Hvor er det altså herligt …

…. med alle disse skønne billeder, som I har indsendt til forårskonkurrencen.

 

 

Æbelblomst med besøg :) 2011
Sanne Ludvigsen

 

 

Maj klædt i lyserødt
Annette Krejbjerg

 

 

Så intense farve nuancer af den bare jord, giver håb for livet.
Janne Bygebjerg

 

 

Foraar i italien, min have sidste aar i maj
Lene Bundesen

 

 

Så hvite, så hvite og vakre! Canadisk blodurt kaller min gamle far dem. Jeg var så heldig å få en liten avlegger for noen år siden.
Sol Sandvold

 

 

Iris reticulata
Gerda Mogensen

 

 

mine flotte tulipaner..håber de bliver lige så flotte i år
Else Nielsen

 

 

Er der noget smukkere end når mirabellerne blomstre
Trine Trasbo

 

 

Min hvide Bellis en smuk forårsdag
Ayse Yilmaz

 

 

En forårsbuket med alt det skønne der blomstrer

Ingrid Eggert Berger

 

 

Mina blekt gula påskliljor, Narcissus 'Ice Follies' och hundtandsliljor Erythronium 'Pagoda' är på väg upp i surjordsrabatten. Jag blir lika glad för varje år och jag tycker de är så fina ihop! Den här bilden är från 2010, men jag tar kort på dem varje år
Carina Ljung

 

 

blomsterdrømme
Lena Hansen

 

 

Æbletræ i fuld blomst. 2010
Gro Jessen

 

 

Nu er de froset .chau knus
Ana Halager

 

 

Dette er så min stolthed. Har 2 store krukker med Hotensia i indkørelsen. De er ca 1 meter høje og 1,2 meter i diameter når de blomstre...
Anne-Lise Christensen

 

 

Majmorgen fra vinduet i kolonihaven
Sarah Herdis Rødbroe

 

 

Tulipa ´Toronto double´ i blom maj 2011
Gullan Andersson

 

 

Blyroden blomster i min vindueskarm men elsker at mærke foråret udendøre.
Erik Colding Thaysen

 

 

Tullipaner fra Haven i Hune på åbningsdagen 2011
Annette Lund Andersen

 

 

Påskeklokker med anemoner
Jesper Scharling

 

 

Lige nu går jeg og glæder mig til dette syn uden for mit vindue. Billedet er fra april sidste år.
Elsebeth Jørgensen

 

 

Yndigheder under kastanien.............
Gudrun Thostrup

 

 

This is a photo I made on 24th April last year in my own garden in Belgium. Here the star of Spring is the wisteria on the pergola. You can see more on my blog : http://a-little-bit-of-paradise.over-blog.com/
Isabelle Olikier

 

 

Anemonerne blomstrer i Dyrehaven i Skanderborg.
Rudi Mikkelsen

 

 

Påskeklokker og gamle "fisker-kugler"
kirsten jeppesen

 

 

Mine dejlige gule blomster, som jeg ikke kender navnet på, men de står så strunkt og flot i flere uger i september måned
Ilse Lausten

5 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Jeg er lige kommet ind,synnes selv jeg fik ordnet rigtig meget ude i haven idag.Det er en skøn dag med masser af sol her i det vestjydske, selv om det blæser lidt.Jeg så lige du du havde lagt mine hvide Bellis ind også,blev så glad.Det er nogle helt fantastiske billeder alle sammen. Hvor er det godt at du har skudt billedkonkurencen igang.Man bliver i så godt humør af at se alle de smukke billeder.
  Blomsterlige hilsner
  til alle på bloggen
  Ayse

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt med alle disse skønne forårs billeder :-D -Jeg kan godt se at mit vinder billede har fået kamp til stregen ;-)
  Jeg har knoklet r... ud af bukserne i dag, i min mors have. Og hele min krop er godt træt!
  God aften til alle :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Det bliver godt nok svært at vælge vinder billeder.. Det er vel nok dejlig at så mange deltager.. Helt utrolige dejlige billeder..Jeg vil selv prøve at sende et billede ind, men kampen er godt nok svær... Jeg nyder virkelig alle de fine billeder... godt gået allesammen.. god aften til alle...Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 4. Wauw en flot Wisteria!

  Sjovt at se så mange forskellige billeder.

  Vh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Jeg ønskede at skelne mellem hvad der kan arbejderne en bi i ens liv, så er hid det ikke der kunne ikke give en bogstavelig svar .

  SvarSlet