Det ser ikke ud af meget

Det er stadig et stykke tid til, at bedene for alvor begynder at stråle. Men når vi kigger på vore stauderabatter, genkender vi stort set hvert lille blad og ved, hvad der er i vente.

 

claus20120412_172543

 

Jeg tror, at vi alle har prøvet at gå en tur med ikke så havekyndige venner og bekendte og fortælle, hvad der snart udspiller sig. Sagen er jo, at vi ser det hele for vort indre blik. Men for den forudsætningsløse kan det godt virke lidt bart.

 

claus20120412_172609

 

Om blot fjorten dage ser det anderledes spektakulært ud i dette gule bed. Det er bare svært at se lige nu. Jeg lover at komme tilbage …

12 kommentarer:

 1. hej Claus,
  ved lige, hvad du mener - sådan har jeg det også, når jeg går med næsen 'nede i jorden' foran mig, for jeg ved jo lige, hvordan det kommer til at se ud :D

  - og dit gule bed ser jo bare overdådigt ud som altid ... jeg kan godt se, at jeg mangler et par tulipaner ift. dine bede, men det bliver nu fint alligevel - og jeg glæder mig :)

  kh på en fredag, hvor jeg endelig fik lidt regn til min have,
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 2. Wow...jag kan redan "se" havet av gula blomster som sträcker sig upp mot himlen. Jag njuter nu av fruktträdens blomning. Hela trädgården vaknar till liv när den kläs i färg. Återkommer för att njuta av den gula bädden...
  Önskar dig en skön helg!
  /Randi

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Dejlige indlæg du har skrevet de sidste dage, man bliver i godt humør hver gang man kommer ind på din side, du spreder bare så meget solskin.
  Selvfølgelig er du ikke et forbyttet barn (Selv om man skulle tro det) Du har forstået at udnytte de muligheder der er kommet ved hårdt flid og arbejde og det er dig absolut vel ondt, man griber jo hver især de muligheder der byder sig.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Ja, og de 'ikke-havetossede' får også hurtigt nok af at høre på at vi fortæller om vores 'tomme' bede :-D
  Derfor er der så skønt hér i Blogland, hvor man kan dele billeder af bittesmå spirer og toppe af stauder, og så forstår alle hvorfor man er så begejstret fordi netop den stritter op af den bare jord.

  SvarSlet
 5. Jeg havde selv den store glæde af have besøg af et par veninder som på en runde i haven roste den og bedene i høje toner - det er jo en ekstra glæde også selvom jeg har det noget mere bart i bedene end dine ser ud til at være.

  SvarSlet
 6. jo, jeg kan da kende det meste i min egen have allerede ved første lille blad. Ikke alle er lige bladkyndige erfarede jeg i sidste uge. På havekig (fra vinduet) i min fætters have beklagede han sig over de utrolig mange skvalderkål, der omringede de talrige påskeklokker i haven. Hmm.. ja, skvalderkål kunne jeg jo kun give ham ret i er noget møg, men da han begyndte at snakke om blomster undrede det mig, at skvalderkålen allerede havde blomstret i år. I næste sætning var skvalderkålens blomster gule og jeg var klar over, at de afblomstrede erantis i hele plænen var årsagen! Det kan altså være særdeles stressende at være ukyndig i blade...
  hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Mine bed er nok også litt mer bare enn det jeg ser på bildene dine, men jeg har som deg stor glede av å kikke på utviklingen dag for dag. Forventningen er minst like viktig som resultatet.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Jeg synes det er lige spændende hvert år. Hvordan mon bedene vil tage sig ud i dette forår? Vi har en idé om hvad vi har i vente, men der er stadig overraskelses momenter, for når naturen indimellem spiller os et pus, er det slet ikke så forudsigeligt endda. Lige nu går jeg, måske lidt utålmodigt, men også spændt, og venter på løgene i din hvide kollection. Store knopper, og antydning af farve, meen ... mon de næste dages regn sætter lidt fut i foretagent? Tja, de behøver jo ikke at skynde sig, for forventningens glæde er dog stor, og må gerne strække sig. Og hvad er det du plejer at sige, `the garden will be even nicer, next year´.....
  God weekend. Kærligst, Iris.

  SvarSlet
 9. Ja der er godtnok stor forskel på, at gå have-runde med en ægte haveinteresseret, og en der går med af høflighed.
  Jeg kan virkelig følge dig, jeg kan jo se det hele for mig, nærmest inden det er plantet.

  God weekend.

  SvarSlet
 10. Jeg har stået og spejdet ned i krukkerne med stauder og selv om antallet er begrænset har det taget lidt tid at identificere et par stykke - jeg kunne jo sagtens huske hvad der var i hvilke krukker. Nu er der navneskilte i dem alle sammen! Og det ser ikke ud af noget som helst, men jeg ved jo hvad det bliver til.

  Jeg er forresten sprunget ud som blogger........

  God weekend

  SvarSlet
 11. Visst längtar man efter all blomning men.....är det egentligen inte nu som man njuter som allra, allra mest - när de första bladen sticker upp och man vet att NU börjar ett nytt trädgårdsår.

  SvarSlet
 12. til Ingela,
  hvor er jeg enig med dig - jeg holder også utroligt meget af, når man har det her 'rene look', inden alt vælter op af jorden/ud til siderne :)

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet