Nu begynder det at gå hurtigt

Jeg er sikker på, at I kender det at have været nogle dage for så at opleve, at haven næsten er eksploderet de dage, I har været væk.

 

20120423_163628

 

20120423_163502

 

Ser man sin have dagligt, er forandringerne ikke så tydelige, og så er det, at det er godt at tage nogle billeder.

 

20120423_163604
20120423_163551

 

20120423_163658

 

Dette bed viste jeg for en halv snes dage siden, og billederne her er taget i går.

 

Har I lyst til at sammenligne, kan I klikke her.

13 kommentarer:

 1. Så vackert! Längtar tills tulpanerna i mina rabatter har kommit lika långt. Vi har en seg vår i Stockholm i år.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 2. Unægteligt en bedårende årstid.
  Man er jo næsten til fare i trafikken, nå man skal tjekke anemoner og buske mv i udspring på vej til og fra arbejde.
  Jeg glæder mig hver dag til at komme hjem og se, hvor langt blomsterne er kommet siden i morges samt at sætte fremdrivelserne lidt ud til hærdning inden de for alvor skal leve udendørs.
  Jeg fulgte dit eksempel i går og plantede nogle af de små lathyrus ud. Det ser indtil videre ud til at bekomme dem vel.

  Hilsen fra
  SuK

  SvarSlet
 3. Det ser virkelig smukt ud og ja der sket noget de sidste 14 dage, det er så dejligt:)
  Og nu kan du snart synge "Kom maj du søde milde" igen.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Din forårshave er (også) lige til at blive glad og inspireret af at se på.

  Nu vil jeg gå ned og lukke lathyruserne ind for natten :0)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare smukt, jeg elsker denne tid. Torsdag venter vi post fra Bilka, der kommer nemlig pil og så skal der laves en hytte til pigerne :-)
  God aften lena

  SvarSlet
 6. Ja der sker så meget lige nu! Sikke dog en yndig creme/gul/måneskinsgul tulipan :-) Hvad er det lige for en????
  Mange hilsner Gro :-D

  SvarSlet
 7. Bedet er virkelig på et af højdepunkterne lige nu!
  Tulipanen er også en af mine yndlinge - ikke mindst fordi den kommer igen år for år (Purissima tror jeg nok den hedder).
  Til gengæld har jeg i efteråret gravet mange gamle tulipanløg af de røde og gule op i et bed, hvor der alligevel skulle graves. Jeg indkøbte så nye tulipanløg i lyserøde og lilla - troede jeg! I bedet står nu en masse røde tulipaner i stedet. De har nu egentlig en meget flot rød farve, men det er alligevel meget upassende synes jeg nok.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 8. Hej Claus,

  hvor ser det fantastisk ud - sikke en udvikling ;-)

  Jeg lovede jo at vende tilbage når jeg vidste lidt mere om tulipanerne hi hi

  Ser du de er jo købt som 'shirley' i den purpurfarvede have, MEN MEN MEN de startede med at være næsten lime-gul-grønne (det er utroligt svært at beskrive en farve :))

  På toppen var der antydninger af pink både da de var i knop og også som udsprungne. Nu er de ved at ændre farve igen til nærmest helt gul-hvide nu - men har intet at gøre med de lyserøde som jeg troede de var hi hi

  Men men men ... farvekombinationen var såmænd ikke så slem ... det så bare lidt specielt ud men alligevel harmonisk.
  Nu må vi se om jeg lader dem være deroppe eller piller dem op og lægger dem et andet sted ...

  Har været tilbage i dit arkiv og kan se at de kunne minde om tulipanerne fra den gule kasse ... men kan ikke se hvilken.
  Der er nok blevet puttet forkert, men sikke et detektiv arbejde man så kan komme på ;-)

  KH Helle

  SvarSlet
 9. Det ser virkelig godt ud Claus.
  Helt utroligt med før og nu billederne, men jeg synes også virkelig at det skete noget i løbet af natten til søndag. Alt det spæde blev så klart og tydeligt på én nat. varme og regn er en god kombination på dette tidspunkt ... men så må det også gerne skinne igen :-)

  Hjerteligst Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Åh ja, det er en dejlig tid. Har lige været i Sverige fra fredag til mandag og så derfor ikke min have i 4 døgn og jeg skal love for at jeg kunne se en forskel da jeg kom hjem. Men nu begynder temperaturerne heldigvis også at være med os og så sker der for alvor noget. Desværre havde ukrudtet ikke lyttet til mine dundertaler om at holde sig i ro, så det er også eksploderet.............

  SvarSlet
 11. Claus, ja, naturen har lige pludselig faaet travlt i din have!!!her vor jeg bor er min have ved at "pakke sammen", efteraaret og de fórste froster har sagt slut for de sterke farver og nu er det de mere fredelige gyldne efteraarsfarver der har overtaget.Tak for dine dejlige foraarsbilleder .Hilsen A.Bonairensis.

  SvarSlet
 12. Hei Claus!
  Så vakkert hos deg med alle narcissene! Utrolig fint når man får slike mengder.
  I dag har jeg hatt en fridag og endelig har været vært solrikt og fint. Jeg har faktisk brukt min Joseph Bentley stikkspade i dag, og er så glad i den. Både stilig, og ikke minst gode hageredskaper.

  Ha fine vårdager fremover og nyyyt blomstringen som er i ferd med å eksplodere hos deg.

  Klem Trine

  SvarSlet
 13. Kære Gro - jeg husker ikke navnet.

  Kære Helle - 'Shirley' er ikke lyserød.

  SvarSlet