Lækkert løv

Jeg har altså ’noget’ med løv – især det farvede. Gråt, purpur og gult. Sidstnævnte kan være lidt svært at anvende, hvis man ikke går linen fuldt ud. En enkelt plet hist og her får det bare til at se ud, som om planterne mangler gødning.

 

20120427_070405

 

Men i store gentagne grupper mellem for eksempel blå og lilla blomster kan det virke helt sublimt.

 

20120427_070254

 

Løvet her fra den gulblade løjtnantshjerte’Goldheart’ er små smukt, så smukt. Men konstellationen mellem de pink blomster og det gule løv er måske ikke den bedste.

 

Jeg bilder mig imidlertid ind, at jeg i år ’knækker koden’. Jeg har nemlig lagt tulipanen ’Barcelona’ imellem de gulbladede løjtnantshjerter. Og den har nøjagtigt samme pink farve som hjerterne. Tror, at det lige er det, der skal til. Jeg skal nok vise kombinationen, når begge springer ud.

3 kommentarer:

 1. Den kombination tror jeg godt kunne gå hen og blive rigtig fantastisk. Det er lige som om, at det bare virker kunstigt med det gule/limefarvede løv til de pink hjerter. Men pink og lime er jo efter min mening en fin pang-sammensætning, så med den ekstra tilførsel af pink bliver det sikkert flot. Ellers må du have hjælp af den fine ferskefarvede tulipan du viste forleden, den er ca midt imellem pink og gul...;O)?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Den kombination, syntes jeg heller ikke lyder ringe, (selvom jeg ikke er helt til pink)
  Vil se frem til opdateringen.

  Skøn sammensætning på billedet.
  Gult og blåt er et fantastisk partnerskab.
  Ha´ en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Ups, den overskrift læste jeg da lige forkert :-))

  SvarSlet