Gæster til frokost

I dag havde jeg gæster til frokost. Den ene kom kørende hertil helt fra Holland; de to andre kom ’blot’ fra Bilkas hovedsæde her i byen. Vi skulle nemlig tale om efterårets løgudvalg til Bilka

 

claus20120419_141942 claus20120419_142034

 

Det blev en både hyggelig og udbytterig eftermiddag. Pizza fra den brændefyrede stenovn. Og blomster på bordet.

 

claus20120419_142022 claus20120419_142008

 

Sidstnævnte skyldes Ana, min ene gartner, som bare kan det dér med buketter!

8 kommentarer:

 1. Lækker mad og flotte buketter.
  Jeg er meget spændt på løgene, jeg skal nemlig have fyldt mere op i bedene her i haven :-D - Det glæder jeg mig til!
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Smuk buket! - Jeg håber der kommer mange forskellige Fritillaria - Det kunne få mig til at tage den lange vej til Bilka!

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Det lyder rigtigt spændende. Glæder mig allerede til, at se hvad i finder ud af. I efteråret 2011 satte vi ca. 500 løg. Det er vi rigtigt glade for. Men der er plads til maaaaaange flere...
  Mvh Søren

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Ja, så må vi håbe at den hollandske sælger havde noget godt i ærmet til den nye sæson og at det var noget du og indkøberne kunne bruge. Vi andre venter med spænding, for at se udvalget til efteråret.
  De blev trakteret flot med pizza fra stenovnen og den yndige buket som Ana havde lavet, det kan hun bare.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Hvis billedet med buketten havde været med i forårs-konkurrencen, ville jeg have stemt på dét. Buketten udstråler på smukkeste vis foråret. Og engagement. Skøn sammensætning. Hvem der havde Ana´s evner udi bl.a. blomsterbinding. Hun er vel nok dygtig.
  Håber der kom en masse spændende og overraskende nyheder ud af din lille sammenkomst. Som du beskriver den, lyder det til at have været en dejlig dag.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 6. Den buket gør mig glad. Den er smuk og meget forårsagtig. Jeg er glad for alle de dejlige ting, vi har kunnet hente i Bilka dette forår. Jeg cykler på arbejde om morgenen - og på turen har jeg set, at der er flere, der har dine fine krukker til at stå ude i deres forhaver. Og min lillebror har købt magnolietræet med de helt mørke blomster...Det bliver spændende til efteråret med løgene...Venlig hilsen Birgitte MN, Skanderborg.

  SvarSlet
 7. Ja DET kan hun da i den grad -

  Det er sådan en buket det ville gøre fysisk ondt at smide ud, når den er visnet ned

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Kun Tasha Tudor's forårsbuketter har jeg set mere oprigtige end denne vidunderlige.

  Hjerteligst

  SvarSlet