Et link

Forleden lovede jeg jer et link til udsendelsen om Marselisborg Slot, hvor journalist Søs Kjeldsen dels besøger Marselisborg  Slot og dels huset her.20111003_103026

 

Læs mere om baggrunden her og se udsendelsen her.

10 kommentarer:

 1. 1000 tak for linket!
  Herligt at udsendelsen er tilgængelig på nettet, så vi - der ikke bor i TV2 Østjylland - også kan få fornøjelsen af den. :-)
  Har set de første 10 min. og enkelte klip, og det er rigtig interessant! Vil se udsendelsen i sin fulde længde, lige så snart jeg får tid.
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Tusind tak for en utrolig dejlig video, det var en oplevelse også at følge vores dronning.
  hilsner
  jmn

  SvarSlet
 3. Neeej hvor dejligt du huskede det - det vil jeg glæde mig til med en kop varm chokolade. Tak for hjælpen, søde Claus! Du passer så godt på os ;)

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Tak for linket.Jeg har set hele udsendelsen.Det er en meget interesant og spændende udsendelse,man får et indblik i dansk kunst og kultur.Jeg kan godt forstå du er glad for at bo i dit dejlige hus, som har sjæl og sjarme.Jeg håber du kommer til at bo der i mange år frem, for du er en stor inspirationskilde for os andre.
  Hilsen
  Ayse

  SvarSlet
 5. Tak, for en dejlig video. Jeg så den hele. - Og jeg må sige du bor ret flot, jeg gad da godt have både måger og tang i loftet!!! :-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Tak, for et godt og spændende link du har lagt på i dag. Marselisborg Slot er en spændende bygning som jeg gerne vil se noget mere om, så det ender jo nok med at bogen skal finde hjem til matriklen her.
  Jeg syntes, når man ser dit hus og slottet så er der nogle ligheder imellem de to. Det må også være lidt sjovt med de materialer der går igen både hos dig og så på slottet. Og at du ydermere har beholdt mågerne i loftet uden af have dækket dem til på den ene eller anden måde, er bare så unik.
  Her i huset er der store malede lofter, bla. et med et svanepar i en sø, men de er dækket af nedsænkede lofter pga det økonomiske i at få dem malet op igen. Det er lidt ærgerligt.
  Men man kan håbe på at vinde i lotteriet på et tidspunkt, så man kan få dem tilbage igen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Kære Claus.. Tak for at tænke på os og ligge linket ind her på bloggen..Hvis jeg hade vist at det var så langt, ville jeg have sat mig godt til rette , i stedet for at sidde her ved en spisebords stol rat op og ned og som Cendie lave en kop varm chokolade.. Jeg nød virkelig hele indslaget "i røg og damp" i fulde drag og kan kun anbefale det til andre. Du invitere også ind i dit private hjem Claus , det er rigtig flot gjort. Mange tak for en rigtig dejlig oplevelse. kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 8. Hvor fantastisk, Claus!
  Jeg sidder her i det sydlige Florida godt og vel 8.000 km fra Aarhus, og jeg har kunnet se en del af filmen via dit link! Desvaerre gik filmen i staa efter ca. 20 minutter, og jeg kan ikke finde ud af at faa den i gang igen, saa nu maa jeg have hjaelp, naar familien kommer hjem fra arbejde og ridning.
  Saa bliver der godt nok gang i den, men det er rart at have noget godt at glaede sig til, naar jeg er alene hjemme igen.
  Tak for at du tog dig tid til at svare paa mit basilikumspoergsmaal og Happy Spring Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  En interessant udsendelse. Mange tak. Arbejdet med, og deltagelsen må ha´ været overordentlig spændende. En rigtig flot bog er der ihvertfald kommet ud af samarbejdet. Endnu en sød appelsin i din turban. Og hvor er det dejligt altid at opleve vor Dronning afslappet og ligetil.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Hvilket stort privilegium at få lov til at samarbejde med vores dronning om bogen og også se/være på det fantastiske slot.
  Og tak for linket. Jeg vil nyde at se udsendelsen og straks få en god ven til at optage udsendelsen til mig, så jeg kan se den igen og igen. Elsker disse udsendelser.
  Mange hilsner og god dag!

  Mette Marie

  SvarSlet