Født til noget større!

Jeg kan ikke fortænke nogle i, hvis de – når de ser, hvordan jeg indretter mig – tænker, at det ser ud som om, at jeg er født til noget større. Af og til har jeg da også haft den tanke, at jeg måske er blevet forbyttet som barn ...

 

20120413_155136 20120413_160129

 

Hvor om alt er, er jeg så heldig, at omgivelserne her godt kan bære lidt pomp og pragt, og det er dejligt, når man som jeg holder af at arrangere og sætte i scene. Jeg har før citeret Anne Helger, der siger: ’Det kan aldrig blive for meget.’

 

20120413_155901 20120413_155746

 

I dag har vi fået plantet laurbærtræer i nogle de nyindkøbte Versailleskasser, og jeg synes, at de glider fint ind i omgivelserne.

 

20120413_155658

 

Jeg glæder mig i den grad til at arrangere The sunken garden i stram symmetri. Det lægger den virkelig op til.

19 kommentarer:

 1. Det är så snyggt! Jag går verkligen igång när jag ser snygga krukor och uppstammade träd :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 2. Hej Claus.
  Nej hvor er de flotte dine containere. Og ja, hos dig passer det med pomp og pragt med den skønne villa og den store have du har.
  Venlig hilsen Elsebeth

  SvarSlet
 3. Jamen tingene skal jo passe sammen, så du har helt ret!

  Glæder mig også til at se det hele LIVE en skønne, skønne dag :-)

  SvarSlet
 4. Elsker...det storladne, er slet ikke misundelig...jo, nok lidt, men glæder mig så meget desto mere over at få lov at kigge med. Gode hilsner fra den fra det sydlige Frankrig hjemvendte Lavendel.

  SvarSlet
 5. Det ser altså ganske fantsatisk ud, elsker træer i krukker :-)
  Her i hytten hat jeg også et udtryk som folk griner af. Nemlig at : Man(jeg) kan altså ikke få for meget sølv..
  Og det bliver brugt i køkkenet dagligt. Og selv blomster og sågar stiklinger står på sølvfade(nå ja godt nok kun i plet)
  Lidt dronning skader jo ikke :-)

  Janne

  SvarSlet
 6. Det ser ski... godt ud - ville ønske min pengepung var til at anskaffe lignende ;0)

  SvarSlet
 7. Jamen jeg tror at det er meget godt at du ikke er forbyttet for du har da efterhånden sat dit aftryk allevegne og det havde du måske ikke hvis du var vokset op et andet sted;)
  Det er godt at dit hus kan bære det for nogle steder kan det altså godt blive for meget.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  det ser helt fantastisk ud med dine nye Versailleskasser!... nu glæder jeg mig kun endnu mere til at sætte mine hjemlavede kasser ud i det fri, det bliver på dronningens fødselsdag...og så går det løs!
  Bedste hilsner Fru Krull

  SvarSlet
 9. Nå ja, det er vel et forbyttet grevebarn i de fleste af os :o)

  SvarSlet
 10. Det ser herregodt ud med bænken og de to laurbærtræer. Du giver masser af inspiration til os andre, der måske godt nok ikke har lige så store haver, men alligevel henter masser af nyheder og ideer hos dig.

  SvarSlet
 11. Nå ja, lidt kongelig har man jo lov til at være.....

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Så fik jeg aftenens latter. Og at du skriver "født til noget større" og "Anne Helger" i samme sætning, gør det ikke mindre morsomt. Sjovt nok tænkte jeg på, at jeres hus ligner lidt et lille slot, da jeg så forrige indlæg. Giv du den bare gas :0)

  SvarSlet
 13. Wau hvor blev det flot! Det var jeg nu heller ikke et øjeblikket i tvivl om. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på med the sunken garden, stram symmetri, det lyder godt.

  SvarSlet
 14. Nej hvor er jeg misundelig - og nej hvor er du bare ligeglad med janteloven.. Men smukt ser det jo ud! Du er en stor inspirationskilde, Claus - fortsæt endelig i den gode smags tjeneste, bare pas på det ikke en dag kammer over ...
  Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 15. Nej hvor er jeg misundelig - og nej hvor er du bare ligeglad med janteloven.. Men smukt ser det jo ud! Du er en stor inspirationskilde, Claus - fortsæt endelig i den gode smags tjeneste, bare pas på det ikke en dag kammer over ...
  Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 16. Kære Mathias - tak for 'faderligt' råd!

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Nu kan man jo diskutere til bevidstløshed, hvad større end stort er. Men én ting er sikkert. Claus, du har jo bevist, du er født til noget stort - nemlig at glæde SÅ mange mennesker, som du vitterligt gør med denne din blog, og dine fantasiske bøger, for ikke at glemme dine TV-udsendelser.
  Selvfølgelig kunne du bruge mere jord til en større have, men du skal jo altså også have tid til at skrive, tid til at pleje dig selv (her tænker jeg på din "kur").
  Som det er nu fornyer du din have hele tiden, og det synes jeg er det, der gør din have til "Paradis på jord".
  Intet under Bilka ville have dig i stalden, for hvem ka'? CLAUS KA'
  Bare strøtanker fra en "snottet gammel kone" i det vestjyske.

  SvarSlet
 18. Hvor er du sjov... må man godt have lov at sige: Der er nu stil over det.

  kh
  Eva

  SvarSlet
 19. Tak fordi at du findes Claus.. Hvis jeg var i dine sko ville jeg ønske jeg var lige så dygtig som dig. Du forstår at omgive dig med smukke ting, og det i sig selv er en god evne at have.. Jeg ser alt for mange plastik møbler , folk siger at de af jern eller træ ikke er til at flytte. Jeg ville heller have ondt i ryggen end af have plastik omkring mig.. Hvad med de sol energi lamper fra Harald nyborg, som ellers er en smuk tanke, Men hvorfor kan de ikke lave nogle flotte.. Eller en mølle af muslingeskaller.. Det værste for mig er nok et hus i farver der slet ikke passer ind i billedet.. Ja der er nok at vælge fra for mig. Vi er jo alle forskellige og selvfølgelig skal der være plads til alle. Men tak for at du gør Danmark smukkere. Jeg har købt et smukt fuglehus , fine zinkbakker, en plantereol , stauter og et hav af løg ... Alt sammen i Bilka. Vi har nemlig fået adgang til rigtige fine ting efter at du er gået i kamp om at gøre Danmark smukkere. Jeg kan lide det citat om at "det kan ikke blive for meget".. Ved med sikkerhed at jeg også evner de egenskaber, og det er fantastisk hvad det bringer med sig.. Bliv enlig ved .. livet er til smukke ting , men husk også at alle ting i livet kun er til låns. Ps lige en kærlig hilsen til Inga.. savner dig min kære, hvor var det dejlig at se dig her. Tak for en dejlig blog dag fra paw.

  SvarSlet