Nogle af mine yndlinge

Som I ved, har jeg mange yndlinge, og heldigvis får jeg Bilka til at tage en del af dem hjem. Her er det roser, det gælder.

 

20100703_174401

 

Darlingen over alle er ’Constance Spry’ (som I ser på billederne her), og den kan være lidt svær at finde, men nu kan den købes på Bilka.dk.

 

080613_13013_ 080613_12792_ 080611_12220_

 

Bemærk, at priserne er for 5 stk. barrodede roser – altså roser uden jord. Se udvalget her.

 

NB. Når priserne på roserne varierer, som de gør, er det fordi, der er licens på de engelske roser, og det gør dem noget dyrere.

13 kommentarer:

 1. I sandhed en usædvanlig smuk rose!

  SvarSlet
 2. Kære claus

  Den er bare så smuk, den står på ønskelisten, så må vi ser om julemanden kommer forbi.
  Flotte roser du har udvalgt til bilka.dk.

  Knus herfra et hundekoldt midtfyn, Pia

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Det er en meget smuk rose, faktisk faldt jeg for denne skønhed før jeg faldt for dig Claus;O)
  Har dog kun en enkelt op af huset, men altså Claus - man kommer jo til at mangle nogle meget flotte espallier, hvis man ønsker sig flere...
  Et kinderæg med rose, klematis og meget flot espallier må påskeharen/Bilkahavecenter gerne
  diske op med:O)
  En af de andre roser du anbefaler Crown Princess Margaretha, tror jeg den hedder, står der anbefalet også til at klatre. Kan den evt. bruges til nylig indkøbt meget flot jernstativ?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Pia - jeg har kun dyrket denne rose som busk.

  SvarSlet
 5. Den er bare så smuk.

  Kh Margrethe.

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Ok, jeg tror jeg venter til efteråret med rosen, netop der hvor jeg har placeret det ene stativ har jeg lagt liljeløg og de er endnu ikke til at se. Hvor skal alle lathyrus'erne også ellers gro i år...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Kære Claus,
  Glæder mig, at du viser en af de skønneste engelske roser. Jeg er vild med de engelske og gammeldags roser, men bare ikke i min have. Jeg havde for år tilbage omkring et par hundrede af slagsen, med efter flere år med syge i dem røg de ud. Jeg nyder derfor, at besøge haver med roser og ikke mindst duften af dem :-)

  Kh - K

  SvarSlet
 8. jeg har et ømt punkt for Queen of Sweden! Skal bestemt i Bilka og ha 5 mere ;) Lennarts påskeæg til mig

  SvarSlet
 9. Kære Cendie - du skal købe dem på Bilka.dk. Butikkerne lagerfører dem ikke.

  SvarSlet
 10. Da jeg var i Bilka i Hundige i forrige uge havde de alle roserne i havecentret. Også Queen of Sweden. Jeg købte en Constance Spry. I efteråret købte jeg fem stk. Queen of Sweden på bilka.dk og for en lille måned siden købte jeg fem stk. Comte de Chambord. Men de har dem også i Hundige. Her koster de alle 129,- stk. Det er så noget dyrere pr. stk. end når man køber dem i netbutikken. Jeg har så også købt rigtig mange af de, forhåbentlig, smukke stauder i Bilka. Bl.a. kvæsurt og stjerneskærm, og så selvfølgelig nogle klematis Hagley Hybrid og Pink Fantasy til at holde roserne med selskab.

  SvarSlet
 11. Hvilken blomsterrigdom, der vises her, det er en rigtig pralerose.
  Jeg tror det er sådan 'en, jeg skal erstatte min Zepheferine Droughin med, den har Kong Vinter vist taget, den ser meget død ud, desværre. Hvad skulle vi gøre uden de dejlige planter af forskellige slags.
  Hilsen fra Bibi fra Almind

  SvarSlet
 12. Tak for tippet, Claus! Så sparede vi da en ærgerlig køretur :) Håber du fik min hilsen fra dejlige Søren - er helt tosset med ham!

  SvarSlet
 13. Hej Claus,

  Jeg er også helt forgabt i Constance Spry - købte 5 stk. sidte år. Jeg er spændt på, hvordan de udarter sig i år. Har givet dem en håndfuld rosengødning hver for ikke så længe siden.

  Jeg har plantet roser - og skal så have noget plantet omkring dem. Men jeg tror, du har ret - man skal bare "skrue" roserne ned blandt andre planter. Så kan der også være mange flere roser i bedet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet