Jeg har ’noget’ med træer ...

... i potter. Så jeg slog straks til, da jeg kom ’forbi’ et par smukke figentræer, som vil blive en del af min hvide krukkehave. Når jeg i den grad attråer træer, er det fordi, de skaber højde.

 

20120411_163058 20120411_163107

 

Ikke alene er bladene utroligt delikate og kaster dekorative skygger på jorden, når solen skinner.

 

20120411_163136

 

Men den sølvgrå bark er også noget helt særligt. Jeg glæder mig til at begynde at arrangere krukkehaven, der bl.a. bliver bygget op omkring ønskebrønden for enden af den nedsænkede have. Her kommer det til at handle om stram symmetri.

7 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud - men hvad med rodnettet?

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Hvor er de flotte. Har selv været så heldig at få fat i et på 3 x 3 meter. Gratis for at fjerne det !! Hvor heldig kan man være. Min kæreste sled og slæbte for at få det gravet og bragt hjem. Og så kan han endda ikke lide figner !! ;))
  Håber det overlever flytningen og etablerer sig. Regner ikke med figner i år, men forhåbentlig næste år..

  VH
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 3. Meget fine fignetræer og flotte høje stammer før forgreningen starter. Jeg kan se videoen fra "The sunken garden" igen og igen - glæder mig til at se, hvor fin den bliver i år!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. En trädgård utan träd - otänkbart!

  SvarSlet
 5. Der er noget magisk over middelhavsplanter synes jeg. I vores lille lejlighed på 4. har vi citron, figen, kumquat, grape og pomerans.
  Træer er en luksus, man ofte tar for givet. Jeg forstår simpelthen ikke dem der køber en have og straks fælde samtlige træer. De giver haven karakter og fornemmelse af "højt til loftet".

  SvarSlet
 6. Det ser fint ud, Claus. Det bliver spændende at følge træet og se hvor meget det vil vokse og gro i sommerens løb :-)

  Bedste hilsener, Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Vi har 2 figentræer i vores franske have, de er vel omkring 6 meter høje, og afgiver frugt hvert år.

  SvarSlet