Morgenbad

Mine hvide duer er i rigtigt forårshumør. Og lige nu nyder de, at spejlbassinet ikke er fyldt helt op. Så passer det lige med, at de kan tage sig et morgenbad.

 

20120422_080653

 

Det er utroligt, som man kan bruge tid på at kigge på sådan nogle fjerede væsener. De bibringer virkelig haven liv.

 

NB. Bemærk, hvordan lysthuset i baggrunden nu begynder at få en naturlig patina.

9 kommentarer:

 1. Hej Claus. Lige et nysgerrigt spørgsmål - du har da hund ikke? Hvordan fungerer det med hund og duer? Jeg er ved at få bygget et dueslag m. seks lejligheder, men det er lige gået op for mig at jeg også er ejer af en glad cocker spaniel ;-) og jeg er lidt spændt på hvordan den vil modtage havens nye beboere. Har alle dine duer klaret vinteren uden problemer?
  mvh
  Bente

  SvarSlet
 2. Hvor er det smukt med spejlbassinnet og de fodbadende duer. Jeg bemærkede også duen som sidder og funderer over planteskiltene... ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare skønne dine duer.

  Her tramper store gule orpinton høns rundt i haven, knap så elegante som dine hvide duer, men tilfører haven en masse charme og liv.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Hvor er det et smukt billede .... og romantisk ...
  Giver dig fuldstændig ret, det er skønt med dyreliv i haven. Godtnok har jeg ikke som du smukke hvide duer, men sorte Orpingtons, og høns kan også være smukke og underholdende.
  Vidunderligt vejr idag, super godt havevejr.
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 5. Kjære Claus. For et nydelig syn å våkne til:) Medisin for sjelen må det være. Klem Ellen.

  SvarSlet
 6. Kære claus

  Du kan stoppe forårskonkurrencen nu, du har vinderbilledet lige her, mere idyllisk kan det da ikke blive med duerne i spejlbassinet og lysthuset der begynder at få dens naturlige patina.
  Tak for de fine videoer der været de sidste dage, dem kan man ikke få for mange af. Det er altid en fryd for øjet at følge din gang i din vidunderlige have.

  Solskinsknus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Smukke duer! Det lyder som en rigtig god ide med en bog om sommerblomster,deres såning prikling og alt det endte, du er så god til. Savner viden om, hvilke frø, der skal sås enkeltvis, og hvilke der behøver mange for at blive en ordentlig plante, som f. Eks. Rosenslynger. Har for øvrigt med stort held brugt avispapirspotter. Mange opskrifter på nettet. Hilsen IDA.

  SvarSlet
 8. SÅÅÅ fina bilder:)härinne Jag gillar din blogg och tänkte fölhja men ser varken facebook eller twitter??

  Om du vill ha skön svensk inspiration kan du kolla in min blogg:)

  jag önskar dig en kanonvecka.

  LOVE Maria på inredningsvis

  SvarSlet
 9. Duvorna är väldigt vackra.

  PS! Jag har använt korten ur din serie 'Juleroser og påskeklokker' som tackkort men också som kondolanskort och vill bara tala om att korten väckt stor glädje och tacksamhet. 'Så underbara kort' har mottagarna aldrig sett. Kanske en ny kortserie med duvor och vita blommor???

  SvarSlet