Det ser lovende ud

Er helt sikker på, at der er andre end mig, der dagligt går rundt og spejder efter alt det lovende løv, der dukker op. Det er egentlig underligt, hvor mange forskellige karakteristika blade kan have. Man skulle da mene, at der ikke er så mange muligheder for variation. Men det er der!

 

20120128_054404

 

Billedet her er taget i går. Kendere vil straks se, at det hårede løv her tilhører Meconopsis, den blå, blå valmue, som I ser nedenfor.

 

_20100608_103824[3][1] _20100608_103804[3][1]

 

Den går for at være svær, men jeg har åbenbart de helt rette forhold i skovhaven – min woodland garden. Derfor supplerer jeg da også med en del nye planter i år.

10 kommentarer:

 1. I've bought the blue meconopsis several times but it won't grow at the clay of my tiny garden helas.
  Her flower is absolutly gorgeous.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke få den til at gro, øv den er ellers helt forrygende smuk.
  Hilen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 3. Jeg sidder her og øver mig i, bare at være glad på dine vegne, uden at være misundelig..... :-)

  SvarSlet
 4. Heisan.
  Ja, det er på denne tid av året at ein ser skikkeleg på blada, forskjellige former og farger. Seinare tar jo blomen oppmerksomhet. Meconopsis trivst godt hos meg og, takker med nye førplanter kvart år !!
  God påske.
  Ha det godt.

  SvarSlet
 5. Hej derovre!
  Jeg har blandet skov - og strandjord. Kan det mon nytte noget at prøve at så, eller tror du, at man må til lommerne for at købe planter?
  Jeg elsker den blå farve og vil så gerne have den i min have.
  Glædelig Påske
  - lidt endnu
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Kære Jytte - der går nogle år, før frøplanterne blomstrer. Måske skal du købe en enkelt plante og se, om den kan lide at være hos dig.

  SvarSlet
 7. Sikke en fantastisk BLÅ valmue...! Smuk smuk!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 8. Puh, har nu købt et par planter igen - og håber at kunne samle frø fra dem i år, når man køber frø, er de jo ofte for gamle til at ville spire. Det er en af mine absolutte yndlingsblomster, så jeg håber meeeget, at de gerne vil gro her hos mig. Også selv om jeg ingen skovhave har :-)

  Helle i Schweiz

  SvarSlet
 9. Min gror ganske fint uden skovhave. Så alle prøv den .Kan huske første gang den blomstrede i min have da var jeg bare så glad at jeg tog et billed med mobilen og skyndte og sende den rundt.

  SvarSlet
 10. Jeg har sådd frø av disse i år, men selv med lupe kan jeg ingen spirer se... Men jeg har enda håp:) Vakre er de:)

  SvarSlet