula vil gøre sig godt der.

    Iøvrigt tusind tak for alle de skønne indlæg. Følger bloggen dagligt :-)

    SvarSlet
  8. Hej Claus

    Kommer til at tænke på at de vil se smukke ud i blomster teatret. Jeg har ladet mig inspirere af dit og det aurikelteater jeg har set i bogen " den engelske have", og fået lavet et i mahognitræ med en lille fuglekasse i taget ;-). Lige nu er der små hornvioler i, men disse vil da også være smukke. Hvad har du i dit nu? Måske vi kan se et billede ;-) tak for inspirationen. Rikke Møllebjerg, Vejle

    SvarSlet
  9. Mega-sød :) og så var den der lige igen med den der lækre cremegule.

    Måske har du læst ovenfor at der er opstået et nyt begreb, der hedder Clausificeret. Det har sikkert været udbredt længe, men nu har Linda sat betegnelse på. Ret betegnende, ikke :)

    Ulla

    SvarSlet
  10. Wauw....SMUKT! Jeg tømmer Bilka for hver og en :)

    SvarSlet
  11. Wow den er delikat ;-) Den ville jeg nok gøre meget for at eje!!!!
    K.Gro

    SvarSlet
  12. Helt bedårende vakre Claus!

    SvarSlet
  13. Kære Claus

    Tak for navnet.Købte nogle for et par år siden de står i selskab med den lysegule fladkravede kodriver, og ser glade ud. De kommer trofast og har også bredt sig lidt. Den vil helt sikkert blive et hit i Bilka.

    Engblomsten

    SvarSlet
  14. Disse smukke billeder. Det er en lise for sjælen at komme her forbi engang imellem.

    SvarSlet
  15. Ih hvor er den fin og kær Claus.

    _ Kh. Lisbeth K

    SvarSlet
  16. Hej Claus

    Jeg er ny på din blog - opdagede den først i marts i år. Har købt mig fattig i skønne ting i Bilka og fundet meget inspiration her på bloggen. Sad og læste gamle indlæg og faldt og dit 'noget for noget' indlæg - blogbestyreren lever af tilkendegivelserne fra 'dem derude'. Så her er mit lile livtegn Fandt også ud af hvorfor det åbenbart tog så lang tid før der dukkede påfugle op, da jeg læste andres kommentarer. Jeg hoppede i med samlede ben. Jeg er en af dem med en blomstrende have, såvel i bede som i krukker, men mangler inspiration til sæsonen efter sommerferien. Håber der kommer brugbare tips og Bilkavarer når vi når dertil. Venlig hilsen Lars Røgilds

    SvarSlet
  17. JAAAAAEEEE det vil vi gerne bede om den kommer! Hvor er den graciøst og fin!

    SvarSlet
  18. Den var fantastiskt fin, jag noterar namnet genast :-)
    Lisa/Lisas trädgård

    SvarSlet